ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
καλημερα
εγώ δεν κατάλαβα πραγματικά που αποσκοπεί αυτή η κοτσανα των κριτικών από ερφαζομενες. Ούτε γιατί ο αντισθενης την θεώρησε καλή ιδέα. Εκτός και αν το κονσεπτ ήταν μια προσκαιρη αναμπουμπουλα έτσι για να έχουμε να λέμε.. Κουκου
Ηχηρόν το σχόλιόν σας πλην όμως επιτρέψατέ μου να θέσω το ζήτημα εις τας πραγματικάς διαστάσεις του!
Είναι η τελευταία [ επιθανάτια ] λάμψις μελών τινών του νήματος. Αγαπούν, ερωτεύονται, ονειρεύονται και φευ ... θέλουν να κάνουν σεξ. Μεταθανάτια ερωτήματα δεν έχουν θέση στην επιφάνεια του νήματος αυτή την στιγμή. Υπάρχουν όμως στο μυαλό όλων μας.
Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι ο κ. The Saint και η επίμονη άρνησή του να αδειάσει λίγο χώρο σ΄ αυτόν τον υπερπληθυσμένο πλανήτη, έχει δημιουργήσει προσδοκίες περί αθανασίας σε πλείστα όσα μέλη μας.
Επίσης ο κ. troubakhs έχει 13 γκόμενες [ αυτό για την περίπτωση που αναρωτάσθε γιατί εμείς δεν μπορούμε να σταυρώσουμε ούτε θηλυκό γυμνοσάλιαγκα ... ].
εχει ο Τρουμπακης 13 γκομενες?γιατι αραγε?αυτο πρεπει να διερευνηθει εξονυχιστικα
Τις ρίχνει λέγοντας ότι είναι φίλος του Βλιζ...εχει ο Τρουμπακης 13 γκομενες?γιατι αραγε?αυτο πρεπει να διερευνηθει εξονυχιστικα
Καλημέρα Γερούνδια και Υπερσυντέλικοι!
Ο κ. Νηματοθέτης, ανήρτησε ένα μήνυμα με βάθος και ουσία, αλλά
αντί αυτό να δώσει αντάξια τροφή για περαιτέρω φιλοσοφική ανάπτυξη
πήγε ουσιαστικά στο βρόντο, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων...
Γέροντες καφενόβιοι, φεύ!...
καπως ετσι θα οργανωσω την κηδεια του κολλητου μου του κωλογερα
υ.γ: βεβαια δεν ξερω πως θα αντιδρασει η κυρα του.... :-
εχε χαρη που σεβομαι που εισαι μπλες...
εχε χαρη που σεβομαι που εισαι μπλες...
http://[URL unfurl="true"]www.antennasatellite.gr/images/videos/thumbnails/kalomeletalogo_500_560x300.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Προσέξετε παρακαλώ τις εκφράσεις που χρησιμοποιείτε απευθυνόμενος στον κ. ραοπάπη
διότι κάθε παραπομπή -έστω και υπολανθάνουσα- σε "ομελέτα" οδηγεί σε διαφορετικούς, θλιβερούς συνειρμούς... :rolleyes:
[img]http://[URL unfurl="true"]www.slate.com/content/dam/slate/articles/life/food/2012/09/120925_FOOD_CrackingEggEX.jpg.CROP.rectangle3-large.jpg[/img[/URL]]
Τι κανειθ κωλογερα μας