Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.394
- Πόντοι
- 28.246
Όχι! Γενικός είναι ο πυρφορισμός!Και ποίο το αντικείμενο του πόθου, πιρφορογεράκιον;;;
Η εργαζομένη που απεχώρησε;
Όχι! Γενικός είναι ο πυρφορισμός!Και ποίο το αντικείμενο του πόθου, πιρφορογεράκιον;;;
Η εργαζομένη που απεχώρησε;
Όχι! Γενικός είναι ο πυρφορισμός!
Καλημέρα φίλε!Καλημέρα στους αγαπητούς ´Ερι και Zebu
εγώ δεν κατάλαβα πραγματικά που αποσκοπεί αυτή η κοτσανα των κριτικών από ερφαζομενες. Ούτε γιατί ο αντισθενης την θεώρησε καλή ιδέα. Εκτός και αν το κονσεπτ ήταν μια προσκαιρη αναμπουμπουλα έτσι για να έχουμε να λέμε.. ΚουκουΝα μια κυρία που ήθελε επίσης να γράψει κριτική. Αλλά ακόμα δεν πρόλαβε!
Κου κου Ερηνάκι!
Τελικά πιρφόρος ή πυρφόρος;
κουκου Βλου μουΚαλημέρα στους αγαπητούς ´Ερι και Zebu
Με μια αίτηση στο ανάλογο νήμα εργαζομένης μπορείτε να την έχετε. Αν θέλετε μπορείτε να ζητήσετε να αναρτηθεί και στο παρόν νήμα. Να γίνουμε τελείως δερλομπού!Ενδιαφέρον θα ήτο εάν θηλυκό νικ αναρτούσε κριτική για συνεύρεσή της με εργαζομένη!
Κοινώς λεσβιακόν!
Κοινώς
κουκου Βλου μου
Βερόνικα.Ποία ήταν η εργαζόμενη που έγραψε την κριτική και για ποιον πελάτη;
exactly!Άρα δικαιώνετε την αμέσως παραπάνω ανάρτησή μου περί επιθανάτιας λάμψης ...
α μπλιζ ήρθες.. ? Πότε ήρθες ? Κατά την ελληνική ταινία και την ατάκα της ηθοποιού αρωνη)Και ο νηματοθέτης σας καλημέρισε ...
Βερόνικα.
α μπλιζ ήρθες.. ? Πότε ήρθες ? Κατά την ελληνική ταινία και την ατάκα της ηθοποιού αρωνη)
ένα νικ που δεν θυμάμαι που του επλεξε το εγκωμιοΚαι ο πελάτης;
ioannisp71Και ο πελάτης;
Ηχηρόν το σχόλιόν σας πλην όμως επιτρέψατέ μου να θέσω το ζήτημα εις τας πραγματικάς διαστάσεις του!
Είναι η τελευταία [ επιθανάτια ] λάμψις μελών τινών του νήματος. Αγαπούν, ερωτεύονται, ονειρεύονται και φευ ... θέλουν να κάνουν σεξ. Μεταθανάτια ερωτήματα δεν έχουν θέση στην επιφάνεια του νήματος αυτή την στιγμή. Υπάρχουν όμως στο μυαλό όλων μας.
Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι ο κ. The Saint και η επίμονη άρνησή του να αδειάσει λίγο χώρο σ΄ αυτόν τον υπερπληθυσμένο πλανήτη, έχει δημιουργήσει προσδοκίες περί αθανασίας σε πλείστα όσα μέλη μας.
Επίσης ο κ. troubakhs έχει 13 γκόμενες [ αυτό για την περίπτωση που αναρωτάσθε γιατί εμείς δεν μπορούμε να σταυρώσουμε ούτε θηλυκό γυμνοσάλιαγκα ... ].