Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
Να προσθέσω ότι είναι απαραίτητο να μπορει μελος να γραψει κριτικη για άλλο μελος.

Δλδ η Πενταγιώτισσα ο ποδολάγνος και ο Λιλας δεν εχουν δικαίωμα στην ενημερωση?

καλησπέρα Ρετσινακι

Ειδικά από τον ποδολάγνο έχουμε πελώρια ανάγκη την ενημέρωσή του!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλησπέρα Νικ!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.765
Πόντοι
25.467
Ονομάζομαι The Saint!.

Είμαι 91 ετών, φαλακρός με καστανοκόκκινα μάτια και ιβουάρ μασέλα. Έχω ύψος 1,52, "εργαλείο" 8cm, και είμαι πολύ φίτ για την ηλικία μου.

Εκτελώ σεμιφούλ πρόγραμμα :(ιεραποστολικό, πισωκολλητό, στάση 69) στα 200 ευρώ την ώρα.

Για φούλ πρόγραμμα : [κουταλάτο, ψαλιδάτο κατσαβιδωτό κόντρα παξιμάδι, κ.λπ. επιβαρύνεστε με τα έξοδα της μετέπειτα θεραπείας μου από ορθοπεδικό, φυσικοθεραπευτή κ.λπ. Για γλωσσόφιλα επιβαρύνεστε με τα έξοδα της κόλλας για την μασέλα. Τέλος, για πρωκτικό επιβαρύνεστε με την διαφορά της τιμής μεταξύ του βιάγκρα των 100mg  (στάνταρτ) και του βιάγκρα των 150mg (έξτρα)].

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε ραντεβού, αποκλειστικά μέσω π.μ. (για να σας έχω φακελλωμένες)

Σύντομα θα αναρτήσω και φωτογραφίες.  

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Οναομάζομαι The Saint!.

Είμαι 91 ετών, φαλακρός με καστανοκόκκινα μάτια και ιβουάρ μασέλα. Έχω ύψος 1,52, "εργαλείο" 8cm, και είμαι πολύ φίτ για την ηλικία μου.

Εκτελώ σεμιφούλ πρόγραμμα :(ιεραποστολικό, πισωκολλητό, στάση 69) στα 200 ευρώ την ώρα.

Για φούλ πρόγραμμα : [κουταλάτο, ψαλιδάτο κατσαβιδωτό κόντρα παξιμάδι, κ.λπ. επιβαρύνεστε με τα έξοδα της μετέπειτα θεραπείας μου από ορθοπεδικό, φυσικοθεραπευτή κ.λπ. Για γλωσσόφιλα επιβαρύνεστε με τα έξοδα της κόλλας για την μασέλα. Τέλος, για πρωκτικό επιβαρύνεστε με την διαφορά της τιμής μεταξύ του βιάγκρα των 100mg  (στάνταρτ) και του βιάγκρα των 150mg (έξτρα)].

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε ραντεβού, αποκλειστικά μέσω π.μ. (για να σας έχω φακελλωμένες)

Κελεπούρι ο νονός μου. Καλημέρα  :hi:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
Άντε και καλές δουλειές Άγιε!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Υπάγω δια τινές εργασίες, ξέρετε λάδωμα-γρασάρισμα το Π και θα σας απολαύσω αργοτερότερα!!!  :hi:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Ονομάζομαι The Saint!.

:2funny: :2funny: :2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Ονομάζομαι The Saint!.

:2funny:  :thumbsup:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ο μαύρος θάνατος δεν ήταν ποτέ μέλος οι φίλοι του όμως ανέβασαν τα βίντεο του από τις πιατσες και απειλουσαν τις βρωμερες σιχαμενες ελλεηνιδες. Ο μαύρος θάνατος είναι θρύλος. Έστελνε τα μηνύματα του εδώ μέσω μελών. Νομίζω κάποτε με είχε καλέσει στη πιάτσα να κάνουμε βινδεο. Αχαχαχαχαχαχα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Μόλις είδα ότι μπορώ να αναρτήσω επιτέλους κριτική

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Ο μαύρος θάνατος δεν ήταν ποτέ μέλος οι φίλοι του όμως ανέβασαν τα βίντεο του από τις πιατσες και απειλουσαν τις βρωμερες σιχαμενες ελλεηνιδες. Ο μαύρος θάνατος είναι θρύλος. Έστελνε τα μηνύματα του εδώ μέσω μελών. Νομίζω κάποτε με είχε καλέσει στη πιάτσα να κάνουμε βινδεο. Αχαχαχαχαχαχα
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
περιμένουμε και την πρωτη κριτικη από Τρανσακι να μας περιγράφει πως ξεκωλιάζει δροσερά αγόρια  :gay:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom