erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
κάνε τη διαφορά φύγε με ανακοίνωση καναπέμ εχει παρει η κατω βολτα στο σαη.
λεω να φυγω με ανακοινωση/σεντονι
κάνε τη διαφορά φύγε με ανακοίνωση καναπέμ εχει παρει η κατω βολτα στο σαη.
λεω να φυγω με ανακοινωση/σεντονι
Μπαααα χαζό ήμουν από τότερετσινα ζητουσες σεξουαλικες χαρες απο τους συμμαθητες σου για να μη τους βαλεις απουσια?
γεια σου ρε λακη γαμηκοΚάτσε ένα χρόνο ακόμη ρε.
Του χρόνου κλείνεις 10 χρόνια
από τότε που έγραψες την κριτική σου !!!
Θα το γιορτάσεις ή θα περιμένεις μια και καλή τα 20 χρόνια ;
Να είναι εοππυ μόνο να μη χάσω τα μεροκάματα. αχαχαχααχαχαχέχει χαρτί γιατρού. Θα το καταθεσουμε αύριο τώρα είναι κλειστή η γραμματεία
ωραία χρόνια πετροβασιλη μουΈκανα κοπάνα και, όπως και στα σχολικά μου χρόνια ως απουσιολόγος, ήμουν πάντα αδικαιολόγητα απούσα
όπως και στα σχολικά μου χρόνια ως απουσιολόγος
Ήταν πολύ ωραία χρόνια φιλη Γιαδικιάρογλου. Εχω και σχολικό ριγιούνιο σε ντίσκο την άλλη βδομάδαωραία χρόνια πετροβασιλη μου
γεια σου ρε λακη γαμηκο
θα τα γιορτάσει μαζί με τη λευτεριά σου από το γάμο και τα ενενηντα σου. Α ρε χαρές θα μπορείς να μην τρως παντοφλα με συγκίνησες ρε μπαγασαΚάτσε ένα χρόνο ακόμη ρε.
Του χρόνου κλείνεις 10 χρόνια
από τότε που έγραψες την κριτική σου !!!
Θα το γιορτάσεις ή θα περιμένεις μια και καλή τα 20 χρόνια ;
Ήσουν από τότε gentleman :SΩχ ... το χειρότερα μπάζο ήταν πάντα η απουσιολόγος.
Μου είχε κάνει ερωτική εξομολόγηση στο λύκειο και την είχα φτύσει.
Σε ... επόμενες ερωτήσεις, της είχα πει ότι προτιμούσα μπάκουρος παρά με γκόμενα αυτή ... και ότι θα πήγαινα να γαμήσω το σάββατο σε μασατζίδικο .
Ως αιτία που δεν την ήθελα ... με ρώτησε ... της είχα πει ότι επειδή ήταν κοντή!
Έκανα κοπάνα και, όπως και στα σχολικά μου χρόνια ως απουσιολόγος, ήμουν πάντα αδικαιολόγητα απούσα
θα τα γιορτάσει μαζί με τη λευτεριά σου από το γάμο και τα ενενηντα σου. Α ρε χαρές θα μπορείς να μην τρως παντοφλα με συγκίνησες ρε μπαγασα
έχω σβήσει απουσίες με τρελα. Σε μια φάση έλειπε η μισή τάξη και όταν με ρώτησε ο καθηγητής που είναι είπα σεν λείπει κάνεις. Ήμουν θρασσυτατη αλλά έπιασεδευτερα λυκειου ειχα κανει καμια 50ρια απουσιες που δεν γραφτηκαν ποτε
Δε φορώ γυαλιά αγαπητέ μου μέχρι και σήμερα. Και αν με ρωτάς, απορώ πως με κάνανε.Απουσιολογα ησουν βρε κορακι; Φοραγες και γυαλια πατοποτηρα;
Εγώ ήμουν μόνιμα στο γραφείο για αυτό το λόγο. Κάλυπτα συνέχεια ένα φίλο μου και με είχαν βάλει στο μάτιέχω σβήσει απουσίες με τρελα. Σε μια φάση έλειπε η μισή τάξη και όταν με ρώτησε ο καθηγητής που είναι είπα σεν λείπει κάνεις. Ήμουν θρασσυτατη αλλά έπιασε
Σπιρτο ο δασκαλος :Sέχω σβήσει απουσίες με τρελα. Σε μια φάση έλειπε η μισή τάξη και όταν με ρώτησε ο καθηγητής που είναι είπα σεν λείπει κάνεις. Ήμουν θρασσυτατη αλλά έπιασε
βαλε μας και συνομιλία από ευρήματα στο τάφο του μεγάλου Αλεξάνδρου δεν είναι θέμα φτάνει να παίρνεις τα χάπια σουΕσύ είπαμε έσπασες την παρθενιά σου με δονητή ;;
Μου έστειλε φίλος διάλογο με αναρχοαυτόνομη γκόμενα σε irc chat!!!
Θα τον ανεβάσω να γελάσουν και οι πεθαμένοι στα χωνευτήρια.
Ήσουν από τότε gentleman :S
Δε φορώ γυαλιά αγαπητέ μου μέχρι και σήμερα. Και αν με ρωτάς, απορώ πως με κάνανε.