Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.692
- Πόντοι
- 2.606
Παράφαγα, παραήπια, γεράματα
πήγαινε μέχρι το Λιανοκλάδι που είναι της μόδας και γύρνα (αφού δεν βρεις τίποτα ) και μετά όλα καλά!
Παράφαγα, παραήπια, γεράματα
αχαχαχαχαχαχαχ. Ειδικά τώρα μου φαίνεται απόσταση να πάω από το σαλόνι στην κρεβατοκάμαραπήγαινε μέχρι το Λιανοκλάδι που είναι της μόδας και γύρνα (αφού δεν βρεις τίποτα ) και μετά όλα καλά!
πήγαινε μέχρι το Λιανοκλάδι που είναι της μόδας και γύρνα (αφού δεν βρεις τίποτα ) και μετά όλα καλά!
Αυτοι οι 11 επισκέπτες τώρα και οι 33 το πρωι, τι στο καλό κάνουν εδώ?
πάντως, σοβαρά, αυτό το πράγμα ντε και καλά να ξεσαλώσουμε "για το καλό" ποτέ δεν το κατάλαβα.
και γιατί πρέπει να είναι κρέας ψητό στην σχάρα και όχι ψάρι ξέρω'γω...?
Εγώ δεν είμαι και πολύ φανατική αυτού του είδους. Από τις άλλες τις αηδίες έσκασα. Τα γύρω γύρωπάντως, σοβαρά, αυτό το πράγμα ντε και καλά να ξεσαλώσουμε "για το καλό" ποτέ δεν το κατάλαβα.
και γιατί πρέπει να είναι κρέας ψητό στην σχάρα και όχι ψάρι ξέρω'γω...?
εμένα 5 και 11 αντίστοιχα λέει...
Το πρωί ήταν 5 μέλη και 33 επισκέπτες . 33 επισκέπτες?εμένα 5 και 11 αντίστοιχα λέει...
Εγώ δεν είμαι και πολύ φανατική αυτού του είδους. Από τις άλλες τις αηδίες έσκασα. Τα γύρω γύρω
Δε θα θελα να γράψει ο παχουλοκομψος πάλι περιγραφή. Τρέμω στην ιδέαεν τω μεταξύ, αύριο το γνωστό νήμα ενημέρωσης για χέσιμο λογικά θα έχει πολύ δουλειά!
εν τω μεταξύ, αύριο το γνωστό νήμα ενημέρωσης για χέσιμο λογικά θα έχει πολύ δουλειά!
τα γύρω-γύρω είναι ο αντιπερισπασμός κάποιων για να κρατήσουν το κυρίως πιάτο για τους ίδιους!!
Καλησπεριζω ολη την παρεααααα
Μη μου τα θυμίζεις. Πάω να βάλω ένα κρασάκι να πνίξω τον πόνο μουΤα γύρω γύρω είναι όλη η ζημιά.
Πείτε ένα καλησπέρα στο νέο μέλος
Καλησπέρα νέε