jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.421
- Πόντοι
- 34.612
Επιμένω, Κύριε. Που θα το βρούμε το σπέρμα; :-
θα σε δωκω εγω
Επιμένω, Κύριε. Που θα το βρούμε το σπέρμα; :-
Δεν ανήκετε σε αυτό το νήμα, κύριε! Εδώ δεν κουκλοφορούν σπερνατοπνίχτες!θα σε δωκω εγω
Δεν ανήκετε σε αυτό το νήμα, κύριε! Εδώ δεν κουκλοφορούν σπερνατοπνίχτες!
Καμιά , αγαπημένη δεσποσύνη. Απλά πρέπει κάποιος να μεταλαμπαδεύσει στις νεότερες γενιές το πως πρέπει να συμπεριφέρεται ο άνδρας ο σωστός, ο περπατάω και τρέμει η Γη. Αλλιώς χαθήκαμε...ελα μωρο μου ...σκυψε και πες μου στ αυτακι ...ποια καργιολα σε συγχισε και σε εβγαλε απ τα κοστουμια σου να παω να την ξεμαλιασω
Καμιά , αγαπημένη δεσποσύνη. Απλά πρέπει κάποιος να μεταλαμπαδεύσει στις νεότερες γενιές το πως πρέπει να συμπεριφέρεται ο άνδρας ο σωστός, ο περπατάω και τρέμει η Γη. Αλλιώς χαθήκαμε...
κανει μπαμ ότι την ψηφοφορια την εβαλε ντιντης... :SΆκου εκεί παπαριές... Όταν σε κεράτωσε τι της είπες... Το άξιζα, πήγαινε μ' όσους θέλεις αρκεί να είσαι και μαζί μου... Ρε τι είναι αυτά ρε;;; Είναι δυνατόν ο σωστός ο άντρας να λέει τέτοιες μαλακίες; Πως θα σε σεβαστεί μετά η γυναίκα ρε μαλάκα; Γιουσουφάκι θα σε κάνει, και θα 'χει και δίκιο...Ουστ από δω ρε γυμνοσάλιαγκες, που επειδή έχετε κάτι να προεξέχει ανάμεσα στα πόδια σας, νομίσατε ότι γίνατε και άντρες...
Εσύ αδερφέ τι ψήφισες;κανει μπαμ ότι την ψηφοφορια την εβαλε ντιντης... :S
Πές τα ρε αδερφέ...κανει μπαμ ότι την ψηφοφορια την εβαλε ντιντης... :S
Από που κι ως που είσαι αδερφός; Εσύ είσαι ΠΑΟΚ! :SΠές τα ρε αδερφέ...
Καμιά , αγαπημένη δεσποσύνη. Απλά πρέπει κάποιος να μεταλαμπαδεύσει στις νεότερες γενιές το πως πρέπει να συμπεριφέρεται ο άνδρας ο σωστός, ο περπατάω και τρέμει η Γη. Αλλιώς χαθήκαμε...
Μάλλον λάθος άνδρες έχετε γνωρίσει αγαπητή μου...ο αντρας ο σωστος κυριε --περπαταω και τρεμει η γη...ποτε δε χτυπαει μια γυναικα ....με μια ματια μπορει να σε κανει να κατεβασεις το κεφαλι και να θες να κρυφτεις σε λαγουμι ....αν εχεις αδικο φυσικα
Καλησπερούδια
Αδερφός εν αγοραίω έρωτι...Από που κι ως που είσαι αδερφός; Εσύ είσαι ΠΑΟΚ! :S
Μισό να δω και επανέρχομαιτι καλησπερουδια καλε ...δεν ακους τι μας σουρνει...ορμα του
ο αντρας ο σωστος κυριε --περπαταω και τρεμει η γη...ποτε δε χτυπαει μια γυναικα ....με μια ματια μπορει να σε κανει να κατεβασεις το κεφαλι και να θες να κρυφτεις σε λαγουμι ....αν εχεις αδικο φυσικα
Καλησπέρα σας Κύρια Ρεγγίνα! Ευθαρσώς αναφέρω ότι η νέα σας avatar δεν μου αρέσει καθόλου και απαιτώ να αλλάξει αμέσως!Καλησπερούδια
Δεν κάνει τέτοια αυτός. Είναι ταγμένος στην γυναίκα και στην πεθερά!Αδερφός εν αγοραίω έρωτι...
Δεν κάνει τέτοια αυτός. Είναι ταγμένος στην γυναίκα και στην πεθερά!