Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (0 μέλη και 39 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.346
Πόντοι
24.346
Εγώ πάντως , αρνούμαι να νομιμοποιήσω , δια της ψήφου μου, αυτό το έκτρωμα. Καταγγέλω δημοσίως τον Νηματοθέτη ως εγκάθετο, αγαπούλη, παντοφλάτο, παλιολινάτσα και ρόμπα τρίκουμπη. Δηλώνω δε ότι δεν θα τον ακολουθήσω στις ολισθηρές ατραπούς που κινείται και τον παραδίδω στην δημόσια χλεύη.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.421
Πόντοι
34.612
Εγώ πάντως , αρνούμαι να νομιμοποιήσω , δια της ψήφου μου, αυτό το έκτρωμα. Καταγγέλω δημοσίως τον Νηματοθέτη ως εγκάθετο, αγαπούλη, παντοφλάτο, παλιολινάτσα και ρόμπα τρίκουμπη. Δηλώνω δε ότι δεν θα τον ακολουθήσω στις ολισθηρές ατραπούς που κινείται και τον παραδίδω στην δημόσια χλεύη.

ρομπα τρικουμπη???
καλοοοοο :gay:

Kala_na_pername

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Κριτικές
1
Like
91
Πόντοι
6

:rockon: :s&m_1: :s&m_1: :rockon:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.978
Πόντοι
28.246
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.850
Πόντοι
5.506
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
ειναι οσα ακριβως λες.....

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
491
Όχι σύντροφε... Δεν θα δώσουμε στα θηλυκά πρώτα χαρά και μετά θα ικανοποιηθούμε εμείς. Θα χυθεί αίμα...

ελα μωρο μου ...σκυψε και πες μου στ αυτακι ...ποια καργιολα σε συγχισε και  σε εβγαλε απ τα κοστουμια σου να παω να την ξεμαλιασω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom