ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.346
- Πόντοι
- 24.346
Είναι η πράξη στην οποία επιδίδεται άπαξ και δίπαξ ημερησίως, με καλλίγραμες μικρούλες, ο κωλόγερος, εις την Άπω Ανατολή όπου και ευρίσκεται...
Βεβαίως, αν είσθε θιασώτης των water sports...κατούρημα δηλαδήςςςς
τοτε εγω κανω σεξ 24 φορες ημερησίως με τα διουρητικά που πίνω
Άνοιξε η τζενούλα και μας περιμένει?Ξανά καλήμερα σας! Το αγενές γεράκιον έστειλε κριτική για νεαρά και περιμένει έγκριση!
Καλώς τον. Έριξες μια καλημέρα και εξαφανίστηκες. Φοβηθήκαμε πως σου συνέβη κάτι...Ξανά καλήμερα σας! Το αγενές γεράκιον έστειλε κριτική για νεαρά και περιμένει έγκριση!
Άνοιξε η τζενούλα και μας περιμένει?
Καλά είμαι δεν παθαίνω τίποτα εγώ!Καλώς τον. Έριξες μια καλημέρα και εξαφανίστηκες. Φοβηθήκαμε πως σου συνέβη κάτι...
Τζενούλα; Chi e Τζενούλα; Γνωρίζετε καυτές και αηδιαστικές λεπτομέρειες κύριε και δεν τις μοιράζεσθε μαζί μας;Άνοιξε η τζενούλα και μας περιμένει?
Θέτε την πρωτη κριτική για την μικρή ή θα περιμένετε να διαβάσετε τη καινούρια μόλις εγκριθεί;Τζενούλα; Chi e Τζενούλα; Γνωρίζετε καυτές και αηδιαστικές λεπτομέρειες κύριε και δεν τις μοιράζεσθε μαζί μας;
Θέτε την πρωτη κριτική για την μικρή ή θα περιμένετε να διαβάσετε τη καινούρια μόλις εγκριθεί;
Απόσπασμα της καινούριας.
Τραβάω άλλες δυο γουλιές καφέ, τσιγάρο, διαβάζω κάμποσα άλλα θέματα και μετά από δέκα λεπτά βλέπω να έχω πμ. Το pm είχε έναν αριθμό τηλεφώνου. Τρίτο γου του φου! Η σελίδα τον παππούληδων ανοιγμνένη, αλλά εκείνη την στιγμή ποιος τους δίνει σημασία, έχουμε χρόνο γι αυτά.
Τζενούλα; Chi e Τζενούλα; Γνωρίζετε καυτές και αηδιαστικές λεπτομέρειες κύριε και δεν τις μοιράζεσθε μαζί μας;
Μοιραστείτε τις μαζί μας. Μια οικογένεια είμεθα...Κάτι θυμάμαι από τα νιάτα μου
Αυτά... δεν λέγονται ούτε μεταξύ μας.Μοιραστείτε τις μαζί μας. Μια οικογένεια είμεθα...
Κουκου Ερη και υπάγω για ύπνο. Αφήνω το νήμα στα χέρια σου!Koukou καλημερα
καλή ξεκούραση ζεμπουδιΚουκου Ερη και υπάγω για ύπνο. Αφήνω το νήμα στα χέρια σου!