barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.096
- Πόντοι
- 5.506
Καλημέρα σας ΚύριεΕσείς ψηφισατεεεεεεε?
Εννοείται Κυρία μου!! Και απ΄ότι βλέπω, πηγαίνω με το ρεύμα του νήματος και γω!!
![Αχακαλοέ... :dancing: :dancing:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_eusa_dance.gif)
Καλημέρα σας ΚύριεΕσείς ψηφισατεεεεεεε?
Δεν έχω ψηφίσει ακόμαΕννοείται Κυρία μου!! Και απ΄ότι βλέπω, πηγαίνω με το ρεύμα του νήματος και γω!!![]()
Δεν έχω ψηφίσει ακόμαΔεν ξέρω ποιο είναι το ρεύμα
![]()
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ακόμα φτάσει σε αυτό το στάδιο. Δεν απέχω όμως.υπήρξε δλδ ποτέ κάποια που σε πόνεσε/συγκίνησε/κλπ...??![]()
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ακόμα φτάσει σε αυτό το στάδιο. Δεν απέχω όμως.![]()
![]()
![]()
Στο μπου όλα αυτά?περίμενα να πεις για την μαμά σου όμως, ντροπή...![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν έχω ψηφίσει ακόμαΔεν ξέρω ποιο είναι το ρεύμα
![]()
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ακόμα φτάσει σε αυτό το στάδιο. Δεν απέχω όμως.![]()
![]()
![]()
Δε πάω με το ρεύμα τότε"Δε θα υπάρξει άλλη σαν αυτή". Εικάζω οτι έχουμε πολλά απωθυμένα εμείς οι γέρονδες.
περίμενα να πεις γιατηντα γεμιστά της μαμά σου όμως, ντροπή...![]()
![]()
![]()
![]()
Μη χάσεις εσύ
Μη χάσεις εσύ![]()
"Δε θα υπάρξει άλλη σαν αυτή". Εικάζω οτι έχουμε πολλά απωθυμένα εμείς οι γέρονδες.
Αυτό το ρεύμα λοιπόν εγώ δεν το καταλαβαίνω. Αν "δε θα υπάρξει άλλη σαν κι αυτή", γιατί την αφήσατε να φύγει?
Αυτό το ρεύμα λοιπόν εγώ δεν το καταλαβαίνω. Αν "δε θα υπάρξει άλλη σαν κι αυτή", γιατί την αφήσατε να φύγει?![]()
Αυτό το ρεύμα λοιπόν εγώ δεν το καταλαβαίνω. Αν "δε θα υπάρξει άλλη σαν κι αυτή", γιατί την αφήσατε να φύγει?![]()
Ανάλογα γιατί πέφτουν στο κενό. Αν παίζει τρίτο πρόσωπο δεν προσπαθείς καν. Αν έχεις κάνει μαλακία, εξαρτάται από το μέγεθος της μαλακίας αν έχεις πιθανότητες ή όχι. ;)καλό ερώτημα, αλλά αν οι προσπάθειες πέφτουν στο κενό συνεχώς τι γίνεται??
Λούτσες μπλε σε πράσινα λιβάδια :S
Λούτσες μπλε σε πράσινα λιβάδια :S