astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
Καλά...
Πείτε στον θειό σας (που βρίσκεται πλέον στην αίθουσα "αναχωρήσεων"), ότι τα σάβανα δεν έχουν τσέπες.
Καλά...
Πείτε στον θειό σας (που βρίσκεται πλέον στην αίθουσα "αναχωρήσεων"), ότι τα σάβανα δεν έχουν τσέπες.
μονο για φαγι ειχα λεφτα! εψαξα να βρω τον θειο μου ! αλλα μολις εβλεπε το νουμερο εβαζε τη ννοσοκομα του να λεει οτι κοιμαται!! το χαρβαλο!
εσενα τι σε κοφτει! κολλητος του θειου μου εγινες?! ......ρε μπας και πας να μου φας την κληρονομια!!Από το ολότελα...
Πάντως, έτσι άπληστα είστε όλα τα ανήψια. Όλο φέρε και φέρε...
εσενα τι σε κοφτει! κολλητος του θειου μου εγινες?! ......ρε μπας και πας να μου φας την κληρονομια!!
Τού ΄χει ρίξει από δίπλα, μια Βουλγάρα νοσοκόμα για να του τα μασάει και μετά να τα μοιράζονται.
εσενα τι σε κοφτει! κολλητος του θειου μου εγινες?! ......ρε μπας και πας να μου φας την κληρονομια!!
Είμαι κι εγώ -δυστυχώς- θείος, και τον συμπονώ. Ξέρω τι είναι να σε βλέπουν σαν κινούμενη διαθήκη...
θειε !!!!!!! θειουλη !!!!!!! που στοδιαλοκαλο εισαι !?
Καλά...
ερωτηση. τι ειναι αυτο το likes στο φορουμ?
ερωτηση. τι ειναι αυτο το likes στο φορουμ?
Υπάρχει η δυνατότητα, σε νήματα πορνικού ενδιαφέροντος, τα μέλη να κάνουν like σε ποσταρίσματα
συναδέλφων.
τι κινουμενη διαθηκη και παπαριες !! τοσα χρονια που περιμενω να τιναξει τα πεταλα αν κινουνταν θα ειχαμε φτασει στο σινικο με τα ποδια!!! τον απεθαντο εχει η κουφαλα!
κωλογερας εδω εισαι μωρη σκουρια! ?
Το πρωι ειχα παει σε ιδρυμα κατα Φραντζη, μερια. Αυτες οι θεραπειες που μου εχει γραψει ο γιατρος μου, δεν καλυπτονται απο το ικα.
Ειδικα στην ηλικια μας, προσεχουμε για να εχουμεΑν είναι απαραίτητες τότε θα πρέπει να κόψετε από αλλού αλλά οι θεραπείες να γίνουν! Με την υγεία δεν παίζουμε.