Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
491
Ιδού το έπαθλό του!

0138.jpg

που τη βρηκες αυτη τη μαλιαρω...αντε να βρεις καμμια καλιτερη...θα παει να γλειψει και θα σκαλωνει η γλωσσα

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.346
Πόντοι
24.346
Το έπαθλό σας είναι ορατό πλέον.
Αναμένουμε το νικητήριο λόγο σας.  :grin:
Λαέ του μπου. Αισθάνομαι βαθιά συκινημένος για την σημερινή μου βράβευση. Είναι μια τιμή της οποίας, ειλικρινά, ουδέποτε πίστευα πως θα τύχω. Χρόνια αγώνω στο μετερίζι του επί πληρωμή και μη έρωτως σήμερα δικαιώνονται. Μαζί με εμένα , φυσικά, δικαιώνονται και όλοι οι ανώνυμοι εργάτες του σεξ, που χρόνια τώρα κοπιάζουν, δίχως τα επιτεύγματά να αναγνωρίζονται. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα απ' τα βάθη της καρδιάς μου όλες όσες με συνέδραμαν τόσα χρόνια, κυλιόμενες με τον υποφαινόμενο στα κρεβάτια της αμαρτίας.
LONG LIVE THE THREAD OWNER !!!!!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Λαέ του μπου. Αισθάνομαι βαθιά συκινημένος για την σημερινή μου βράβευση. Είναι μια τιμή της οποίας, ειλικρινά, ουδέποτε πίστευα πως θα τύχω. Χρόνια αγώνω στο μετερίζι του επί πληρωμή και μη έρωτως σήμερα δικαιώνονται. Μαζί με εμένα , φυσικά, δικαιώνονται και όλοι οι ανώνυμοι εργάτες του σεξ, που χρόνια τώρα κοπιάζουν, δίχως τα επιτεύγματά να αναγνωρίζονται. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα απ' τα βάθη της καρδιάς μου όλες όσες με συνέδραμαν τόσα χρόνια, κυλιόμενες με τον υποφαινόμενο στα κρεβάτια της αμαρτίας.

URL]]

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης

:kneel: :kneel: :kneel:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Εικοτολογώ ότι δύο μέλη μας αλληλοϋβρίζονται στα Τούρκικα ...
Δεν βάζω βέβαια και το χέρι μου στην φωτιά γι΄ αυτό ...  :grin:

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
491

ανθρωποι σαν εσας κυριε αξιζουν δοξες και τιμες...για το αιδειον κανουν και υπερανταντικο ταξειδι στη Γουαδελουπη

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.248
Πόντοι
25.467
ανθρωποι σαν εσας κυριε αξιζουν δοξες και τιμες...για το αιδειον κανουν και υπερανταντικο ταξειδι στη Γουαδελουπη

Το να τον χαρακτηρίζετε εμμέσως πλην σαφώς [size=12pt]προσκυνομουνάκια[/size], δεν είναι κι ό,τι καλύτερο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom