lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Καλώς το κορίτσιΆκουσα για μπουρδελο και μπήκα
Καλώς το κορίτσιΆκουσα για μπουρδελο και μπήκα
Όχι. Για κάποιον πιο γήινο.Για τον εξωγήινο λες;;
πως εισαστε και οι δυο μαζι?
ο νικ που ειναι?
βοηθεια!!!! ακουω φωνες
είναι και γυμναστική αν μη τι άλλοΑπό δωμάτιο σε δωμάτιο τρέχει, παλιά η συνταγή.
Πως θα διατηρήσουμε αυτό το υπέροχο κορμί μας που χτίσαμε με τόσο κόπο άλλωστε?είναι και γυμναστική αν μη τι άλλο
για την κυρια ρεγκινα οκ το τρωω αλλα μην μου πεις οτι εισαι ο νικ....είναι και γυμναστική αν μη τι άλλο
Επλυνα ρούχα άπλωσα μαγειρεψα έφτιαξα το σπίτι πλυθηκα πήγα σούπερ μάρκετ και τώρα λέω να πάω να γαμηθω αχαχαχαχαχαχα
δηλαδή δεν επαρκούν τα τσιζ κέικ ?Πως θα διατηρήσουμε αυτό το υπέροχο κορμί μας που χτίσαμε με τόσο κόπο άλλωστε?
οχι δεν εισαι...Επλυνα ρούχα άπλωσα μαγειρεψα έφτιαξα το σπίτι πλυθηκα πήγα σούπερ μάρκετ και τώρα λέω να πάω να γαμηθω αχαχαχαχαχαχα
Είμαι ο μπλιζγια την κυρια ρεγκινα οκ το τρωω αλλα μην μου πεις οτι εισαι ο νικ....
Όχι χρειάζεται και η πανακότα με βύσσινο που ετοιμάζομαι να κάνωδηλαδή δεν επαρκούν τα τσιζ κέικ ?
εγω παρολες της μπυρες και το 1.85 υψος μου ειμαι 82 κιλα....δηλαδή δεν επαρκούν τα τσιζ κέικ ?
ευγεΕπλυνα ρούχα άπλωσα μαγειρεψα έφτιαξα το σπίτι πλυθηκα πήγα σούπερ μάρκετ
αν με πιεσετε θα ενδωσω και στη πανακοταΌχι χρειάζεται και η πανακότα με βύσσινο που ετοιμάζομαι να κάνω
Καλώς το κλαρινογαμπρό
δηλαδή δεν επαρκούν τα τσιζ κέικ ?