ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Like
- 489
πολλά νεύρα έχεις να κάνεις σεξ η δεν σου κάθεται ?τη συμβια μου δεν εισαι αξια να την πιανεις στο στομα σου βλαχα, βλαχαρα, τελευταια......
ολα καλα baby
ηταν δυνατο θρεντ, πραγματι...αν και μετα το ξεμπουρδελεψαν με τις ξυλόγλυπτες πουτσες που ποσταρανε..το ειχε ανοιξει και ένα παιδι - μαλαμα
αρπα και το λινκ
ασελγω σε ένα πιπινακι αυτό το καιρο ο παλιοδιακορευτηςπολλά νεύρα έχεις να κάνεις σεξ η δεν σου κάθεται ?
χαιρομαι.
εγω λιγο κουρασμενος απο gym.
ποσα κανεις παγκο?χαιρομαι.
εγω λιγο κουρασμενος απο gym.
δυστυχως εχω ενα μηνα να παω ...ειχα παθει διαστρεμμα στο ποδι..λιγες μερες εχει που ειμαι τελειως καλα
καλησπερα στην παρεα
καλησπερα Γιωργακη...και καλο απογευμα στους υπολοιπους
καυτη σαρανταρα ολα καλα
σσσσπερα
> >
επιτηδες το κανεις.εσυ εισαι μορφωμενος δεν κανεις τετοια λαθη...
καλησπερα αξιοτιμε Ποποφ
Διακορευτη δωσε λεπτομερειες,ηλικια χαρακτηριστικα επιδοσεις,πως τη γνωρισες ,αν εχεις παρει κωλο κτλ κτλ.Αοριστολογιες τυπου ασελγω ενα πιπινακι δεν περνανε εδωασελγω σε ένα πιπινακι αυτό το καιρο ο παλιοδιακορευτης
21 ετων με διαστημικη κωλαρα (πρεπει να εχει και προσωπο και 2 χερια, 2 ποδια, αλλα δεν ειμαι σιγουρος ακομα )....την γνωρισα στα μπαρακια ρε τυπε και εννοειται και εχω παρει κωλο...αφου ειναι ξεκωλο το μικρο, οχι δεν ξερει τι θα πει...Διακορευτη δωσε λεπτομερειες,ηλικια χαρακτηριστικα επιδοσεις,πως τη γνωρισες ,αν εχεις παρει κωλο κτλ κτλ.Αοριστολογιες τυπου ασελγω ενα πιπινακι δεν περνανε εδω