Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.617
Πόντοι
28.246
Ντροπή και αισχος!  :S  :tickedoff: Μία φορά ζήτησα κάτι και δεν με πήρε στα σοβαρά κανένας σας! Κρατήσατε το μειρακιον μέσα στο νήμα. Να σας δω όταν θα ανεβάζει κριτικές και θα ξεπεράσει και τον πατριώτη του τον Αιδοιολειχο τι θα λέτε μετά!  :orchestra:

I rest my case!

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.617
Πόντοι
28.246

Kala_na_pername

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Κριτικές
1
Like
91
Πόντοι
6
Ντροπή και αισχος!  :S  :tickedoff: Μία φορά ζήτησα κάτι και δεν με πήρε στα σοβαρά κανένας σας! Κρατήσατε το μειρακιον μέσα στο νήμα. Να σας δω όταν θα ανεβάζει κριτικές και θα ξεπεράσει και τον πατριώτη του τον Αιδοιολειχο τι θα λέτε μετά!  :orchestra:

I rest my case!

κ Ζεμπου καλησπερα σας δλδ εισηγηθηκατε την αποχωρηη μου απο τουτο το νημα???Εγω ειμαι αγνος και διαφανος δεν σας αντιλαμβανομαι  :think: :think:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.617
Πόντοι
28.246
κ Ζεμπου καλησπερα σας δλδ εισηγηθηκατε την αποχωρηη μου απο τουτο το νημα???Εγω ειμαι αγνος και διαφανος δεν σας αντιλαμβανομαι  :think: :think:
Τι είναι αυτό που δεν έχεις καταλάβει. Δεν σε θέλω ρε! Και καλά θα κάνεις να συνεχίσεις να μου απευθύνεσαι στον πληθυντικό και με σεβασμό!  :cool2:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Ο κ. Καλοπερασάκης, είναι πλέον και δικός μου φίλος, αγαπητό γεράκιο.  :hi:

Kala_na_pername

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Κριτικές
1
Like
91
Πόντοι
6
Τι είναι αυτό που δεν έχεις καταλάβει. Δεν σε θέλω ρε! Και καλά θα κάνεις να συνεχίσεις να μου απευθύνεσαι στον πληθυντικό και με σεβασμό!  :cool2:

Εχω καταλαβει οτι σας ειμαι αντιπαθεις τον λογο δεν εχω καταλαβει κ Ζεμπου ομως για καη μου τυχη καποιοι αναγνωρισαν τον κρυσταλλινο χαρακτηρα μου και με θελουν εδω λυπαμαι που εσεις με αντιπαθειτε με τοσο παθος

Kala_na_pername

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Κριτικές
1
Like
91
Πόντοι
6
Ο κ. Καλοπερασάκης, είναι πλέον και δικός μου φίλος, αγαπητό γεράκιο.  :hi:

Σας ευχαριστω φιλε Ποποφ διοατι εισπραττω μια ανευ λογου επιθεση απο τον κυριο Ζεμπου

Υ.Γ σας απευθυνομαι στον πλυθυντικο γιατι ετσι ειναι ο χαρακτηρας μου οχι επειδη το απαιτειται εσεις

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.617
Πόντοι
28.246
Ο κ. Καλοπερασάκης, είναι πλέον και δικός μου φίλος, αγαπητό γεράκιο.  :hi:
Ούτε την καλημέρα σου δεν θέλω πια!  :tickedoff: Μόνο αν με δεις και με πηγαίνουν στην κρεμάλα έλα να κόψεις την τριχιά.  :2funny:

Kala_na_pername

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Κριτικές
1
Like
91
Πόντοι
6
Ούτε την καλημέρα σου δεν θέλω πια!  :tickedoff: Μόνο αν με δεις και με πηγαίνουν στην κρεμάλα έλα να κόψεις την τριχιά.  :2funny:

Κ Ζεμπου λυπουμαι πραγματικα αρχικως νομιζα οτι με συμπαθουσατε κιολας...Θα προσποιουμαστε οτι απλα δεν βλεπουμε τα ποστ ο ενας του αλλου ομως ττοιο μενος...αξιο αποριας  :think: :think: :think:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.617
Πόντοι
28.246
Εχω καταλαβει οτι σας ειμαι αντιπαθεις τον λογο δεν εχω καταλαβει κ Ζεμπου ομως για καη μου τυχη καποιοι αναγνωρισαν τον κρυσταλλινο χαρακτηρα μου και με θελουν εδω λυπαμαι που εσεις με αντιπαθειτε με τοσο παθος
Είσαι γαμηστερος και επιβήτορας. Επίσης τον έχεις μεγαλύτερο από εμένα. Επίσης έχεις πάρει με το μέρος σου και τις τρεις Κυριες του νήματος. Και είμαι σίγουρος ότι θα μπούνε και άλλες στο άμεσο μέλλον για τις φέτες που διαθέτεις.  :tickedoff: Θέλεις κι άλλα; Μην το συνεχίζεις θα σου ρίξω  ποτάσα στο καφέ την επόμενη!  :rockon:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Ούτε την καλημέρα σου δεν θέλω πια!  :tickedoff: Μόνο αν με δεις και με πηγαίνουν στην κρεμάλα έλα να κόψεις την τριχιά.  :2funny:

Ναί, αλλά εσύ με την υπόθεση του φίλτατου Καλοπερασάκη, έκανες πια την τριχούλα-τριχιά...
Ζητάς και τα ρέστα;  :grin:

colonel nathan jessup

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2017
Κριτικές
30
Like
534
Πόντοι
306
Παιδιά  ήρθα απέξω μολις....Έχω φάει μόνος μου ένα αρνι

colonel nathan jessup

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2017
Κριτικές
30
Like
534
Πόντοι
306
Μαζί με τη σούβλα;  :grin:
ποια σούβλα;Δεν καταλαβαίνω χριστο όταν μιλάμε για φαί....Τώρα γουστάρω ένα καλό μπινελικωμα σε κατι σκουπίδια του σαιτ να ρίξω και πάω για ύπνο....Έχω πιει και τα ουσικια μου

Kala_na_pername

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Κριτικές
1
Like
91
Πόντοι
6
Είσαι γαμηστερος και επιβήτορας. Επίσης τον έχεις μεγαλύτερο από εμένα. Επίσης έχεις πάρει με το μέρος σου και τις τρεις Κυριες του νήματος. Και είμαι σίγουρος ότι θα μπούνε και άλλες στο άμεσο μέλλον για τις φέτες που διαθέτεις.  :tickedoff: Θέλεις κι άλλα; Μην το συνεχίζεις θα του ρίξω  ποτάσα στο καφέ την επόμενη!  :rockon:

κ Ζεμπου λεπτομεριες ανουσιες μπροστα στην αξια της γνωριμιας της παρεας και της φιλιας ενδεχομενος αν και με τοσο μενος που βγαζετε καταντατε το λιγοτερο γραφικος και τρομακτικος θα ελεγα(μην παθετε κανενα εμφραγμα φοβουμαι)..Εγω παντως ειμαι ανοικτος για επαναδιαπραγματευση και συμβιβασμο για την ομαλη και καλυτερη λειτουργια του νηματος βεβαιως βεβαιως

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.346
Πόντοι
24.346
Κυριε zebu σας καταγγέλω ως κοινό συκοφάντη
Είστε άξιος απόγονος του άλλου τρισκατάρατου του Νηματοθέτη. Σας παραδίδω στην δημόσια χλεύη και κατακραυγή...

Kala_na_pername

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Κριτικές
1
Like
91
Πόντοι
6

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.346
Πόντοι
24.346
κ Ζεμπου λεπτομεριες ανουσιες μπροστα στην αξια της γνωριμιας της παρεας και της φιλιας ενδεχομενος αν και με τοσο μενος που βγαζετε καταντατε το λιγοτερο γραφικος και τρομακτικος θα ελεγα(μην παθετε κανενα εμφραγμα φοβουμαι)..Εγω παντως ειμαι ανοικτος για επαναδιαπραγματευση και συμβιβασμο για την ομαλη και καλυτερη λειτουργια του νηματος βεβαιως βεβαιως
Κανενας συμβιβασμος με τα τσουτσεκια του συστηματος αγαπητε. Η εμεις ή αυτοι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom