Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
εγω πηγα με την κυπρια επειδη δε με δεχονται οι πουτανες επειδη λενε με τοσο μικρο πουλι ειναι σα να κλεβουν εκκλησια
Ουδέποτε αμφισβήτησα την ποιότητα των μελών του σάη. Αλλά αν κράξουν οι εργαζόμενες τους πελάτες, όπως κράζουν τα μέλη του μπου τις εργαζόμενες, θα δεις τι θα γίνει. Αν και δε νομίζω να το κάνει καμία.Τι λέτε κυρία μου, τα εξαίρετα μέλη του σαη φημίζονται για την αντικειμενικότητά τους, το ήθος και τον αδαμάντινο χαρακτήρα.
εγω πηγα με την κυπρια επειδη δε με δεχονται οι πουτανες επειδη λενε με τοσο μικρο πουλι ειναι σα να κλεβουν εκκλησια
Τι περνάς κι εσύ φίλε μουεγω πηγα με την κυπρια επειδη δε με δεχονται οι πουτανες επειδη λενε με τοσο μικρο πουλι ειναι σα να κλεβουν εκκλησια
δε θα το δεχτουν μαν γιατι ειναι αντιπαραγωγικο. Θα τους χαλασω τα an(nu)al revenueΜπορείς να αιτηθείς στις εκδιδόμενες να κάνεις τη δουλειά σου χωρίς να πληρώνεις αντίτιμο. #δικαιησυναλλαγη
μισο τοτε...δε θα το δεχτουν μαν γιατι ειναι αντιπαραγωγικο. Θα τους χαλασω τα an(nu)al revenue
δε θα το δεχτουν μαν γιατι ειναι αντιπαραγωγικο. Θα τους χαλασω τα an(nu)al revenue
Διαβάζω το νήμα για τις κριτικές από εκδιδόμενες και κλαίω Φαντάζομαι πόσοι είναι αυτοί που τρέμουν μη γράψει καμία κριτική για αυτούς.
Κλαίω πραγματικάΤο κορυφαίο είναι αυτό με το κωλοδάχτυλο.
Κλαίω πραγματικά
Εγώ κλαίω και με gl που γράφει τι θα πρέπει να αναφέρουν οι εκδιδόμενες στις κριτικές τουςΚοίτα, ότι γίνεται στο κρεβάτι κοινή συναινέσει είναι αποδεκτό. (Άλλος ένας "μερακλής" του σαη)
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Εγκρίνω και επαυξανω. Οι κριτικές πρέπει οποσδήποτε να συνοδεύονται και από φωτογραφίες καθώς και τηλέφωνο του μέλους, για να μποροπυν οι κοπέλες να επικοινωνούν μαζί του και να του κλέινουν ραντεβού. Εννοείται πως ο ο τιμοκατάλογος με τα προγραμματάκια που κανει το κάθε μέλος είναι εξίσου απαραίτητο να προστεθεί.
Ο νονός μου είναι πάντα ευστοχος Το τι κλώνοι θα γίνουν δε από δω και πέρα, για να μη βγαίνουν άπλυτα στη φόρα, είναι το μόνο σίγουρο.Κλαίω.
Ο νονός μου είναι πάντα ευστοχος Το τι κλώνοι θα γίνουν δε από δω και πέρα, για να μη βγαίνουν άπλυτα στη φόρα, είναι το μόνο σίγουρο.
Από δω και μπρος να δεις πόσοι θα υπάρξουν λέμεΔεν υπάρχουν κλώνοι στο σαη λέμε.
Γεια σου Νικολάκη μου. Μη βάζεις ιδέες στα μέληΝα προσθέσω ότι είναι απαραίτητο να μπορει μελος να γραψει κριτικη για άλλο μελος.
Δλδ η Πενταγιώτισσα ο ποδολάγνος και ο Λιλας δεν εχουν δικαίωμα στην ενημερωση?
καλησπέρα Ρετσινακι