The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.216
- Πόντοι
- 25.467
Δεν είμαι ο αντισθένης γμω το δια μου
Καλή σας εσπέρα και εις έτη πολλά, Μεγαλεοτάτη.
Εικοτολογώ ότι δύο μέλη μας αλληλοϋβρίζονται στα Τούρκικα ...
Δεν βάζω βέβαια και το χέρι μου στην φωτιά γι΄ αυτό ...
Στο Εκουαδόρ πήγα αγαπητή μου.... Στο Εκουαδόρ !!!ανθρωποι σαν εσας κυριε αξιζουν δοξες και τιμες...για το αιδειον κανουν και υπερανταντικο ταξειδι στη Γουαδελουπη
Στο Εκουαδόρ πήγα αγαπητή μου.... Στο Εκουαδόρ !!!
Στο Εκουαδόρ πήγα αγαπητή μου.... Στο Εκουαδόρ !!!
http://[URL unfurl="true"]www.allsmileys.com/files/sweetim-emotions/6368.gif[/img[/URL]]
[/quote]
να κατι τετοια κανεις και μετα μου βαζουν ιδεες τ αγορακια για σενα.......
Μια φορα στο τοσο ενα τουρκικο λουτρο χρειαζεται
μονο αυτο;Καλή σας εσπέρα και εις έτη πολλά, Μεγαλεοτάτη.
Όταν πεθάνεις, τα μοναδικά πράγματα που θα πάρεις μαζί σου, είναι όσα είδες και όσα έζησες (Πλάτων-Συμπόσιο)σωστα...ωραια ιστορια ...για κατι τετοια αξιζει να ζουμε
Και τι σε νοιάζει; αφου έχεις πεθάνει;Όταν πεθάνεις, τα μοναδικά πράγματα που θα πάρεις μαζί σου, είναι όσα είδες και όσα έζησες (Πλάτων-Συμπόσιο)
Αγαπητή μου , όσο και να σας υπολήπτομαι, σας θεωρώ ανάξια να αντιλέξετε στον Πλάτωνα...Και τι σε νοιάζει; αφου έχεις πεθάνει;
ο πλάτωνας θα μιλούσε μαζί μου ακόμα και αν ημουν σκουπιδι ομως..Αγαπητή μου , όσο και να σας υπολήπτομαι, σας θεωρώ ανάξια να αντιλέξετε στον Πλάτωνα...
Όταν πεθάνεις, τα μοναδικά πράγματα που θα πάρεις μαζί σου, είναι όσα είδες και όσα έζησες (Πλάτων-Συμπόσιο)
Το πιθανότερο είναι αυτό. Τα γραπτά όμως του Πλάτωνως αναγιγνώσκονται καθημερινώς υπό εκατομμυρίων ανθρώπων. Τα δικά σας , φευ, μόνο υπό των γνωστών και μη εξαιρετέων ρεμαλόσκυλων του παρόντως νήματος (εμού, ως ρεμαλόσκυλου, συμπεριλαμβανομένου).ο πλάτωνας θα μιλούσε μαζί μου ακόμα και αν ημουν σκουπιδι ομως..
Το μέτρο εξυπνάδας του ανθρώπου είναι η ικανότητά του να αμφιβάλλει..Το πιθανότερο είναι αυτό. Τα γραπτά όμως του Πλάτωνως αναγιγνώσκονται καθημερινώς υπό εκατομμυρίων ανθρώπων. Τα δικά σας , φευ, μόνο υπό των γνωστών και μη εξαιρετέων ρεμαλόσκυλων του παρόντως νήματος (εμού, ως ρεμαλόσκυλου, συμπεριλαμβανομένου).
Υπάρχουν όμως και κάποιες σταθερες στη ζωή, τις οποίες πρέπει να έχουμε ως σημείο εκκίνησης...De omnibus dubitandum
Βεβαίως, αυτό όμως το είπε πριν από εσάς ο Ισαάκ Νεύτων...Το μέτρο εξυπνάδας του ανθρώπου είναι η ικανότητά του να αμφιβάλλει..
" Όλα στη ζωή σου μπορείς να τα πετύχεις, φτάνει να 'χεις τέχνη , τύχη, τόλμη" Ελύτης...κι οσα τολμησες..που δε θα τολμουσαν οι αλλοι