barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.953
- Πόντοι
- 5.506
Το ίδιο έχει πράξει και η κα. Έριναλ, για διαφορετικούς όμως λόγους, και πτύει επί της φωτογραφίας μου.
Εισθε δημοφιλης και ιδιαιτερα αγαπητος.
Το ίδιο έχει πράξει και η κα. Έριναλ, για διαφορετικούς όμως λόγους, και πτύει επί της φωτογραφίας μου.
(τσιμπουκό) βηχας ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Καταγγελω το νημα και προσωπικα το νηματοθετη για μεροληπτικη σταση εναντι των μελωνε. Ο κωλογερος εχει τουλαχιστον επι μερους σκορ 11/16 και εσεις επιτιθεστε στο ταπεινο και αδολο μελος Κυριον Ζεμπου ο οποιος υπεπεσε και αυτος σε ενα στιγμιαιο λαθος.
Διαμαρτυρομαι εντονως.
Ενταξει, καταλαβαινω οτι το νημα αποτελει σταθμο εναρετων μελωνε που δεν επιδιδονται πλεον σε ακατανομασται πραξει. (Πχ η Κυρια Χοτυ)
Θα σε προκαλούσα σε πνευματική μονομαχία, αλλά βλέπω ότι είσαι άοπλος.Ψιτ παλικαρι ..η υποθεση είναι μικρη και δεν θελουμε δικηγορο ..αντε παρε το κουβαδακι σου και σε άλλη παραλια
Εγώ δεν πτύω , φίλτατε. Δεν μου το επιτρέπει άλλωστε η αγωγή μου.
Εισθε δημοφιλης και ιδιαιτερα αγαπητος.
Θα σε προκαλούσα σε πνευματική μονομαχία, αλλά βλέπω ότι είσαι άοπλος.
Μαλιά;;;Αυτά να τα βλέπεις εσυ κυρια Αφροδιτη μας που τον υπερασπίζεσαι τον παλιολεχριτη
βλέπεις πως συμπεριφέρεται στα ατομα της 3 ηλικιας ..κανενας σεβασμος στα ασπρα μας μαλια ( μαλια ..λεμε τωρα )
Μαλιά;;;
Πες μου που κουρεύεσαι, να γυαλίσω τα παπούτσια μου...
Σας έχω τονίσει κατ' επανάληψη , φίλτατε, να μην χρησιμοποιείτε λέξεις άνω των τριών (3) συλλαβών. Μπερδεύεστε (χρησιμοποιώ αυτούσια την γραφή σας: τετοστερόνη), και εκτίθεστε... Δεν αρμόζει σε έναν άνδρα του μεγέθους, της εμβέλειας και του κύρους σας.τι να κανουμε φιλε ...εμεις χρησιμοπουμε την τετοστερονη μας για αλλα πραγματα ..όχι για τριχες
Καλημέρα και σε εσάς γαλανομάτα δεσποσύνη.
Σας έχω τονίσει κατ' επανάληψη , φίλτατε, να μην χρησιμοποιείτε λέξεις άνω των τριών (3) συλλαβών. Μπερδεύεστε (χρησιμοποιώ αυτούσια την γραφή σας: τετοστερόνη), και εκτίθεστε... Δεν αρμόζει σε έναν άνδρα του μεγέθους, της εμβέλειας και του κύρους σας.
Σας έχω τονίσει κατ' επανάληψη , φίλτατε, να μην χρησιμοποιείτε λέξεις άνω των τριών (3) συλλαβών. Μπερδεύεστε (χρησιμοποιώ αυτούσια την γραφή σας: τετοστερόνη), και εκτίθεστε... Δεν αρμόζει σε έναν άνδρα του μεγέθους, της εμβέλειας και του κύρους σας.
καλημερα στους αλανιαρηδες ...αδεσποτους πουτανιαρηδες πετεινους
Σε όλα συμφωνώ , πλην του αδεσπότου...καλημερα στους αλανιαρηδες ...αδεσποτους πουτανιαρηδες πετεινους
Τωρα το χοντραινετε και σεις κυριε, αναφερετε απαγορευμενες λεξεις. Ακου μεγεθη.
Μωράκι, να σε εξυψώσω επεχείρησα... Μίλησα για μέγεθος, εμβέλεια και κύρος που σε διακρίνουν. Τι περισσότερο θα μπορούσα να πω ;;;νε άλι φωρα θα είμαι προσεχτικος δεν θα κανω ορθογραφικα λαθι κιριαι μι μου βαλαιται μιδεν σας παρακαλαο