ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.346
- Πόντοι
- 24.346
Όπως είπε και ο Μπρεχτ "Η αλήθεια είναι πολύ άβολο πράγμα"...
Όπως είπε και ο Μπρεχτ "Η αλήθεια είναι πολύ άβολο πράγμα"...
Πάλι στην Κουλτούρα το ρίξατε εδώ μέσα;
Καλησπέρα σας!
Καλησπέρα!
Τι να κάνουμε; Αναρτήσεις σαν την παρακάτω χρειάζονται ενδελεχή ανάλυση και αποτελούν έναυσμα για φιλοσοφική συζήτηση!
ειμαι λιγο φλυαρος κυριε τι να κανουμε.Καλησπέρα!
Τι να κάνουμε; Αναρτήσεις σαν την παρακάτω χρειάζονται ενδελεχή ανάλυση και αποτελούν έναυσμα για φιλοσοφική συζήτηση!
ειμαι λιγο φλυαρος κυριε τι να κανουμε.
αν δε σας κανω θα παω διπλα στον φιλο μου τον ντοπα που με καταλαβαινει
Δυστυχώς , σεβάσμιε Γέροντα, η μασέλα δεν είναι το μοναδικό που έχεις πεσμένο τόσα χρόνια.Καθήστε εδώ!
Αναπληρώνετε τα κενά μας όταν μας πέφτει η μασέλα και δεν μπορούμε να μιλήσουμε.
Δυστυχώς , σεβάσμιε Γέροντα, η μασέλα δεν είναι το μοναδικό που έχεις πεσμένο τόσα χρόνια.
μπαγασακο καθησες και εγραψες ολοκληρο πονημα τυπου κοσμοτε; δεν σε πιστευουμεΟ πάροχος είχε διακοπή. Δεν έφταιγαν τα καλώδια του νηματοθέτη.
Ανακοίνωση COSMOTE για πρόβλημα δικτύου
Η COSMOTE ενημερώνει πως σήμερα το πρωί, 14/2/2017 κατά τη διάρκεια εργασιών αναβάθμισης του δικτύου της παρουσιάστηκε τεχνική βλάβη με αποτέλεσμα σε περιοχές της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας να παρατηρούνται προβλήματα στην επικοινωνία.
Οι τεχνικές εργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη με στόχο να αποκατασταθεί η βλάβη στις περιοχές που επηρεάστηκαν, όσο το δυνατόν συντομότερα.
Ζητάμε την κατανόηση των συνδρομητών μας στις κατά τόπους περιοχές.
μπαγασακο καθησες και εγραψες ολοκληρο πονημα τυπου κοσμοτε; δεν σε πιστευουμε