Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
491

Kala_na_pername

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Κριτικές
1
Like
91
Πόντοι
6
ρε παιδες προσπαθω να ανεβασω ενα ταγουδακι απο youtube αλλα δεν.....εχει να κανει με τον browser που χρησιμοποιεις?

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.612
Πόντοι
606
ξεροχυνω με καλαναπερναμε  :wanker:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.978
Πόντοι
28.246
ρε παιδες προσπαθω να ανεβασω ενα ταγουδακι απο youtube αλλα δεν.....εχει να κανει με τον browser που χρησιμοποιεις?
Πάρε το link και αφαίρεσε από το https το s και μετά βάλτο εκεί που ξέρεις.  :2funny: όχι πλάκα σου κάνω.  :2funny: Στο youtube tag που θα βρεις πιο πάνω από τα emoticons.

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Επανήλθα καυτή. Δεν είχα δει καν τη νέα ψηφοφορία. Δε θα διαφωνήσω και ιδιαίτερα με την άποψη του συναγωνιστή Αιδειολείχου. Και γω θεωρώ ότι το κέρατο, σε όλες τις μορφές, πρέπει να αντιμετωπίζεται με πακετάρισμα και δρόμο. Τα δυο χαστούκια θα μπορούσαν να μην είναι μέρος του πακέτου, αλλά δεν τα θεωρώ κι αδικαιολόγητα στη βάση τους. Η προδοσία γενικά μπορεί να κάνει τον καθένα να ξεφεύγει από τα όρια του. Αυτά.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.978
Πόντοι
28.246
Επανήλθα καυτή. Δεν είχα δει καν τη νέα ψηφοφορία. Δε θα διαφωνήσω και ιδιαίτερα με την άποψη του συναγωνιστή Αιδειολείχου. Και γω θεωρώ ότι το κέρατο, σε όλες τις μορφές, πρέπει να αντιμετωπίζεται με πακετάρισμα και δρόμο. Τα δυο χαστούκια θα μπορούσαν να μην είναι μέρος του πακέτου, αλλά δεν τα θεωρώ κι αδικαιολόγητα στη βάση τους. Η προδοσία γενικά μπορεί να κάνει τον καθένα να ξεφεύγει από τα όρια του. Αυτά.
Άλλαξε avatar λέμε!  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Καλησπέρα σας Κύρια Ρεγγίνα! Ευθαρσώς αναφέρω ότι η νέα σας avatar δεν μου αρέσει καθόλου και απαιτώ να αλλάξει αμέσως!  :tickedoff:
Αυτά με τα απαιτώ να παραληφθούν παρακαλώ. :grin: :grin: Κι έχω να κάνω και τη γνωστή ερώτηση στο νέο μέλος και μου αποσπάς την προσοχή.  :2funny: :2funny:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.978
Πόντοι
28.246
τιποτα ρε μεγαλε..τι πουστροψηφοφορια είναι αυτή???
παλι καλα που δεν εβαλε ως επιλογή : "θα παω να με γαμησει ο γαμιας της γκόμενας μου"....
Κοίτα αμα τα στάξει ας την γαμήσει! Το χρήμα σκέπασε τον κερατά λένε στο χωριό μου!  ;)

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.978
Πόντοι
28.246
Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
491

οταν καποιος μας προδιδει σημαινει οτι δεν μας αγαπουσε οποτε ....τον στελνουμε στον αγυριστο ..χωρις ξυλο χωρις αλλη συζητηση...

αντε γεια...τοσο απλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom