lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Αμα δείτε και περνάει καμιά ώρα και δε γράψω κι εγώ, θα με έχει πιάσει συγγραφικός οίστροςΗ Έρη που χάθηκε; Γράφει μάλλον την κριτική τώρα!
Αμα δείτε και περνάει καμιά ώρα και δε γράψω κι εγώ, θα με έχει πιάσει συγγραφικός οίστροςΗ Έρη που χάθηκε; Γράφει μάλλον την κριτική τώρα!
Τόσο καλός ήτανε ο μύστης;Αμα δείτε και περνάει καμιά ώρα και δε γράψω κι εγώ, θα με έχει πιάσει συγγραφικός οίστρος
Αμα δείτε και περνάει καμιά ώρα και δε γράψω κι εγώ, θα με έχει πιάσει συγγραφικός οίστρος
ΚλαίωΈπεσα από την καρέκλα
Καλώς το καυτό μας κορίτσικουκου ...Λουκου
Θα το κάνω σαν ένα τύπο σε κάποιο νήμα, ούτε που θυμάμαι, που γράφει ένα σεντόνι και στο τέλος ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...καντο τριλογια ναχουμε και το καλοκαιρι να διαβαζουμε
Ο mindreaderΘα το κάνω σαν ένα τύπο σε κάποιο νήμα, ούτε που θυμάμαι, που γράφει ένα σεντόνι και στο τέλος ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...
Έλα Σαρανταρα γτ εδώ ξεφυγαμε
Έναν καφε έβαλα και εφυγαν πληκτρολογια
καλησπερα Νικ...και καλησπερα σε ολους...
τι θα συγγραψει η λουκου?
Κριτική για μέλος.
Η Έρη την παππουλιάδα και κριτικη για μενα
Εσύ δεν γραψεις τίποτα?
πρακτορας καλος ο μπαροκ....
γιατι? κακο ειναι να πει οτι ρουφας τον ελληνικο και στο τελος τουμπαρεις το ποτηρι για να τον διαβασεις και του κανεις μπουρδελο το τραπεζι?Εμένα οι κριτικές σε πελάτες μου προξενουν γέλιο. Είναι σαν να πάω να πιω καφέ και να με κάνει κριτική ο καφετζης
Εγώ πάντως, επειδή δε πιστεύω ότι θα ήταν έξυπνη επαγγελματική κίνηση να γράψεις αρνητική κριτική, οποιες γράψουν κριτικές θα είναι όλες διθυραμβικές. Και μετά θα τρώγονται οι μύστες γιατί δεν έγραψαν για αυτούς κι έγραψαν για άλλουςΕμένα οι κριτικές σε πελάτες μου προξενουν γέλιο. Είναι σαν να πάω να πιω καφέ και να με κάνει κριτική ο καφετζης