Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (0 μέλη και 42 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
οταν καποιος μας προδιδει σημαινει οτι δεν μας αγαπουσε οποτε ....τον στελνουμε στον αγυριστο ..χωρις ξυλο χωρις αλλη συζητηση...

αντε γεια...τοσο απλα
Αυτά τα συνειδητοποιείς πολύ μετά. Όταν ηρεμήσεις. ¨Οχι πάνω στην τρέλα σου που μαθαίνεις ότι κάποιος σε έχει πιάσει κορόιδο. Αν κάποιος μπορεί σε τέτοιες καταστάσεις να δείξει τέτοια ψυχραιμία, congratulations. Του βγάζω το καπέλο.  :hi:  

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.978
Πόντοι
28.246
Αυτά τα συνειδητοποιείς πολύ μετά. Όταν ηρεμήσεις. ¨Οχι πάνω στην τρέλα σου που μαθαίνεις ότι κάποιος σε έχει πιάσει κορόιδο. Αν κάποιος μπορεί σε τέτοιες καταστάσεις να δείξει τέτοια ψυχραιμία, congratulations. Του βγάζω το καπέλο.  :hi:  
Η ψυχραιμία είναι για λίγους! Δυστυχώς!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.262
Πόντοι
25.467
οταν καποιος μας προδιδει σημαινει οτι δεν μας αγαπουσε οποτε ....τον στελνουμε στον αγυριστο ..χωρις ξυλο χωρις αλλη συζητηση...

αντε γεια...τοσο απλα

Αγαπη και πίστη είναι δυο εντελώς διαφορετικά πράγματα. Μην τα συγχείτε.  Το ένα ανήκει στα συναισθήματα και το άλλο στις αρχές.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.978
Πόντοι
28.246
αχχαχααχαχ κλωνος???οχι ρε πρωτοτυπο ειμαι
Ε, τώρα θα σε ρποάσει από το δεύτερο στάδιο. Αυτό που θα δώσεις "το TEST της Ρεγγίνας". Ελπίζω να μην προλάβει να μπει και η Έρη μαζί.  :2funny: :2funny:

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Ε, τώρα θα σε ρποάσει από το δεύτερο στάδιο. Αυτό που θα δώσεις "το TEST της Ρεγγίνας". Ελπίζω να μην προλάβει να μπει και η Έρη μαζί.  :2funny: :2funny:
Η Έρη έχει ολοκληρο ερωτηματολόγιο. Εγώ κάνω μόνο μια ερώτηση.  :2funny: :2funny:

Kala_na_pername

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Κριτικές
1
Like
91
Πόντοι
6

χαχαχαχχα διαβολοβδομαδα??  :rockon: :rockon:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.832
Πόντοι
5.506
Αγαπη και πίστη είναι δυο εντελώς διαφορετικά πράγματα. Μην τα συγχείτε.  Το ένα ανήκει στα συναισθήματα και το άλλο στις αρχές.
δυσκολο δεν ειναι να απιστεις σε κατι που αγαπας?....

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
491

τι να συνειδητοποιησεις?τα αυτονοητα?δεν υπαρχει αντρας που να μη ξενοπηδαει.....

αρα...δεν τους παιρνεις στα σοβαρα...

αρα το να μαθεις με ΠΟΙΑ ΑΚΡΙΒΩς σε κερατωνει ειναι αδιαφορο ...με καποια απ ολες θα ηταν...

αρα δε τους παιρνεις στα σοβαρα ...και δεν δινεσαι ψυχικα.....

Παω να ξεκουραστω...με συγχισε το κολοπαιδο ο Αιδιολειχος

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.978
Πόντοι
28.246

Kala_na_pername

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Κριτικές
1
Like
91
Πόντοι
6
Τότε φίλε! Την πάτησες! Αν σε πιάσει η Έρη και σε καθίσιε κάτω και σε αρχίσει στις ερωτήσεις... Ο Τρουμπάκης άντεξε και τις πέρασε.  :huh:

Ειμαι ετοιμος φιλε να φορεσω και πανοπλια? :2funny: :2funny:

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
τι να συνειδητοποιησεις?τα αυτονοητα?δεν υπαρχει αντρας που να μη ξενοπηδαει.....

αρα...δεν τους παιρνεις στα σοβαρα...

αρα το να μαθεις με ΠΟΙΑ ΑΚΡΙΒΩς σε κερατωνει ειναι αδιαφορο ...με καποια απ ολες θα ηταν...

αρα δε τους παιρνεις στα σοβαρα ...και δεν δινεσαι ψυχικα.....

Παω να ξεκουραστω...με συγχισε το κολοπαιδο ο Αιδιολειχος
Εγώ δεν είμαι δογματική γενικά και δε νομίζω ότι όταν σχετίζεσαι με κάποιον πρέπει να ξεκινάς από αυτή τη βάση. Αν έχεις τέτοια αντίληψη, σεβαστή, άρα καβλαντίζεις κι εσύ όπου, και δεν κάνεις σχέση με κανέναν. Και είναι όλοι ευχαριστημένοι.  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom