blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.765
- Πόντοι
- 26.096
Ειδικα στην ηλικια μας, προσεχουμε για να εχουμε
Έτσι ακριβώς! Άλλωστε μόνο η ωριμότητα της σκέψης μας ακμάζει πλέον στο σεσηπός τούτο σαρκίον!!!
Ειδικα στην ηλικια μας, προσεχουμε για να εχουμε
Ποιος ήλθε;
Τις ρίχνει λέγοντας ότι είναι φίλος του Βλιζ...
Όποιος θέλει να μιλήσουμε βαθυστοχαστα να επισκεφτεί τα θρεντ τύπου ποιο το νόημα της ζωής, πουστης για αστυνομικούς και ξυλογλυπτα
πολύ ποιοτικο είναι και το θρεντ για τα παγκακιααχαχαχα...καλα ολα τ αλλα τα ειδα τα ξυλογλυπτα που ειναι ?για δωσε στιγμα
τα παγκακια είναι για αρχόντους, δεν είναι για λινατσες...οποιος θελει και είναι αξιος, τα ψαχνει και τα βρισκει..... σιγα μην του δωσω ετοιμο το λινκ...Καυτηηη μου τι κάνεις. Δεν είμαι καλό ψαχτηρι. Όμως όντως ας βάλει ο παπι τα ποιοτικά παγκακια που τόσο αγαπήσαμε
πολύ ποιοτικο είναι και το θρεντ για τα παγκακια
τα παγκακια είναι για αρχόντους, δεν είναι για λινατσες...οποιος θελει και είναι αξιος, τα ψαχνει και τα βρισκει..... σιγα μην του δωσω ετοιμο το λινκ...
όχι..γενικα το ειπα που ειπε η άλλη να βαλω λινκ...να υποθεσω οτι λινατσα λες παλι εμενα?
όχι..γενικα το ειπα που ειπε η άλλη να βαλω λινκ...
όταν είσαι μπροστά στη συμβια είσαι σούζα όμως δεν με λες λινατσαόχι..γενικα το ειπα που ειπε η άλλη να βαλω λινκ...
οκ....αν ξερει κανεις για τα ξυλογλυπτα ας με ενημερωσει ...ξοδευουμε τοσο χρονο δω μεσα ας βλεπουμε κ κατι αξιολογο
Καυτηηη μου τι κάνεις. Δεν είμαι καλό ψαχτηρι. Όμως όντως ας βάλει ο παπι τα ποιοτικά παγκακια που τόσο αγαπήσαμε
ηταν δυνατο θρεντ, πραγματι...αν και μετα το ξεμπουρδελεψαν με τις ξυλόγλυπτες πουτσες που ποσταρανε..το ειχε ανοιξει και ένα παιδι - μαλαμαοκ....αν ξερει κανεις για τα ξυλογλυπτα ας με ενημερωσει ...ξοδευουμε τοσο χρονο δω μεσα ας βλεπουμε κ κατι αξιολογο
τη συμβια μου δεν εισαι αξια να την πιανεις στο στομα σου βλαχα, βλαχαρα, τελευταια......όταν είσαι μπροστά στη συμβια είσαι σούζα όμως δεν με λες λινατσα