lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Να πούμε στο νηματοθέτη να βγάλει τη ψηφοφορία της καψούρας, αφού το αποτέλεσμα σχεδόν έχει κριθεί και να βοηθήσει το μύστη μπαρόκ τότεΜποθ οφ δεμ.
Να πούμε στο νηματοθέτη να βγάλει τη ψηφοφορία της καψούρας, αφού το αποτέλεσμα σχεδόν έχει κριθεί και να βοηθήσει το μύστη μπαρόκ τότεΜποθ οφ δεμ.
βυζγια για πρωινο και κωλοι για βραδυνο
γιατι κριθηκε? 3 ο πρωτος απο τον δευτερο και 2 ο 2ος απο τον 3ο...και με μικρη συμετοχηΝα πούμε στο νηματοθέτη να βγάλει τη ψηφοφορία της καψούρας, αφού το αποτέλεσμα σχεδόν έχει κριθεί και να βοηθήσει το μύστη μπαρόκ τότε
Να πούμε στο νηματοθέτη να βγάλει τη ψηφοφορία της καψούρας, αφού το αποτέλεσμα σχεδόν έχει κριθεί και να βοηθήσει το μύστη μπαρόκ τότε
Συνήθως σε αυτές τις ψηφοφορίες, όσοι ψηφίζουν, το κάνουν στην αρχή. Δεν νομίζω να υπάρξει ανατροπή. ;)γιατι κριθηκε? 3 ο πρωτος απο τον δευτερο και 2 ο 2ος απο τον 3ο...και με μικρη συμετοχη
κωλο ποιημα.ΨηφισαΕχεις υποθετικα να διαλεξεις αναμεσα σε δυο, ολα τα αλλα ειναι ισαξια και ο προβληματισμος ειναι αν θα προτιμησεις βυζαρες/ρετιρε 100m2 ή κωλο ποιημα.
Είδες που στα λεγα εγώ πριν ότι σε έχει παρασύρει το κλίμα της καψούρας?Η ψηφοφορία έχει ακόμα να δώσει!
βαθια νυχτα αλλαζουν αυτα...εχει και φεγγαρι και μεγαλωνει η καψουρα....Συνήθως σε αυτές τις ψηφοφορίες, όσοι ψηφίζουν, το κάνουν στην αρχή. Δεν νομίζω να υπάρξει ανατροπή. ;)
Μα είπα εγώ το αντίθετο; Και μάλλον δεν θυμάσαι τι έχω ψηφίσει κιόλας.Είδες που στα λεγα εγώ πριν ότι σε έχει παρασύρει το κλίμα της καψούρας?
κωλο ποιημα.Ψηφισα
Δεν θα υπάρξει άλλη σαν αυτή. (και τον κωλο της).αχχχχχχχχχχχ
Εχουμε και ευαίσθητες ψυχές σε αυτό το νήμα τελικά ;)Η παρέα της. Ή είσαι καψούρης ή δεν είσαι!
κολλησα τωρα...Η παρέα της. Ή είσαι καψούρης ή δεν είσαι!
Η παρέα της. Ή είσαι καψούρης ή δεν είσαι!