ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Like
- 492
σωστη σε βρισκω
καλησπερα δημητρακη μου ...καλη συνεχεια
σωστη σε βρισκω
θα κανεις κανα τουρ αθηνα;καλησπερα δημητρακη μου ...καλη συνεχεια
Να σας βάλω κάτι άλλο εγώ στο στόμα αγαπητή, που το χω και πρόχειρο;μια ολοκληρη χουφτα πιπερι στο στομα θα σου βαλω.....για να μαθεις να μιλας κοσμια...παει ..χαλασε κι αυτος![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θα κανεις κανα τουρ αθηνα;
Ποσο περιπου για να συγκρινω με τον δικο μου σε ανοικτη θαλασσα; (Αν δεν θελετε δημοσιως στειλτε μου πμ)
θα ψηφισω κι εγω τωρα...προτεινω ομως για τις ελαχιστες γυναικες που μπαινουμε εδω μεσα...η πεολειχια να σημαινει αιδιολειχια...οποτε εγω θα το τσεκαρω...γιατι σεξ χωρις γλειψιματα και φλογερα φιλια δε λεει
Α, ειστε πολυ καλος κυριε. Εγω κανω 1300 μετρα σε 50-60 λεπτα.30' για 1100 μετρα.
30' για 1100 μετρα.
Ε, για περιπατο πανω στο καροτσακι λεει ο ανθρωπος, εχει και καλη νοσοκομα, δεν πιστευω να λεει ψεματα...αμα γερνάει ο άνθρωπος τι παθαίνει! με τι φαντασίες και όνειρα διάγει τα στερνά του... :-
saulretsina
αν περιμένεις να δεις άσπρη μέρα από τις φίλες μου, σώθηκεςποτε θα φερεις κανα γκομενακι στο νημα να δουμε ασπρη μερα
Ε, για περιπατο πανω στο καροτσακι λεει ο ανθρωπος, εχει και καλη νοσοκομα, δεν πιστευω να λεει ψεματα![]()
Σε συμπαθώ πολύ, αλλά πολύ φιλικά, καλά να πάθεις αν φέρθηκες άσχημαο Θεός με τιμωρεί επειδή πέταξα σαν στημένη λεμονόκουπα την κύπρια :'(