Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 34.070
- Πόντοι
- 28.246
Ανέ σημαίνει μάνα στα Τούρκικα. Μπαμπά-Ανέ είναι η γιαγια!Ανε ειναι η τροφος του γεροντα?
Ανέ σημαίνει μάνα στα Τούρκικα. Μπαμπά-Ανέ είναι η γιαγια!Ανε ειναι η τροφος του γεροντα?
Σε σένα ποτέ επιθετικά. Εχω το Ράοπαοκ όταν θέλω να εκτονωθώ
Σε αυτή την έρευνα δε μπορώ να συμμετάσχω. Είναι για τους άντρες συναγωνιστές
χαχααχαχαχαχαχααχαΑνέ σημαίνει μάνα στα Τούρκικα. Μπαμπά-Ανέ είναι η γιαγια!
γκουντ.αμα σε βλεπω εδω καλυτερα ;)ολα καλα φιλε?
καρα = μαυρο γκιοζλ = ματι Γκιουζελιμ = ομορφια μου! καραγκιοζλουμ μαυροματα μου! όμορφη μαυρομάτα μου!Το πρώτο είναι "σ΄ αγαπώ". Εβλεπα και Πειρασμό με τη Μπιχτέρ
γκουντ.αμα σε βλεπω εδω καλυτερα ;)
Μάλλον δεν κατάλαβες η μητέρα΄σημαίνει το Ανε!χαχααχαχαχαχαχααχα
τι ηθελες ρε γεροντα? μικρουλα? παρε μια μπαμπα-ανε και πολυ ειναι....
καλά ότι να ναι... αυτό εδώ το θρεντ... μέχρι να γράψεις κάτι έχει αλλάξει σελίδα... έχει πολύ κίνηση εδώ, δεν είναι για μένα
εγώ προτιμώ πιο χαλαρά πράγματα...
ήθελα να κάνω παράθεση για το μπαμπινιώτη και να πω ότι ενώ τη χειρίζομαι καλά τη γλώσσα μερικές φράσεις που χρησιμοποιείτε εδώ δεν τις καταλαβαίνω.
Σ΄ έχει επηρρεάσει κι εσένα η ψηφοφορία του νηματοθέτη?καρα = μαυρο γκιοζλ = ματι Γκιουζελιμ = ομορφια μου! καραγκιοζλουμ μαυροματα μου! όμορφη μαυρομάτα μου!
Σεβεμεντιμ καραγκιοζλουμ Αργησα να σε γνωρισω μαυροματα μου!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΣ΄ έχει επηρρεάσει κι εσένα η ψηφοφορία του νηματοθέτη?
Μάλλον δεν κατάλαβες η μητέρα΄σημαίνει το Ανε!
Είναι έρευνα στατιστικού περιεχομένου ή εμπεριέχει προσωπικό προβληματισμό?Επειδη δε βλεπω να πηγαινουμε μακρυα με το τουρκικο σκεφτομαι ερευνα για το νημα. Προβληματιζομαι για ερωτημα "βυζγια ή κωλοι" γιατι θα διχαστει ο σαουλ.....
τσοκ σεκιουρ γιαραμπιμ!μασιαλα
Επειδη δε βλεπω να πηγαινουμε μακρυα με το τουρκικο σκεφτομαι ερευνα για το νημα. Προβληματιζομαι για ερωτημα "βυζγια ή κωλοι" γιατι θα διχαστει ο σαουλ.....
μουνι το μεσημερι δλδ?βυζγια για πρωινο και κωλοι για βραδυνο
Είναι έρευνα στατιστικού περιεχομένου ή εμπεριέχει προσωπικό προβληματισμό?
Ε, τώρα κι εσύ ζητάς πολλά γέρος άνθρωπος. Δεν σου φτάνει το βυζί θέλεις και τα υπόλοιπα! :oμουνι το μεσημερι δλδ?
εδω μπορειτε να μαθετε κι αλλες τεχνικες για το πως να χειριζεστε τη γλωσσα σας καλιτερα...