troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.138
- Πόντοι
- 5.506
"Ο πους της καθέτου αρχή δια την γεωμετρίαν " !Θυμάται κανείς πως πρέπει να μετρήσεις τα ζύγια στο σμυρνάκι;
"Ο πους της καθέτου αρχή δια την γεωμετρίαν " !Θυμάται κανείς πως πρέπει να μετρήσεις τα ζύγια στο σμυρνάκι;
Αυτό είναι αλήθεια. ΄Οπου πηγαίνω κάνω πάταγο. :S
Πληθωρική θα έλεγα εγώ. Αλλά εσείς παλι....Εντάξει, όπως ακούγεται είσθε βαρυά ....προσωπικότητα.
Νονούλη μου πολλές άγνωστες λέξεις. Καλησπέρα
ναι ρε πιε και αλλους καφεδες...
Είμαι μικρή ακόμα εγώ νονέ μου. Δεν έχουν αρχίσει τα φυσικά επακόλουθα της τρίτης ηλικίας.Έχετε πολλά "αέρια" στο γαστρεντερικό σας κι εσείς ε;;;
Να τρώτε αργά και να λαμβάνετε πρεβιοτικά.
Πληθωρική θα έλεγα εγώ. Αλλά εσείς παλι....
παπαρια πινω.υπαγω,δηλαδη δεν υπαγω εδω θα ειμαι εχω δουλειες στο σπιτιναι ρε πιε και αλλους καφεδες...
Φαίνεται το επίπεδοΩραίοι τρόποι.
Φαίνεται το επίπεδο
μπουγαδα ρε παπαρα?.....παπαρια πινω.υπαγω,δηλαδη δεν υπαγω εδω θα ειμαι εχω δουλειες στο σπιτι
Μπα, μην το λες. Μπορεί να το χεις και να το χάσεις στο άψε σβήσεΝαι αγάπη μου, αυτό ή το ΄χεις ή δεν το ΄χεις!!!!
επειδη ηθελα να σε καλεσω σε μπαλ μασκε χορο σημερα....Φαίνεται το επίπεδο
μπουγαδα εβαλα 7 το πρωι ειχε και στεγνωτη καιρο και στεγνωσανμπουγαδα ρε παπαρα?.....
μαλακωσες πολυ
για νυχια ποτε θα πας?μπουγαδα εβαλα 7 το πρωι ειχε και στεγνωτη καιρο και στεγνωσαν
τωρα ξεσκονισμα,σκουπισμα,σφουγγαρισμα,φαγητο
χαχαχαχαχαχαχαχααααμπουγαδα εβαλα 7 το πρωι ειχε και στεγνωτη καιρο και στεγνωσαν
τωρα ξεσκονισμα,σκουπισμα,σφουγγαρισμα,φαγητο
ελα ρε γαυρε λιμανοβοσκεγια νυχια ποτε θα πας?
επειδη ηθελα να σε καλεσω σε μπαλ μασκε χορο σημερα....
πες μου.ΕΙΣΑΙ Ο ΝΙΚ?
Είμαι μικρή ακόμα εγώ νονέ μου. Δεν έχουν αρχίσει τα φυσικά επακόλουθα της τρίτης ηλικίας.
χαχαχαχαχα μαλακα ειδες? αδερφη αεκακι ειναι.για νυχια ποτε θα πας?