Kala_na_pername
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 91
- Πόντοι
- 6
ε τι αλλο βρομοπιρφοροι...αχαχαχχαΕσύ τι ψήφισες;
τωρα το ειδα
ε τι αλλο βρομοπιρφοροι...αχαχαχχαΕσύ τι ψήφισες;
Εγώ πάντως , αρνούμαι να νομιμοποιήσω , δια της ψήφου μου, αυτό το έκτρωμα. Καταγγέλω δημοσίως τον Νηματοθέτη ως εγκάθετο, αγαπούλη, παντοφλάτο, παλιολινάτσα και ρόμπα τρίκουμπη. Δηλώνω δε ότι δεν θα τον ακολουθήσω στις ολισθηρές ατραπούς που κινείται και τον παραδίδω στην δημόσια χλεύη.
Εγώ πάντως , αρνούμαι να νομιμοποιήσω , δια της ψήφου μου, αυτό το έκτρωμα. Καταγγέλω δημοσίως τον Νηματοθέτη ως εγκάθετο, αγαπούλη, παντοφλάτο, παλιολινάτσα και ρόμπα τρίκουμπη. Δηλώνω δε ότι δεν θα τον ακολουθήσω στις ολισθηρές ατραπούς που κινείται και τον παραδίδω στην δημόσια χλεύη.
σιλανς Δημητρακη μου .....
Αυτή η προσβολή ξεπλένεται μόνο με αίμα...σιλανς Δημητρακη μου .....
Αυτή η προσβολή ξεπλένεται μόνο με αίμα...
Και που θα το βρούμε;με σπερμα θα λεγα
πιο πολιτισμενο
Όχι σύντροφε... Δεν θα δώσουμε στα θηλυκά πρώτα χαρά και μετά θα ικανοποιηθούμε εμείς. Θα χυθεί αίμα...με σπερμα θα λεγα
πιο πολιτισμενο
Αυτή η προσβολή ξεπλένεται μόνο με αίμα...
Και που θα το βρούμε;
Κατάλαβα... Εσύ σίγουρα ψήφισες την 3η επιλογή...Και που θα το βρούμε;
Όχι σύντροφε... Δεν θα δώσουμε στα θηλυκά πρώτα χαρά και μετά θα ικανοποιηθούμε εμείς. Θα χυθεί αίμα...
Μαχαιρώσου ... Το ίδιο ακριβώς είναι !!!περιμενε παω πισω στην αυλη να σφαξω μια κοτα κι ερχομαι
Επιμένω, Κύριε. Που θα το βρούμε το σπέρμα; :-καλα
να τα συνδυασουμε τοτες
Είπαμε. ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ !!!καλα
να τα συνδυασουμε τοτες
Όχι σύντροφε... Δεν θα δώσουμε στα θηλυκά πρώτα χαρά και μετά θα ικανοποιηθούμε εμείς. Θα χυθεί αίμα...