lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Ή ο Ράοπαοκαν ειναι κακη θα ειναι φως φαναρι ο νικ...
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Ή ο Ράοπαοκαν ειναι κακη θα ειναι φως φαναρι ο νικ...
Ναι γιατι θα βρεθει πουτανα που θα γραψει ο ταδε ητο μαλακοκαυλης,ολοι πυρκαβλοι θα βγαινουνΤώρα το αν θα την ξεπλύνει ή θα την επιβεβαιώσει, αυτό είναι ένα ρίσκο![]()
![]()
Πιστευω πρεπει να γραφτει μια κριτικη για τον Ραοπαο ετσι ωστε να ξεπλυνει την ρετσινια μια και καλη![]()
Πρακτωρ μου εισαι πολυ μπροσταΚαλησπέρα Γέροντες, καλά τα έγραφε ο κ. Λάκης στο προφίλ του "Έρχεται...αναμπαμπούλα"
αλλά ποιός τον άκουγε....![]()
![]()
Αυτός είναι και ο αληθινός λόγος που μουταρίστηκε...![]()
![]()
![]()
Στελνω υποσυνειδητα μηνυματα τυπεΣε ενα ποστ ΚΑΙ ραοπαο ΚΑΙ ρετσινια.
ΥΠΟΠΤΟ
Πολύ καλός μπραδερίνι! Το αποκρυπτογράφησες αμέσως! Μάθαμε για ποιοςν θα χτυπήσει η καμπάνα!Σε ενα ποστ ΚΑΙ ραοπαο ΚΑΙ ρετσινια.
ΥΠΟΠΤΟ
Κοιτα αν το γράψει, θα γραφτούν 100 σελίδες μέσα σε 3 λεπτά .Ναι γιατι θα βρεθει πουτανα που θα γραψει ο ταδε ητο μαλακοκαυλης,ολοι πυρκαβλοι θα βγαινουν![]()
και θα χασει και πολυ πελατεια ;)Κοιτα αν το γράψει, θα γραφτούν 100 σελίδες μέσα σε 3 λεπτά .![]()
![]()
Είπαμε να γράψω κριτική, όχι τηλεγράφημα. "Τον είδα, μελάτος, ντύθηκα, έφυγα"Στελνω υποσυνειδητα μηνυματα τυπε![]()
Πρακτωρ μου εισαι πολυ μπροστα![]()
Στελνω υποσυνειδητα μηνυματα τυπε![]()
Οκ κυρία μου το καταλάβαμε ποιον λέτε!Είπαμε να γράψω κριτική, όχι τηλεγράφημα. "Τον είδα, μελάτος, ντύθηκα, έφυγα"
Αμα θέλει ο ίδιος να αποκαλύψει ποιος είναι, ας το πει μόνος του.![]()
![]()
Τι έπαθε Νικοτρίβη μου και σοκαρίστηκες?
αν ειναι κακη θα ειναι φως φαναρι ο νικ...
Στα ποδαράκια του μεγάλωσα, καθώς είναι παππούλης, ενώ εγώ πιπίνιΕγω με τη Ρετσίνα είμαστε παιδικοί φίλοι ρε![]()
Που είναι αλήθεια ο Ράοπαοκ. Εχασε πάλι ο Ολυμπιακός?Οκ κυρία μου το καταλάβαμε ποιον λέτε!