lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Εμείς τα θήλεα του νήματος, ψηφίζουμε ή είναι αντρική υπόθεση? Καλημέρα σας.Καψουρα uber alles!
![Καπέλο :hi: :hi:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/hi.gif)
Εμείς τα θήλεα του νήματος, ψηφίζουμε ή είναι αντρική υπόθεση? Καλημέρα σας.Καψουρα uber alles!
Πολλές για να είμαι ειλικρινής :S
Αφηστε τα υπαρξιακα σας και βγαλτε το ντερτι απο μεσα σας.
ΨΗΦΙΣΤΕ! >![]()
Εμείς τα θήλεα του νήματος, ψηφίζουμε ή είναι αντρική υπόθεση? Καλημέρα σας.![]()
Μπλιζ, δεν συμμετέχω ακομη ποια είναι τα μεχρ στιγμης αποτελεσματα?
Αν και περιορίστηκα λίγο, έχετε ήδη λάβει την ψήφο μου. ;) Έχετε εμπνευστεί από την επερχόμενη εορτή του Αγίου Βαλεντίνου ή ήτο τυχάιο?Καλημερα κυρια!
Και βεβαια ψηφιζετε. Φανταζομαι οχι την επιλογη της πεολειχιας αλλα οι αλλες απαντησεις μπορουν να επιλεχθουν και απο θηλυ.
Σκατά εμπειρία εχωΔεν τα λεμε δημοσια για να μην επηρρεαζονται οι ψηφοφοροι μας...
ΨΗΦΙΣΤΕ ομως με βαση την εμπειρια σας...
Αν και περιορίστηκα λίγο, έχετε ήδη λάβει την ψήφο μου. ;) Έχετε εμπνευστεί από την επερχόμενη εορτή του Αγίου Βαλεντίνου ή ήτο τυχάιο?
εγω τα τσιμπουκια ψηφισα ... ετσι απλα το λεω
Λογικό κι επόμενο. Ο Νηματοθέτης "καρφώνει" χωρίς συναισθηματισμούς...
Δεν έχετε κι άδικο ;)Απο ενα ταξιδι του κ. Vlandis αυτες τις μερες.
ΟΒαλεντινος μου ειναι παντελως αδιαφορος... και ολα τα ερωτικα κλισε επισης...![]()
Μόλις ξύπνησα... Κάηκε η Κόλαση, της αλεπούς ο θάνατος, της πουτάνας το μαγγάλι... (ελπίζω να έγινα κατανοητός...)Κσλο το γλεντι χθες;
Μόλις ξύπνησα... Κάηκε η Κόλαση, της αλεπούς ο θάνατος, της πουτάνας το μαγγάλι... (ελπίζω να έγινα κατανοητός...)