erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Εγώ ήμουν μόνιμα στο γραφείο για αυτό το λόγο. Κάλυπτα συνέχεια ένα φίλο μου και με είχαν βάλει στο μάτι
Εγώ ήμουν μόνιμα στο γραφείο για αυτό το λόγο. Κάλυπτα συνέχεια ένα φίλο μου και με είχαν βάλει στο μάτι
έκανε τη πάπιαΣπιρτο ο δασκαλος :S
ενα γιατρο ρε παιδια,για τον εαυτο του τα λεει αυταΣκληρός και αμείλικτος ...
σαν τη ζωή .
Οπότε και συναρπαστικός ...
Οι συμφοιτητές μου , έλεγαν ότι ο ρυθμιστής του sensivity level μου με τις γκόμενες, είχε χαλάσει και είχε μείνει στο επιπεδο ... Τζέγκις Χαν.
Δεν πήγαινα εσωτερική στις φυλακές Κορυδαλλου φίλτατε. Απλά δεν περίμενα να κάνουν απουσιολόγο κάποιον που πριν γίνει, δεν πάταγε ποτέ τις πρώτες ώρες. :S Ανεξάρτητα με το αν είχα τόσο ψηλούς βαθμούς.Αααααα
θα ήταν όλοι κοπρίτες αναρχοαυτόνομοι χασικλήδες και έγινε με κλήρωση,
αφού όλοι είχαν μέσο όρο ... 10/20 ...
Ένας ήταν ο συνήθης ύποπτος. Αλλά το κακό ήταν ότι εμένα δε με κάλυπτε ποτέ κανείςΚι αν ειχες φιλους ολη την ταξη, λογικο.
αχαχαχαχαχαχαχαχενα γιατρο ρε παιδια,για τον εαυτο του τα λεει αυτα
και να θελε...Ένας ήταν ο συνήθης ύποπτος. Αλλά το κακό ήταν ότι εμένα δε με κάλυπτε ποτέ κανείς
μαλιστα.Ένας ήταν ο συνήθης ύποπτος. Αλλά το κακό ήταν ότι εμένα δε με κάλυπτε ποτέ κανείς
χοντρο :o :oκαι να θελε...
Τι χονδρο ρε. Αφού ήταν απουσιολόγος. Μόλις έμπαινε ο καθηγητής αυτήν εψαχνε. Άσε που επειδή ήταν καλή μαθήτρια είχαν απαίτηση να ήταν και σωστή σε όλα.χοντρο :o :o
εγώ πιστεύω στο λύκειο ο Λάκη δεν είχε γαμησειυπαγω να παρω το λουτρο μου.
λακη μη φυγεις να μας πεις λιγο ακομα ποσο συναρπαζεις τις γυναικες
αλλο νομιζα οτι εννόησεςΤι χονδρο ρε. Αφού ήταν απουσιολόγος. Μόλις έμπαινε ο καθηγητής αυτήν εψαχνε. Άσε που επειδή ήταν καλή μαθήτρια είχαν απαίτηση να ήταν και σωστή σε όλα.
Καλά δεν ήμουν και τόσο συμβατικά καλή μαθήτρια. Ήμουν καλή μεν αλλά ολίγον τσογλάνα. αχαχαχαχαχαχαΤι χονδρο ρε. Αφού ήταν απουσιολόγος. Μόλις έμπαινε ο καθηγητής αυτήν εψαχνε. Άσε που επειδή ήταν καλή μαθήτρια είχαν απαίτηση να ήταν και σωστή σε όλα.
εσυ με πιασεςΩραιοι τροποι.
ειχε ρε, θα γραψει και κριτικηεγώ πιστεύω στο λύκειο ο Λάκη δεν είχε γαμησει