lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Θα πρέπει να ανατρέξω στα χαρακτηριστικά των μελών για να αποφασίσω.
Θα πρέπει να ανατρέξω στα χαρακτηριστικά των μελών για να αποφασίσω.
εσυ εισαι εσυ και ο εαυτος σου ειναι ο εαυτος σου....αρα εσυ εισαι ο εαυτος σου και ο εαυτος σου εσυ...Κι εγώ αυτές τις μέρες ψάχνω να βρω τον εαυτό μου? Ποιανού κλώνος να μαι άραγε?
αυτή η πεθερά πολύ του ξύλου είναι ρε πουστικ... τι μπουλινγκ κσι αυτό!
γιατι κορειδευειν?εγώ είμαι μόνιμα λιανοκλαδι από τότε περιμένω να έρθετε αχαχαχαχαχαχα
εσυ εισαι εσυ και ο εαυτος σου ειναι ο εαυτος σου....αρα εσυ εισαι ο εαυτος σου και ο εαυτος σου εσυ...
καλα τα ειπα δεν καταλαβα αλλα καλα τα λεω
Δεν κοροίδευει η συναγωνίστρια. Εκεί είμαστεγιατι κορειδευειν?
ευχαριστω κυριε μουΕίσθε κατατοπιστικότατος.
και εσεις κοροιδια κυρια ρεγκινα?δεν το το περιμεναΔεν κοροίδευει η συναγωνίστρια. Εκεί είμαστε
Δεν κοροίδευει η συναγωνίστρια. Εκεί είμαστε
Γιατί το λέτε αυτό αγαπητέ μου? Εγώ κάνω παρέα στην Έρη.και εσεις κοροιδια κυρια ρεγκινα?δεν το το περιμενα
Ούτε η Μύκονος τον Αύγουστο τέτοια κοσμοσυρροήΌλοι εκεί είμαστε.
εγω την ερι περιμενα τοτε...και για να την γνωρισω ειχαμε πει οτι θα φοραει ενα σουβλακι (καλαμακι) στο πετο...Όλοι εκεί είμαστε.
Ούτε η Μύκονος τον Αύγουστο τέτοια κοσμοσυρροή
Ίσως για αυτό να μην έγινε η συνάντηση. Ήτο με πίταεγω την ερι περιμενα τοτε...και για να την γνωρισω ειχαμε πει οτι θα φοραει ενα σουβλακι (καλαμακι) στο πετο...
Αυτό είναι αλήθεια. ΄Οπου πηγαίνω κάνω πάταγο. :SΕ, αφού ακούστηκε οτι είσθε εσείς εκεί!!
Νονούλη μου πολλές άγνωστες λέξεις. ΚαλησπέραΘυμάται κανείς πως πρέπει να μετρήσεις τα ζύγια στο σμυρνάκι;
Ίσως για αυτό να μην έγινε η συνάντηση. Ήτο με πίτα
Αυτό είναι αλήθεια. ΄Οπου πηγαίνω κάνω πάταγο. :S