Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
491
κ.Ρεγγινα πως περασατε τσικνισατε?Ωστοσο ακομα δεν ξερω αν κατοχυρωσα το δικαιωμ παραμονης το πρωι με περασαν γενεες...εδω με πρωτοστατη τον κ Ζεμπου  :think:

καλησπερα....τωρα που ειμαι κι εγω εδω μη φοβασαι τιποτα...κι αμα το συνεχισει ο Ζεμπου θα του βαλω ατλακολ με πριονιδι στο σωβρακο ..να μαθει να τραμπουκιζει

Kala_na_pername

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Κριτικές
1
Like
91
Πόντοι
6
Σημερα περασα μια πολυ ομορφη μερα καταληξαμε σε ενα υποστεγο να τσικνιζουμε με ζωντανη μουσικη και ομορφες μαντιναδες

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.980
Πόντοι
5.506
κ Μπαροκ μεσα απο καθε συναναστροφη παντα εχεις να παρεις κατι και να δωσεις..Η παρεα ειναι πολυ ομορφη απο την μικρη μου εμπειρια

Σαφώς και αστειεύομαι, η παρέα είναι απολαυστική και ώρες ώρες ξεκαρδιστική. Ετοιμάσου να κολλήσεις και συ.  ;) ;)

Kala_na_pername

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Κριτικές
1
Like
91
Πόντοι
6
Σαφώς και αστειεύομαι, η παρέα είναι απολαυστική και ώρες ώρες ξεκαρδιστική. Ετοιμάσου να κολλήσεις και συ.  ;) ;)

Νομιζω το εχω δαπιστωσει ηδη πραγμα που πρεπει αν ομολογησω οτι δνε το περιμενα και η εκπληξη  ηταν παραπανω απο ευχαριστη

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Δεν μου αρεσει τοσο η κλασσικη εμαθες Αρετουσα μου κτλπ..ο Χαριδημος ηταν πριγκιπας της Γορτυνας (τοποθεσια της μεσσαρας )Εχει φοβερο λεξιλογιο το αποσπασμα αυτο...και ο αδερος του ψαρονικολα ειναι τρομερος καλλιτεχνης

Συμφωνώ. Εμένα μου αρέσει πολύ ο Παπατζάνης. Τον θεωρώ μια από τις καλύτερες και πιο λεβέντικες, σύγχρονες κρητικές φωνές.
Εδώ, επίσης σε ένα απόσπασμα από τον Ερωτόκριτο. Δώσε βάση.
Φίλε Καλοπερασάκη, μεγάλη τιμή και ευθύνη να είσαι Κρής. Πρέπει αυτό να το αντιλαμβάνεσαι πάντοτε...

Kala_na_pername

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Κριτικές
1
Like
91
Πόντοι
6
Συμφωνώ. Εμένα μου αρέσει πολύ ο Παπατζάνης. Τον θεωρώ μια από τις καλύτερες και πιο λεβέντικες, σύγχρονες κρητικές φωνές.
Εδώ, επίσης σε ένα απόσπασμα από τον Ερωτόκριτο. Δώσε βάση.
Φίλε Καλοπερασάκη, μεγάλη τιμή και ευθύνη να είσαι Κρής. Πρέπει αυτό να το αντιλαμβάνεσαι πάντοτε...

Προφανως και το αντιλαμβανομαι αυτο κριως ακουω μολις

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης

Δεν συμπαθώ καθόλου τους Χαΐνηδες...

Συμφωνώ για τον Ψαραντώνη. Έχει μια σπάνια αρχαικότητα. Τον προτιμώ από τον Ψαρονίκο που αδικήθηκε με τις συνεργασίες του.

Για τον Ιρλανδό ποιά γνώμη έχεις;

Kala_na_pername

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Κριτικές
1
Like
91
Πόντοι
6
Δεν συμπαθώ καθόλου τους Χαΐνηδες...

Συμφωνώ για τον Ψαραντώνη. Έχει μια σπάνια αρχαικότητα. Τον προτιμώ από τον Ψαρονίκο που αδικήθηκε με τις συνεργασίες του.

Για τον Ιρλανδό ποιά γνώμη έχεις;

Ειναι εκπληκτικος φανταστικος ο Ψαρονικος οντως αδικηθηκε αλλα το μεγαλειο του σαν καλλιτεχνης και σαν φωνη δεν μπορει να το αρνηθει ουδεις...Οσο για τον Ψαραντωνη επειδη τυγχανει να τον γνωριζω προσωπικα ειναι απολαυστικος απλα...Ζωντανος θρυλλος

Kala_na_pername

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Κριτικές
1
Like
91
Πόντοι
6

Να με συγχωρεσει η ομηγυρης που ποσταρω τραγουδια
αυτο για τον  φιλο Ποποφ ισως η καλυτερη λυρα που εβγαλε ποτε αυτος ο τοπος (και αυτος μας αφησε πολυ πολυ νεαρος)

Kala_na_pername

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Κριτικές
1
Like
91
Πόντοι
6

Και αυτος εδω τον οποιο ειχα την τυχη να τον δω και αν τον ακουσω στην αυλη του σπιτιου του το θεωρουσα οσο ζουσε τον μεγαλυτερο εν ζωη λυραρη ανωτερο του σκορδαλου....τετοιοι καλλιτεχνες δεν βγαινουν πλεον...
καλη ακροαση και υποσχομε να σταματησω εδω τα ποσταρισματα ευχαριστω για την ανεκτικοτητα σας

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Ειναι εκπληκτικος φανταστικος ο Ψαρονικος οντως αδικηθηκε αλλα το μεγαλειο του σαν καλλιτεχνης και σαν φωνη δεν μπορει να το αρνηθει ουδεις...Οσο για τον Ψαραντωνη επειδη τυγχανει να τον γνωριζω προσωπικα ειναι απολαυστικος απλα...Ζωντανος θρυλλος

Θα τον προτιμούσα τον Ψαρονίκο στην Κρήτη, να ζεί να τραγουδάει και να παίζει ελεύθερα στα μέρη του τα αληθινά τραγούδια.
Έπαιζε και καλή λύρα. Τι να το κάνω που τον φέρανε στην πρωτεύουσα και τον κάνανε φίρμα, και τον βάλανε να λέει όλες αυτές τις αηδίες, Μαρκόπουλοι κλπ. Δηλαδή, έτσι έκανε γνωστή την Κρήτη στο πανελλήνιο; Με τον ίδιο γραφικό τρόπο που έκανε ο Ζορμπάς γνωστή την Ελλάδα (ποιά Ελλάδα;) στους ξένους; Κρίμα στο ταλέντο του καημένου του Ψαρονίκου, και κρίμα φυσικά που έφυγε τόσο νέος. Ο Ψαραντώνης είναι αξιοσέβαστος. Καλλιτέχνης παγκόσμιας κλάσης.

Kala_na_pername

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Κριτικές
1
Like
91
Πόντοι
6
Θα τον προτιμούσα τον Ψαρονίκο στην Κρήτη, να ζεί να τραγουδάει και να παίζει ελεύθερα στα μέρη του τα αληθινά τραγούδια.
Έπαιζε και καλή λύρα. Τι να το κάνω που τον φέρανε στην πρωτεύουσα και τον κάνανε φίρμα, και τον βάλανε να λέει όλες αυτές τις αηδίες, Μαρκόπουλοι κλπ. Δηλαδή, έτσι έκανε γνωστή την Κρήτη στο πανελλήνιο; Με τον ίδιο γραφικό τρόπο που έκανε ο Ζορμπάς γνωστή την Ελλάδα (ποιά Ελλάδα;) στους ξένους; Κρίμα στο ταλέντο του καημένου του Ψαρονίκου, και κρίμα φυσικά που έφυγε τόσο νέος. Ο Ψαραντώνης είναι αξιοσέβαστος. Καλλιτέχνης παγκόσμιας κλάσης.

Συμβαδιζει η γνωμη μου απολυτα με την δικια σου γιαυτο το λογο και ο ψαραντωνης εμεινε σε αυτο ακριβως που περιεγραψες..και αν ξερεις ο Αντωνης δεν τραγουδα παντα ετσι με αυτη την χροια εχει κανονικη φωνη απλα μετα τον θανατο του Νικου δεν ξανατραγουδησε κανονικα και εχει τρομερη φωνη να ξερεις και η λυρα του εχει σπανια ομορφια

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης

Και αυτος εδω τον οποιο ειχα την τυχη να τον δω και αν τον ακουσω στην αυλη του σπιτιου του το θεωρουσα οσο ζουσε τον μεγαλυτερο εν ζωη λυραρη ανωτερο του σκορδαλου....τετοιοι καλλιτεχνες δεν βγαινουν πλεον...
καλη ακροαση και υποσχομε να σταματησω εδω τα ποσταρισματα ευχαριστω για την ανεκτικοτητα σας

Μπράβο φίλε Καλοπερασάκη, πολύ χαίρομαι! Επίσης, κι ο Πλακιανός ήταν μέγας λυράρης, αν και δεν άφησε πολλά δείγματα δουλειάς. Ο Ροδινός, ήταν ένας και μοναδικός. Λοιπόν, αρκετά είπαμε και ακούσαμε γι' απόψε! Να είσαι καλά και τα λέμε αύριο!  :hi:

Kala_na_pername

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Κριτικές
1
Like
91
Πόντοι
6
Μπράβο φίλε Καλοπερασάκη, πολύ χαίρομαι! Επίσης, κι ο Πλακιανός ήταν μέγας λυράρης, αν και δεν άφησε πολλά δείγματα δουλειάς. Ο Ροδινός, ήταν ένας και μοναδικός. Λοιπόν, αρκετά είπαμε και ακούσαμε γι' απόψε! Να είσαι καλά και τα λέμε αύριο!  :hi:

Να εισαι καλα φιλε Ποποφ

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Να εισαι καλα φιλε Ποποφ

Καλό ξημέρωμα φίλε. Σκέφτομαι να ανοίξω χωριστό νήμα κρητικής μουσικής στην ανάλογη κατηγορία
για να μην πάνε χαμένα τα άσματα που βάζουμε, ανάμεσα στα άλλα ποσταρίσματα. Θα άξιζε να μπαίνουνε εκεί
και όποιος θέλει να συμπληρώνει, έπειτα, περισσότερα κομμάτια από παλιότερους και πιο νέους καλλιτέχνες.

Kala_na_pername

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Κριτικές
1
Like
91
Πόντοι
6
Καλό ξημέρωμα φίλε. Σκέφτομαι να ανοίξω χωριστό νήμα κρητικής μουσικής στην ανάλογη κατηγορία
για να μην πάνε χαμένα τα άσματα που βάζουμε, ανάμεσα στα άλλα ποσταρίσματα. Θα άξιζε να μπαίνουνε εκεί
και όποιος θέλει να συμπληρώνει, έπειτα, περισσότερα κομμάτια από παλιότερους και πιο νέους καλλιτέχνες.

Πολυ σωστη η σκεψη σου εγω ειμαι προθυμος και πιστος ακολουθος οποτε do it ανυπομονω φιλε Ποποφ και ανημενω!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom