Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.070
Πόντοι
28.246
Το πρώτο είναι "σ΄ αγαπώ". Εβλεπα και Πειρασμό με τη Μπιχτέρ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
καρα = μαυρο γκιοζλ = ματι Γκιουζελιμ = ομορφια μου! καραγκιοζλουμ μαυροματα μου! όμορφη μαυρομάτα μου!

Σεβεμεντιμ καραγκιοζλουμ Αργησα να σε γνωρισω μαυροματα μου!

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
καλά ότι να ναι... αυτό εδώ το θρεντ... μέχρι να γράψεις κάτι έχει αλλάξει σελίδα... έχει πολύ κίνηση εδώ, δεν είναι για μένα :cheesy:
εγώ προτιμώ πιο χαλαρά πράγματα...

ήθελα να κάνω παράθεση για το μπαμπινιώτη και να πω ότι ενώ τη χειρίζομαι καλά τη γλώσσα :cheesy: :cheesy: :cheesy: μερικές φράσεις που χρησιμοποιείτε εδώ δεν τις καταλαβαίνω.

εδω μπορειτε να μαθετε κι αλλες τεχνικες για το πως να χειριζεστε τη γλωσσα σας καλιτερα... :orchestra:

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
καρα = μαυρο γκιοζλ = ματι Γκιουζελιμ = ομορφια μου! καραγκιοζλουμ μαυροματα μου! όμορφη μαυρομάτα μου!

Σεβεμεντιμ καραγκιοζλουμ Αργησα να σε γνωρισω μαυροματα μου!

Σ΄ έχει επηρρεάσει κι εσένα η ψηφοφορία του νηματοθέτη?  :grin:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.055
Πόντοι
5.506
Επειδη δε βλεπω να πηγαινουμε μακρυα με το τουρκικο σκεφτομαι ερευνα για το νημα. Προβληματιζομαι για ερωτημα "βυζγια ή κωλοι" γιατι θα διχαστει ο σαουλ..... :grin:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.070
Πόντοι
28.246

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Επειδη δε βλεπω να πηγαινουμε μακρυα με το τουρκικο σκεφτομαι ερευνα για το νημα. Προβληματιζομαι για ερωτημα "βυζγια ή κωλοι" γιατι θα διχαστει ο σαουλ..... :grin:
Είναι έρευνα στατιστικού περιεχομένου ή εμπεριέχει προσωπικό προβληματισμό?  :coffee:

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492

βυζγια για πρωινο και κωλοι για βραδυνο

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
εδω μπορειτε να μαθετε κι αλλες τεχνικες για το πως να χειριζεστε τη γλωσσα σας καλιτερα... :orchestra:

μα πως... δεν προλαβαίνω να μπω καν ...στο θέμα εννοώ... :2funny: και έχουν προστεθεί άλλες 2 σελίδες στο θρεντ. θέλω κάποιον δάσκαλο να με μάθει... :helpplea:
να κάτσουμε κάπου με ηρεμία και φραπεδιά στο χέρι... :dancing: και να μου δείξει τα κόλπα εδώ μέσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom