erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
είχες Λάκη συμμαθητη. Γυαλακια χοντρό ατσουμπαλο πριξαρχιδι συμμαθητη ?Καλά δεν ήμουν και τόσο συμβατικά καλή μαθήτρια. Ήμουν καλή μεν αλλά ολίγον τσογλάνα. αχαχαχαχαχαχα
είχες Λάκη συμμαθητη. Γυαλακια χοντρό ατσουμπαλο πριξαρχιδι συμμαθητη ?Καλά δεν ήμουν και τόσο συμβατικά καλή μαθήτρια. Ήμουν καλή μεν αλλά ολίγον τσογλάνα. αχαχαχαχαχαχα
Κόλλησα τώρα. Προσπαθώ να θυμηθώ.είχες Λάκη συμμαθητη. Γυαλακια χοντρό ατσουμπαλο πριξαρχιδι συμμαθητη ?
ΦατούροΟύτε εγώ. Αλλά βέβαια στο σχολείο δεν ήταν νετ αν έλεγες μλκιες ετρωγες φαπα
Εμεις ημασταν πολυ κωλοπαιδα,επαιζε αγριο μπουλινγκ τοσο σε σωματικο οσο και ψυχολογικο επιπεδο,απο το νηπιαγωγειο μεχρι το λυκειο.Μιλαμε για αγριες καταστασειςΓενικά η δική μου η φουρνιά, ήταν καλά παιδιά τα περισσότερα. Δεν θυμάμαι κάποιον με τα χαρακτηριστικά του Λάκη.
Δεν είχαμε εμείς τέτοια περιστάτικά σε έκταση τέτοια που να ήταν έντονη. Το μόνο που κάναμε, ήταν ότι καπνίζαμε σχεδόν όλοι. Τίποτα άλλο ιδιαίτερο.Εμεις ημασταν πολυ κωλοπαιδα,επαιζε αγριο μπουλινγκ τοσο σε σωματικο οσο και ψυχολογικο επιπεδο,απο το νηπιαγωγειο μεχρι το λυκειο.Μιλαμε για αγριες καταστασεις
Αν ήταν στο δημοτικό, κάτι γίνεται. Αν γινόταν μετά ...εμενα παιδια η μανα μου μου εκανε λαδομενη χοριστρα στα μαλια και με εβαζε να παιρνω μαζι μου στο σχολειο ταπερ με φακες. αυτο με κανει μπουλη???
λες γιαυτο να μη με θελανε οι γκομενες στο λυκειοΑν ήταν στο δημοτικό, κάτι γίνεται. Αν γινόταν μετά ...
Απορείς?λες γιαυτο να μη με θελανε οι γκομενες στο λυκειο
είχες Λάκη συμμαθητη. Γυαλακια χοντρό ατσουμπαλο πριξαρχιδι συμμαθητη ?