Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Now what? (Έως 2 ψήφους )

• Two 's a crowd on my cloud!

• The war is over....

• Exceptionally well!

• Worlds apart (Bruce Springsteen).

• The 20 minute rule for alcohol.

• Sod off. Will you?

• Thanks to you, my dear old friend!

• It 's a couch trip.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.346
Πόντοι
24.346
Λυπάμαι αλλα θα σας διαψευσω .. ΟΛΟΙ οι καθρεπτες του σπιτιου μου ..και όχι μονο λενε την αληθεια για την απαραμιλη , αψεγαδιαστη ομορφια μου ...
και αφου χτενισω τα πυκνα σγουρα μαλια μου και δωσω ένα wet look αναχωρώ δια εργασιαν
Καθ οδον..σταματαω στην μαμα μου και της δινω συγχαρητηρια για τον γιο που εκανε
Με πολύ μετριφοροσυνη ( είναι μια από τις 2000 αρετες μου ) ωφειλω να παραδεχθω ότι αμφότεροι οι γονεις μου ..Ζ Ω Γ Ρ Α Φ Ι Σ Α Ν ...

και φυσικα μετα εσπασαν το καλουπι
Φαντάζομαι, φυσικά, πως και κάθε φορά που κοιτιέστε στον καθρέπτη, θα στέλνετε συγχαρητήριο τηλεγράφημα στην μητέρα σας...

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.346
Πόντοι
24.346
Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
491
Λυπάμαι αλλα θα σας διαψευσω .. ΟΛΟΙ οι καθρεπτες του σπιτιου μου ..και όχι μονο λενε την αληθεια για την απαραμιλη , αψεγαδιαστη ομορφια μου ...
και αφου χτενισω τα πυκνα σγουρα μαλια μου και δωσω ένα wet look αναχωρώ δια εργασιαν
Καθ οδον..σταματαω στην μαμα μου και της δινω συγχαρητηρια για τον γιο που εκανε
Με πολύ μετριφοροσυνη ( είναι μια από τις 2000 αρετες μου ) ωφειλω να παραδεχθω ότι αμφότεροι οι γονεις μου ..Ζ Ω Γ Ρ Α Φ Ι Σ Α Ν ...

αχχχχχχχ....αυτες οι πυκνες μπουλες....ειναι τρελλλα...

να σ εχω αναμεσα στα μπουτια μου ....να μου ρουφας τη μουναρα και να στα τραβαω.....μμμμ

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
δε με λες μαναρακι μου ...γιατι εχει σκασει ο καπαρντινατος απο τη ζηλεια του σημερα?τι του κανες??? :idiot: :uglystupid:

Τιποτα κουκλα μου ..απλα γνωριστηκαμε και καταλαβε επιτελους ότι υπαρχουν αντρες καλυτεροι από αυτόν ...αντρες με Α κεφαλαιο όχι ημιτασιον σαν και τα μουτρα του
Αυτό δε το γεγονός του καταρακωσε το ηδη πεσμένο ..ηθικό του ( και όχι μονο )  και τα εχει βαλει μαζι μου
αν δεις στο δρομο ένα πρασινο απ τη ζηλια ανθρωπακι με καμπαρτίνα ο Γλυφο τέτοιος θα είναι

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.346
Πόντοι
24.346

Κάποιοι γεννιούνται όμορφοι, κάποιοι πετυχαίνουν την ομορφιά , και σε κάποιους η ομορφιά  έρχεται ουρανοκατέβατη. Υμείς δεν ανήκετε σε καμιά εκ των προαναφερομένων κατηγοριών...

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.346
Πόντοι
24.346
Τιποτα κουκλα μου ..απλα γνωριστηκαμε και καταλαβε επιτελους ότι υπαρχουν αντρες καλυτεροι από αυτόν ...αντρες με Α κεφαλαιο όχι ημιτασιον σαν και τα μουτρα του
Αυτό δε το γεγονός του καταρακωσε το ηδη πεσμένο ..ηθικό του ( και όχι μονο )  και τα εχει βαλει μαζι μου
αν δεις στο δρομο ένα πρασινο απ τη ζηλια ανθρωπακι με καμπαρτίνα ο Γλυφο τέτοιος θα είναι
Επαναλαμβάνω : Θα σε προκαλούσα σε πνευματική μονομαχία, αλλά βλέπω ότι είσαι άοπλος.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
491

λες εεεεε?πως το εξηγεις ομως οτι αμεσως μετα τη γνωριμια σας τον πετυχα ...κι ειχε μια χαρα ροδοκοκκινα μαγουλακια?

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
αχχχχχχχ....αυτες οι πυκνες μπουλες....ειναι τρελλλα...

να σ εχω αναμεσα στα μπουτια μου ....να μου ρουφας τη μουναρα και να στα τραβαω.....μμμμ

Πες τα κουκλα μου να ακούνε μερικοι μερικοι για το ποιος είναι ΜΕΤΡ του είδους ..όχι κοτσαρουμε ένα Nick και νομιζουμε ότι ολοι το κατέχουμε το σπορ

αυτό είναι που λενε : Οι ναυτες που πηδάγαμε γιναν καπεταναιοι .

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.346
Πόντοι
24.346

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.346
Πόντοι
24.346
Πες τα κουκλα μου να ακούνε μερικοι μερικοι για το ποιος είναι ΜΕΤΡ του είδους ..όχι κοτσαρουμε ένα Nick και νομιζουμε ότι ολοι το κατέχουμε το σπορ

αυτό είναι που λενε : Οι ναυτες που πηδάγαμε γιναν καπεταναιοι .
Για να ασκήσεις το σπορ (κατά δική σου ομολογία) πρέπει πρώτα να ντοπαριστείς. Ημείς τουλάχιστον επιτυγχάνουμε "έγερση" με φυσικό τρόπο. Δεν χρειάζεται να συγκληθεί πρώτα ιατρικό συμβούλιο...

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Επαναλαμβάνω : Θα σε προκαλούσα σε πνευματική μονομαχία, αλλά βλέπω ότι είσαι άοπλος.

εχω ηδη αναφερει ότι το IQ μου εχει αρνητικο προσημο ...μην κουράζεστε αγαπητε
ειστε πανεξυπνος ..αλλα εγω εχω ολο το πακετο

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.346
Πόντοι
24.346
αφου ο γερομπισμπίκης καθοταν αγκαλια με τη σομπα ...τι άλλο να σου πω
Τι λες βρε πορνόγερε , που το είχες δαγκώσει από το κρύο, προσπαθώντας να το παίξεις τζόβενο, και μετά πήγες και έβαλες και πουλόβερ μέσα από το σακάκι;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.068
Πόντοι
25.467

Stories

Νέο!