barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.055
- Πόντοι
- 5.506
Ούτε από το "χορταστικό πρωκτικό".
Αλλο μεγαλο ερωτημα, γιατι δεν υπαρχει νημα "χορταστικο ισπανικο";; Μηπως τελικα ο μεσος χρηστης του σαη κλινει προς τους κωλοι;;;
Ούτε από το "χορταστικό πρωκτικό".
ετσι ετσι....ο κωλος δειχνει και ωραιο σωματοτυπο πιο πολλες φορες.Εγώ θα παρατηρήσω έναν ωραίο πισινό σε μια κοπέλα που θα δω. Γιατί η γυναίκα, αν εξαιρέσεις την παραλία με τα μαγιό, έχει τον τρόπο να κάνει το στήθος να φαίνεται καλύτερο, ο πισινός όμως δεν κρύβεται. Ή το χεις ή δεν το χεις
Εγώ θα παρατηρήσω έναν ωραίο πισινό σε μια κοπέλα που θα δω. Γιατί η γυναίκα, αν εξαιρέσεις την παραλία με τα μαγιό, έχει τον τρόπο να κάνει το στήθος να φαίνεται καλύτερο, ο πισινός όμως δεν κρύβεται. Ή το χεις ή δεν το χεις
Χαίρομαι πολύ που βάζω κι εγώ το λιθαράκι μου σε αυτό το μέγα ερώτημαΗ απαντηση σας λαμβανεται σοβαρα υπ οψιν. Σε οποια κατηγορια απο τις δυο και να ανηκετε!!! Η υπερτατη γκαντεμια ειναι να μην ανηκετε σε καμια, πραγμα το οποιο σας το απευχομαι!!!
Η ερι που ειναι σημερα που εχουμε καυτο ζητημα;
Η καυτη γιατι δε βοηθα;
καημενο μουνι...ολοι σε ξεχασαν
Η ταχύτητα που τελειώνει κάτι, έχει να κάνει με την αλήθεια του.η καψουρα τελειωνει πιο γρηγορα η η αγαπη?
αν και τα 2 ειναι αληθινα?Η ταχύτητα που τελειώνει κάτι, έχει να κάνει με την αλήθεια του.
Ρεγκίνα 09/02/2017
Χαίρομαι πολύ που βάζω κι εγώ το λιθαράκι μου σε αυτό το μέγα ερώτηματου κώλου
η καψουρα τελειωνει πιο γρηγορα η η αγαπη?
αν και τα 2 ειναι αληθινα?
Μανωλης Τρουμπακης εισαγωγαι εξαγωγαι
Αν είναι αληθινά και αμφίδρομα δεν έχουν ημερομηνία λήξης.αν και τα 2 ειναι αληθινα?
Μανωλης Τρουμπακης εισαγωγαι εξαγωγαι
Σέβομαι τον προβληματισμο σας για αυτό και συμμετείχα παρά το ότι η ερώτηση απευθύνεται σε άντρες. ;)Εικοτολογω πως ειρωνευεσθε τους προβληματισμους μου αλλα σας δικαιολογω διοτι εκ της φυσεως σας δε μπορειτε να αντιληφθειτε ποσο ταλανιζει τον ανδρα του 21ου αιωνα αυτο το διλλημα.
το χρημα ειναι ατμος και παει η δοξα ειναι ατμος και παειΑ, εσεις εισθε τελικα; Εκει διπλα στο βενζιναδικο;
Σέβομαι τον προβληματισμο σας για αυτό και συμμετείχα παρά το ότι η ερώτηση απευθύνεται σε άντρες. ;)
ξεροχυσα ρε μαλακατο χρημα ειναι ατμος και παει η δοξα ειναι ατμος και παει
ολα ειναι ατμος
ο θρασυβουλας τα λεει χρονια τωρα...μαθε μπαλιτσα ρεεεξεροχυσα ρε μαλακα
θου βουο θρασυβουλας τα λεει χρονια τωρα...μαθε μπαλιτσα ρεεε
ε θα ριξω ενα σετακι ρεθου βου