troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.138
- Πόντοι
- 5.506
Είμαι ο μπλιζ
εφυγα.κατερευσε το συμπαν.δεν υπαρχει τιποτα σταθερο...εχετε γεια
Είμαι ο μπλιζ
Θα ενδώσουμε μαζί στην αμαρτία. Αυτή τουλάχιστον. αχαχαχαχαχααχχαν με πιεσετε θα ενδωσω και στη πανακοτα
εύγε εύγε μην τα πάρω και με εσένα δεν βγήκες να πεις για το ηθος μου απέναντι στο βασιλοφρων. Για να λέει ο άλλος ότι σε λιγουρευομαι
ευγε...ο πασαλιμανιωτης γειτονας μιλαει σωσταΌχι χρειάζεται και η πανακότα με βύσσινο που ετοιμάζομαι να κάνω
αχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχ τρουμπακη μπορεί να είμαι και ο τρουμπακης δεν ξέρω. Ψάχνω να βρω τον εαυτό μου
λογικο να με λιγουρευεσαι γιατι ειμαι μπανικος τυπος...αλλα νταξει δεν ειμαι στα κυβικα σου μανδαμ...αραξε με τον βασιλοφρωνα και ολα κομπλε...εύγε εύγε μην τα πάρω και με εσένα δεν βγήκες να πεις για το ηθος μου απέναντι στο βασιλοφρων. Για να λέει ο άλλος ότι σε λιγουρευομαι
αχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχ τρουμπακη μπορεί να είμαι και ο τρουμπακης δεν ξέρω. Ψάχνω να βρω τον εαυτό μου
πόσο πάει ένα γλυκουλι μετά από ένα γεύμα δεν λέγεταιΘα ενδώσουμε μαζί στην αμαρτία. Αυτή τουλάχιστον. αχαχαχαχαχααχχ
Ο πασαλιμανιώτηςευγε...ο πασαλιμανιωτης γειτονας μιλαει σωστα
λες να ειμαι η ερι?αχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχ τρουμπακη μπορεί να είμαι και ο τρουμπακης δεν ξέρω. Ψάχνω να βρω τον εαυτό μου
ξέρει να φτιάχνει ο ραοπαπις τσιζ κέικ ? Που το έμαθε στην τρουμπα ?Σε παρακαλώ μην τα κάνουμε όλα ισιωμαΡε μήπως είσαι ο ραοπαπις;;;
ξέρει να φτιάχνει ο ραοπαπις τσιζ κέικ ? Που το έμαθε στην τρουμπα ?Σε παρακαλώ μην τα κάνουμε όλα ισιωμα
αισχοςΟ πασαλιμανιώτηςμελάτοςγείτονας εξέθεσε την έριναλ και υπονόησε ψεύδη για το ήθος της και τη συζυγική της πίστη.
σε παρακαλω η Τρουμπα εχει αρχεςξέρει να φτιάχνει ο ραοπαπις τσιζ κέικ ? Που το έμαθε στην τρουμπα ?Σε παρακαλώ μην τα κάνουμε όλα ισιωμα
θα πω στο βασιλοφρων να σου δώσει λίγη σημασία να μην τον ζηλευειςλογικο να με λιγουρευεσαι γιατι ειμαι μπανικος τυπος...αλλα νταξει δεν ειμαι στα κυβικα σου μανδαμ...αραξε με τον βασιλοφρωνα και ολα κομπλε...
και ωραια ζωη τελευταια....οταν σε καλεσα μου εδωσες ραντεβου στο λιανοκλαδι...περιμενω ακομαΠου το έμαθε στην τρουμπα ?
αυτή η πεθερά πολύ του ξύλου είναι ρε πουστικ... τι μπουλινγκ κσι αυτό!Αν πιάσει η πεθερά το εσύ τι λες, μαθαίνει ή δε μαθαίνει τσιζ κεικ;;
Κι εγώ αυτές τις μέρες ψάχνω να βρω τον εαυτό μου? Ποιανού κλώνος να μαι άραγε?
εγώ είμαι μόνιμα λιανοκλαδι από τότε περιμένω να έρθετε αχαχαχαχαχαχακαι ωραια ζωη τελευταια....οταν σε καλεσα μου εδωσες ραντεβου στο λιανοκλαδι...περιμενω ακομα