κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.111
- Πόντοι
- 19.795
Υμείς εξωχότατε; Πως διήλθαμεν την υστεραίαν;
Τα μπρατσάκια τα φοράτε ακόμη, ή σας το απαγορεύουν εντός της πισίνας;Εκοιμηθημεν δι ολιγον και υστερον ησχοληθημεν με τας καθημερινας υποχρεωσεις.
Ηθληθημεν επισης εντος κολυμβητικης δεξαμενης ενθα διηνυσαμεν πλεον του χιλιομετρου εντος καλου σχετικως χρονου.
Τα μπρατσάκια τα φοράτε ακόμη, ή σας το απαγορεύουν εντός της πισίνας;
Ποσο περιπου για να συγκρινω με τον δικο μου σε ανοικτη θαλασσα; (Αν δεν θελετε δημοσιως στειλτε μου πμ)Εκοιμηθημεν δι ολιγον και υστερον ησχοληθημεν με τας καθημερινας υποχρεωσεις.
Ηθληθημεν επισης εντος κολυμβητικης δεξαμενης ενθα διηνυσαμεν πλεον του χιλιομετρου εντος καλου σχετικως χρονου.
Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται...
Άλλωστε τι είναι μια όμορφη νύχτα χωρίς σεξ στο τέλος; Σαν σαλάτα χωρίς λάδι...
http://[URL unfurl="true"]www.imagewallet.net/images/301037_2_55161298adf2fe74.jpg[/img[/URL]]
:orchestra:
[/quote] :orchestra: :orchestra: :orchestra:
Εκοιμηθημεν δι ολιγον και υστερον ησχοληθημεν με τας καθημερινας υποχρεωσεις.
Μόλις ξύπνησα... Κάηκε η Κόλαση, της αλεπούς ο θάνατος, της πουτάνας το μαγγάλι... (ελπίζω να έγινα κατανοητός...)
Τρακτέρ και στο Λευκό Πύργο σήμερα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
να δούμε και τον δήμαρχο πάνω σε κανένα τρακτέρ!!
για την Έρη δεν το συζητάμε...
μπανανία εντελωςΤρακτέρ και στο Λευκό Πύργο σήμερα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
να δούμε και τον δήμαρχο πάνω σε κανένα τρακτέρ!!
για την Έρη δεν το συζητάμε...
Καλημερα κυρια!
Και βεβαια ψηφιζετε. Φανταζομαι οχι την επιλογη της πεολειχιας αλλα οι αλλες απαντησεις μπορουν να επιλεχθουν και απο θηλυ.
μπανανία εντελως
θα ψηφισω κι εγω τωρα...προτεινω ομως για τις ελαχιστες γυναικες που μπαινουμε εδω μεσα...η πεολειχια να σημαινει αιδιολειχια...οποτε εγω θα το τσεκαρω...γιατι σεξ χωρις γλειψιματα και φλογερα φιλια δε λεει