Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Τα σέβη μου φίλτατε!
Τα σέβη μου φίλτατε!
Θέτε την πρωτη κριτική για την μικρή ή θα περιμένετε να διαβάσετε τη καινούρια μόλις εγκριθεί;
Απόσπασμα της καινούριας.
Τραβάω άλλες δυο γουλιές καφέ, τσιγάρο, διαβάζω κάμποσα άλλα θέματα και μετά από δέκα λεπτά βλέπω να έχω πμ. Το pm είχε έναν αριθμό τηλεφώνου. Τρίτο γου του φου! Η σελίδα τον παππούληδων ανοιγμνένη, αλλά εκείνη την στιγμή ποιος τους δίνει σημασία, έχουμε χρόνο γι αυτά.
Καλημέρα! Το μειράκιον μας παράτησε για ένα γκομενέτο και λίγες στιγμές ηδονής;
Αι γκόμενε έρχονται και παρέρχονται
Οι φίλοι όμως μένουν.
Κύριε Μπαρόκε, οι παππούδες είναι αμείλικτοι, (συμπλεγματικοί γαρ) και μπαστουνοφόροι. Όλα εδώ πληρώνονται...
Δεν γίνεται κάποιοι να μας εμπαίζουν...
Έτσι πες μου... Και στο πα να αποφεύγεις τις καταχρήσεις. Στην ηλικία μας μπορεί να αποβεί μοιραίο. Λίγο γάλα παραπάνω σήμερα, μισή κουταλιά ζάχαρη αύριο, στο τέλος θα κάνουμε και σεξ...
Είναι η πράξη στην οποία επιδίδεται άπαξ και δίπαξ ημερησίως, με καλλίγραμες μικρούλες, ο κωλόγερος, εις την Άπω Ανατολή όπου και ευρίσκεται...
Θέτε την πρωτη κριτική για την μικρή ή θα περιμένετε να διαβάσετε τη καινούρια μόλις εγκριθεί;
Απόσπασμα της καινούριας.
Τραβάω άλλες δυο γουλιές καφέ, τσιγάρο, διαβάζω κάμποσα άλλα θέματα και μετά από δέκα λεπτά βλέπω να έχω πμ. Το pm είχε έναν αριθμό τηλεφώνου. Τρίτο γου του φου! Η σελίδα τον παππούληδων ανοιγμνένη, αλλά εκείνη την στιγμή ποιος τους δίνει σημασία, έχουμε χρόνο γι αυτά.
Καλημέρα πρωινοί κύριοι
Ο Κωλόγερος κατάφερε να καταντήσει τη συμβίωση με το μίζερο εαυτό μας ανυπόφορη!
Καλημέρα σας,
Και εκεί που εξετάζαμε τους ψευδομάρτυρες στο ακροατήριο, τώρα τους τα γράφουμε. Σε λίγα χρόνια, οι νομικές σχολές θα αποκτήσουν μάθημα (επιλογής, ελπίζω): ενορκοβεβαιωσολόγος. Εις τον διάτανον.
καλημερα σε ολα τα ΚΑΛΑ παιδγια