lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Εχουν μπερδευτεί οι καψούρες, με τα βυζγιά και τους πισινούς. Είναι μαγικό του μπου ![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
καθολου κυρια μου.Εχουν μπερδευτεί οι καψούρες, με τα βυζγιά και τους πισινούς. Είναι μαγικό του μπου![]()
Το ρήμα το εννοείς κυριολεκτικά ή γενικά?καθολου κυρια μου.
Ερωτηση προς ολους.Την καψουρα σου την γαμας?
γνωμη σας
καθολου κυρια μου.
γνωμη σας
Την γαμάς αλλά με ρομαντισμό, με πάθος, με έρωτα, με αγάπη, με με με με με με με με μεκαθολου κυρια μου.
γνωμη σας
να κανεις σεξ καλε εννοω...Το ρήμα το εννοείς κυριολεκτικά ή γενικά?
Κλείσε την τηλεόραση λέμε. Ουτε εγώ δε θα έδινα τέτοια απάντηση.Την γαμάς αλλά με ρομαντισμό, με πάθος, με έρωτα, με αγάπη, με με με με με με με με με
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το τερμάρτισα λέμε! Τα Τούρκικα φταίνε!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Απ τον κωλο ή ισπανικο;
#τοβιολιμουεγω
![]()
![]()
![]()
και οι δυο ρε σεις...Την γαμάς αλλά με ρομαντισμό, με πάθος, με έρωτα, με αγάπη, με με με με με με με με με
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το τερμάρτισα λέμε! Τα Τούρκικα φταίνε!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Στις γυναίκες, γιατί για αυτές μπορώ να τοποθετηθώ, επειδή η καψούρα ξεκινάει από τον εγκέφαλο, θεωρώ ότι δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό.να κανεις σεξ καλε εννοω...
Κλαίω πανάθεμά σεΑπ τον κωλο ή ισπανικο;
#τοβιολιμουεγω
![]()
![]()
![]()
Ούτε από το "χορταστικό πρωκτικό".Μπραδερινι ζεμπου μου τα χαλας, μην περασεις απο τους "πρωκτικους καταδρομεις" , θα σε φανε λαχανο.![]()
και αν κανεις πουστης μπορεσει να το μεταφρασει.......παραδινομαιλοιπον εναλλακτικα προτεινω ψηφοφορια ....
πως κανετε ερωτα με την καψουρα σας-απο το κωλο η ισπανικο?
καλο θα ηταν να μπει και στα τουρκικα
και αν κανεις πουστης μπορεσει να το μεταφρασει.......παραδινομαι
καθολου κυρια μου.
γνωμη σας
Στις γυναίκες, γιατί για αυτές μπορώ να τοποθετηθώ, επειδή η καψούρα ξεκινάει από τον εγκέφαλο, θεωρώ ότι δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό.
Εμένα; Για δες παρακάτω... ;)Μπραδερινι ζεμπου μου τα χαλας, μην περασεις απο τους "πρωκτικους καταδρομεις" , θα σε φανε λαχανο.![]()
Δεν έχει Τούρκικο εδώ! Εκεί πρώτα γάμος και μετά μήσι!λοιπον εναλλακτικα προτεινω ψηφοφορια ....
λοιπον εναλλακτικα προτεινω ψηφοφορια ....
Εγώ θα παρατηρήσω έναν ωραίο πισινό σε μια κοπέλα που θα δω. Γιατί η γυναίκα, αν εξαιρέσεις την παραλία με τα μαγιό, έχει τον τρόπο να κάνει το στήθος να φαίνεται καλύτερο, ο πισινός όμως δεν κρύβεται. Ή το χεις ή δεν το χειςΡε μπραδερουλα ασε τα εγκεφαλικα, για υλικα αγαθα μιλαμε τωρα.Σεις που εχετε και καλυτερο γουστο τι θα θαυμαζατε υποθετικα πιοτερο, εναν ωραιο ολοστρογγυλο τσουπωτο κωλο ή ενα ωραιο ζευγαρι μεμε;;
(Ξερω ξερω, ωραιοι τροποι)