barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.991
- Πόντοι
- 5.506
Μπα... Ήταν μαζί μας κι ο Γιόρκι και ο Τάκης Μπούκας...
Ωωωωωωωωω, τριζει συθεμελα το νημα.
Μπα... Ήταν μαζί μας κι ο Γιόρκι και ο Τάκης Μπούκας...
Ένα gang bang θέλαμε να κάνουμε με την Καυτή, αλλά δεν μας έκατσε η φάση...Ωωωωωωωωω, τριζει συθεμελα το νημα.
γεια σας μωράκια
Ένα gang bang θέλαμε να κάνουμε με την Καυτή, αλλά δεν μας έκατσε η φάση...
καλημερα φιλεναδα ......τι λενε παλι πρωι πρωι ..να τραβας τα μαλλια σου ειναι
Ένα gang bang θέλαμε να κάνουμε με την Καυτή, αλλά δεν μας έκατσε η φάση...
Για τη Φαση δεν ξερω αλλα η Καυτη εικαζω οτι θα σας καθοταν ευχαριστως.
Ωωωωωωωωω, τριζει συθεμελα το νημα.
καλημερα φιλεναδα ......τι λενε παλι πρωι πρωι ..να τραβας τα μαλλια σου ειναι
Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο απ' ότι εσείς με την διδα Εύα, στο δωμάτιό σας , φίλτατε...και που να διαβασεις και κριτικη να δεις τι κανανε ...
τερμα το καλυτερο παιδι είναι ο Yorkie ...
γεια σου εσκα όλα γουδ;γεια σου κουκλαρα ...
ακουτε ρεμάλια για μενα ηρθε το κοριτσι ..
γεια σου εσκα όλα γουδ;
Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο απ' ότι εσείς με την διδα Εύα, στο δωμάτιό σας , φίλτατε...
ελα ντε . Γνωστά καθίκια τι να πεις;Καλα Ερι μου ..να εδώ με ζηλευουν λιγο για την ομορφια μου αλλα τι να κανω
εγω φταιω δηλαδή που βγηκα ΤΟΣΟ ομορφος ???
Κατάλαβα... Εσείς δλδ μόνο το καλσόν της σκίσατε (και ουχί τα βάρδουλα, όπως επαίρεστε στην αναίσχυντη , κατάπτυστη και έμπλεα υπερβολών και ψεμμάτων, κριτική σας)Σιγα.... μη σκισεις κανενα καλσον
Φαντάζομαι ότι στο σπίτι σας ΔΕΝ έχετε καθρέπτες...Καλα Ερι μου ..να εδώ με ζηλευουν λιγο για την ομορφια μου αλλα τι να κανω
εγω φταιω δηλαδή που βγηκα ΤΟΣΟ ομορφος ???
ελα ντε . Γνωστά καθίκια τι να πεις;
Φαντάζομαι ότι στο σπίτι σας ΔΕΝ έχετε καθρέπτες...
σε ευχαριστώ για τη κατανόηση ....
Λυπάμαι αλλα θα σας διαψευσω .. ΟΛΟΙ οι καθρεπτες του σπιτιου μου ..και όχι μονο λενε την αληθεια για την απαραμιλη , αψεγαδιαστη ομορφια μου ...
και αφου χτενισω τα πυκνα σγουρα μαλια μου και δωσω ένα wet look αναχωρώ δια εργασιαν
Καθ οδον..σταματαω στην μαμα μου και της δινω συγχαρητηρια για τον γιο που εκανε
Με πολύ μετριφοροσυνη ( είναι μια από τις 2000 αρετες μου ) ωφειλω να παραδεχθω ότι αμφότεροι οι γονεις μου ..Ζ Ω Γ Ρ Α Φ Ι Σ Α Ν ...
και φυσικα μετα εσπασαν το καλουπι