κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.866
- Πόντοι
- 19.795
Χονδρο. Ενδροπη.ραοπαπι ζελε
Χονδρο. Ενδροπη.ραοπαπι ζελε
Εγώ τι εκαμα για να ντραπώ. Το σύζυγο πάνω απο όλα, και τα μάτια χαμηλά και ο΄τε τσιμπολογήματα ούτε βλακείεΧονδρο. Ενδροπη.
που καιρο εχει να δει χαρα η τρυπα σου μωρη?ραοπαπι ζελε
Μίλα ελληνικάπου καιρο εχει να δει χαρα η τρυπα σου μωρη?
Στηριζουμε Παοπαοκ, το μοναδικο αρσενικο του θρεντ, και δεν πεφτουμε στη παγιδα των ντιντιδων που τον παρουσιαζουν σαν μελατο. Και αν υπαρχει προβλημα θα το ξεπερασει.Εγώ τι εκαμα για να ντραπώ. Το σύζυγο πάνω απο όλα, και τα μάτια χαμηλά και ο΄τε τσιμπολογήματα ούτε βλακείε
ποσες στοχεύεις να πηδήξεις ακομα;Στηριζουμε Παοπαοκ, το μοναδικο αρσενικο του θρεντ, και δεν πεφτουμε στη παγιδα των ντιντιδων που τον παρουσιαζουν σαν μελατο. Και αν υπαρχει προβλημα θα το ξεπερασει.
Στηριζουμε Παοπαοκ, το μοναδικο αρσενικο του θρεντ, και δεν πεφτουμε στη παγιδα των ντιντιδων που τον παρουσιαζουν σαν μελατο. Και αν υπαρχει προβλημα θα το ξεπερασει.
Ο κυριος νηματοθετης μου εκανε πααρατηρηση. Οποτε μαλλον θα πηγαινω με τις ιδιες και τις ιδιες, οποτε πιστευω να μην δημιουργω προβληματα.ποσες στοχεύεις να πηδήξεις ακομα;
Λες να χαρακτηριστω πιρφορος;Ο κυριος νηματοθετης μου εκανε πααρατηρηση. Οποτε μαλλον θα πηγαινω με τις ιδιες και τις ιδιες, οποτε πιστευω να μην δημιουργω προβληματα.
Λες να χαρακτηριστω πιρφορος;
πιρφορίζεις λίγο να πας και με αλλες δυο ομως πιστευω είναι πρέπονΛες να χαρακτηριστω πιρφορος;
Βλεπουμε σουρβαιβορ τυπε,θελεις κατι?
οχι τυπε,μη σε διακοπτω..Βλεπουμε σουρβαιβορ τυπε,θελεις κατι?
δε θελει και πολυΛες να χαρακτηριστω πιρφορος;
αυτο το αξιολογητης στο λαικ που το χω και μεγαλο (το μονο φυσικα) ,τι ειναι?
τυπε εσυ δεν εχεις καθολου :-Πιστευε και μη ερευνα, οτι εχεις μεγαλο σε αυτη τη ζωη κερδος ειναι.