Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.515
Πόντοι
26.316
να κατι τετοια κανεις και μετα μου βαζουν ιδεες τ αγορακια για σενα.......

URL]]

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Το πιθανότερο είναι αυτό. Τα γραπτά όμως του Πλάτωνως αναγιγνώσκονται καθημερινώς υπό εκατομμυρίων ανθρώπων. Τα δικά σας , φευ, μόνο υπό των γνωστών και μη εξαιρετέων ρεμαλόσκυλων του παρόντως νήματος (εμού, ως ρεμαλόσκυλου, συμπεριλαμβανομένου).

Δεν ξέρετε, όμως, αγαπητέ μου, το υλικό -εν γένει- του παρόντος ιστοτόπου, τι ιστορικο-κοινωνιο-ανθρωπο-ψυχολογικός θησαυρός
θα αποδειχτεί στο μέλλον για τους ερευνητές. Έχω την πεποίθηση, ότι μια των μελλοντικών ημερών, το φόρουμ, και ιδίως το
νήμα των παππούληδων θα αποτελέσει θέμα διατριβών... :woldman:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.216
Πόντοι
25.467
[size=20pt]Το πέος του κ. NICK TRIVE σε συνεύρεσή του με δύο εργαζόμενες![/size]

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=237261.0;attach=647287;image[/img[/URL]]
[/quote]

[QUOTE="blizardeye, post: 7294162, member: 137614"]
Η επανάληψη μήτηρ μαθήσεως!  :oldman:

[QUOTE="blizardeye, post: 7294145, member: 137614"]

[size=20pt]Το πέος του κ. NICK TRIVE σε συνεύρεσή του με δύο εργαζόμενες![/size]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=237261.0;attach=647287;image[/img[/URL]]
[/quote]

[/quote]

Εφόσον αναμοχλεύετε συνεχώς το θέμα του πέους του κ. Νικοτρίβη και τρέφετε τοσο μεγάλο θαυμασμό γι αυτό, καθώς και ζωηρό ενδιαφέρον στο να μας ενημερώσετε  με φωτογραφία του οποίου ευκαρως - ακαίρως σπεύδετε να αναρτήσετε, γιατί δεν το χρησιμοποιείτε και ως άβαταρ να τελειώνουμε επιτέλους;  :)

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.515
Πόντοι
26.316
Δεν ξέρετε, όμως, αγαπητέ μου, το υλικό -εν γένει- του παρόντος ιστοτόπου, τι ιστορικο-κοινωνιο-ανθρωπο-ψυχολογικός θησαυρός
θα αποδειχτεί στο μέλλον για τους ερευνητές. Έχω την πεποίθηση, ότι μια των μελλοντικών ημερών, το φόρουμ, και ιδίως το
νήμα των παππούληδων θα αποτελέσει θέμα διατριβών... :woldman:

Πάλι δεν έχει σεξ δηλαδή;;;  :headbang:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.515
Πόντοι
26.316
Εφόσον αναμοχλεύετε συνεχώς το θέμα του πέους του κ. Νικοτρίβη και τρέφετε τοσο μεγάλο θαυμασμό γι αυτό, καθώς και ζωηρό ενδιαφέρον στο να μας ενημερώσετε  με φωτογραφία του οποίου ευκαρως - ακαίρως σπεύδετε να αναρτήσετε, γιατί δεν το χρησιμοποιείτε και ως άβαταρ να τελειώνουμε επιτέλους;  :)

Δηλαδή ορέγεσθε να το βλέπετε καθημερινά;  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom