Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
μορνινγκς
Με συγχωρείτε γιατί τώρα το είδα. Γράφουν κριτικές και οι εργαζόμενες πια????
φυσικα...φανταζομαι και οι στριπερ και οι κωλομπαρουδες....Για να καταλάβω, αυτή καθώς και η τσα2 θεωρείται εργαζόμενη του "χώρου";;;
Εσύ ακόμα δεν μου απάντησες στο γιατί με αποκαλείς μοιραία.....ειναι μπροστα το σαη
μορνινγκς
φοβαμαι την κριτικη μετα και δεν λεωΕσύ ακόμα δεν μου απάντησες στο γιατί με αποκαλείς μοιραία.....
Χέλι ο τρουμπάκηςφοβαμαι την κριτικη μετα και δεν λεω
[facebook] ]
Καλά τώρα σοβαρά. Ποια εκδιδόμενη θα γράψει κακή κριτική εδώ μέσα για πελάτη? Θα τη φάνε ζωντανή. Εδώ όλοι πηδάνε ότι κινείται από όλες τις εθνικότητες και ανοίγουν νήμα για τις ελλεηνίδες που πάνε με ξένους. Ο παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο.
Ούτε μπορεί να ταυτοποιηθεί ο πελάτης. Να ΄χαμε να λέγαμε.
Θα πάω εγώ και θα συστηθω ως λάκης.
κατσε πλακα θα εχει...εχουμε να δουμε πολλα αν προχωρησει...Καλά τώρα σοβαρά. Ποια εκδιδόμενη θα γράψει κακή κριτική εδώ μέσα για πελάτη? Θα τη φάνε ζωντανή. Εδώ όλοι πηδάνε ότι κινείται από όλες τις εθνικότητες και ανοίγουν νήμα για τις ελλεηνίδες που πάνε με ξένους. Ο παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο.
Αμα γράψεις για τάφους και για μάνες, δε θα δυσκολευτείς καθόλουΟύτε μπορεί να ταυτοποιηθεί ο πελάτης. Να ΄χαμε να λέγαμε.
Θα πάω εγώ και θα συστηθω ως λάκης.
Θα πέσει τραμπούκα άμα γράψουν κάτι αρνητικό, που θα πάει σύννεφοκατσε πλακα θα εχει...εχουμε να δουμε πολλα αν προχωρησει...
ηδη οι παππουδες εδω θα δινουν εξτραδακι να γραψει η γυναικα ποσο μεγαλη την εχουν...
Εσύ για αυτό πήγες με την Κύπρια?Ναι αλλα ρετσινα ο γνησιος ρομαντικος μπουρδελιαρης παει με ολες τις εθνικοτητες επειδη η Ελλεηνιδα τον εχει διωξει μακρια. Τι να κανει και αυτος παει και πνιγει τον πονο του σε μερεντοκρεμπιεδες.
Ολα ειναι μια πλεκτανη.
Θα πέσει τραμπούκα άμα γράψουν κάτι αρνητικό, που θα πάει σύννεφο
Εσύ για αυτό πήγες με την Κύπρια?