Kala_na_pername
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 91
- Πόντοι
- 6
Ήντα κάμεις ωρέ Καλοπερασάκη;
κ Ποποφ πολυ καλα εσεις??Πως περασατε??
Ήντα κάμεις ωρέ Καλοπερασάκη;
Ο Ζέμπου τραμπούκα Ε, όχι. Πήρες τις γυναίκες και το Νικοτρίβη με το μέρος σου. Μη φοβούκ.Ρεγγινα πως περασατε τσικνισατε?Ωστοσο ακομα δεν ξερω αν κατοχυρωσα το δικαιωμ παραμονης το πρωι με περασαν γενεες...εδω με πρωτοστατη τον κ Ζεμπου
Ο Ζέμπου τραμπούκα Ε, όχι. Πήρες τις γυναίκες και το Νικοτρίβη με το μέρος σου. Μη φοβού
κ Ποποφ πολυ καλα εσεις??Πως περασατε??
κ.Ρεγγινα πως περασατε τσικνισατε?Ωστοσο ακομα δεν ξερω αν κατοχυρωσα το δικαιωμ παραμονης το πρωι με περασαν γενεες...εδω με πρωτοστατη τον κ Ζεμπου
Ο Ζέμπου τραμπούκα Ε, όχι. Πήρες τις γυναίκες και το Νικοτρίβη με το μέρος σου. Μη φοβού
Έκτακτα φίλτατε! Από εμέ έχετε έγκριση για παραμονή στο παππούλικο νήμα!
Εμείς θα τα λέμε επίσης, μουσικώς και μαντιναδικώς!
"Φίλος" από εδώ και στο εξής...
Μην ανησυχείς νεαρέ μου. Καλως όρισες, κάθησε αναπαυτικά, να σε τρατάρουμε ένα φοντάν, ένα υποβρύχιο, ένα κουμ-κουατ, μια τσιτσιμπύρα βρε παιδί. Απόλαυσε το ταξίδι και οδηγήσου στη λεωφόρο των επιτυχιών.
Φιλε Ποποφ χαιρομαι τα μαλα...(Μεσσαριτικια καταγωγη )
κ Μπαροκ καλως σας βρηκα και επισημως πλεον
Αυτοι οι 11 επισκέπτες τώρα και οι 33 το πρωι, τι στο καλό κάνουν εδώ?
Καλησπέρα σας αγαπητέ μου κύριε . Πως περάσατε αυτή την,κατά τη γνώμη μου, ανούσια μέρα?Το κοπέλι κι εγώ το συμπαθώ...
Καλώς το καυτό κορίτσιΚλειστε τα παντζουρια να μην μας βλεπουν....
καλησπερα σας
Το αγαπημενο μου αποσπασμα απο τον Ερωτοκριτο απο εναν θρυλο εν ζωη καλη ακροαση σε ολους μας
Απλά το νου σου, μη σε κάνουμε σαν τα μούτρα μας.
εν τω μεταξύ, αύριο το γνωστό νήμα ενημέρωσης για χέσιμο λογικά θα έχει πολύ δουλειά!
Απ' όσο γνωρίζω, υπήρχε και μια ωραία, γρήγορη παραλλαγή του Ερωτόκριτου νομίζω στη Σητεία, όπως την έπαιζαν
οι παλαιότεροι. Τώρα έχει επικρατήσει στην Κρήτη, η συνηθισμένη αργή εκδοχή.
Καλησπέρα σας αγαπητέ μου κύριε . Πως περάσατε αυτή την,κατά τη γνώμη μου, ανούσια μέρα?