noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
Δεν ξερωΓια ποιο λόγο;
Μολις το ειδα
Δεν ξερωΓια ποιο λόγο;
Δεν ξερω
Μολις το ειδα
εδω φαινεται μπαναρισμενοςΣτείλτε λινκ, παρακαλώ.
εδω φαινεται μπαναρισμενος
Περίεργο όντως το μπανάρισμα! :S
Καλημέρα και από εμένα εξοχώτατε νηματοθέτα. Προς αποκατάστασιν και συμπλήρωσιν της αλήθειας οφείλω να καταθέσω πως ομιλώ και την Αγγλικήν, και την Γαλλικήν (πέραν της Σερβοκροοατικής και της Ιταλικής γλώσσης...).Ααααααααααααααααααααααααααααααααα!
Κατάλαβα....
Λίαν αγαπητός ο κύριος τούτος.
Και καλό είναι να επιστρέψει και να γράψει και στο νήμα μας...
Καλημέρα και από εμένα εξοχώτατε νηματοθέτα. Προς αποκατάστασιν και συμπλήρωσιν της αλήθειας οφείλω να καταθέσω πως ομιλώ και την Αγγλικήν, και την Γαλλικήν (πέραν της Σερβοκροοατικής και της Ιταλικής γλώσσης...).
Καλώς σας ξαναβρήκα, πανιερώτατε. Πως έχει η πολύτιμος υγεία Σας;Και την Λατινικήν επίσης!
Καλημέρα και χαίρομαι που σας ξαναβλέπω στο νήμα μας.
Καλώς σας ξαναβρήκα, πανιερώτατε. Πως έχει η πολύτιμος υγεία Σας;
Καλώς σας ξαναβρήκα, πανιερώτατε. Πως έχει η πολύτιμος υγεία Σας;
Ψυχικώς, τουλάχιστον, δεν απέστην ούτε μια στιγμή από την ομήγυρη. Σωματικώς, έπρεπε να κάνω ένα διάλλειμα...Να προσδοκούμε ότι θα σας βλέπουμε συχνότερα;
Ψυχικώς, τουλάχιστον, δεν απέστην ούτε μια στιγμή από την ομήγυρη. Σωματικώς, έπρεπε να κάνω ένα διάλλειμα...
Για την ακρίβεια όμως του (σεξουαλικού) λόγου, οφείλω να καταθέσω τούτο. ΟΥΔΕΠΟΤΕ ενεχείρισα Ponstan στην προλαλήσασα εμού δεσποσύνη. έναν αναπτήρα μόνο ζήτησα να φέρει, γιατί είχα ξεχάσει τον δικό μου...Κατανοητόν και σεβαστόν! ;)
Περίεργο όντως το μπανάρισμα! :S
Καλημέρα και από εμένα εξοχώτατε νηματοθέτα. Προς αποκατάστασιν και συμπλήρωσιν της αλήθειας οφείλω να καταθέσω πως ομιλώ και την Αγγλικήν, και την Γαλλικήν (πέραν της Σερβοκροοατικής και της Ιταλικής γλώσσης...).
Για την ακρίβεια όμως του (σεξουαλικού) λόγου, οφείλω να καταθέσω τούτο. ΟΥΔΕΠΟΤΕ ενεχείρισα Ponstan στην προλαλήσασα εμού δεσποσύνη. έναν αναπτήρα μόνο ζήτησα να φέρει, γιατί είχα ξεχάσει τον δικό μου...
Ευχαριστώ πολύ, αν και η εορτή μου είναι σε 10 ημέρες από σήμερα...Καλη σας εσπέρα κ. Λευτέρη και χρόνια πολλά για την ονομαστική σας εορτή.
Ήτο μια επιτυχημένη συνάντησης....
Προφανώς και η κα. Αφροδίτη έκανε χιούμορ εκείνη την στιγμή αφού αναφερόταν στην πολυγλωσσία σας!
Περάσατε όμως και οι δύο σας καλά από ό,τι αυτός ο γέρος νηματοθέτης κατάλαβε!!!
Για την ακρίβεια όμως του (σεξουαλικού) λόγου, οφείλω να καταθέσω τούτο. ΟΥΔΕΠΟΤΕ ενεχείρισα Ponstan στην προλαλήσασα εμού δεσποσύνη. έναν αναπτήρα μόνο ζήτησα να φέρει, γιατί είχα ξεχάσει τον δικό μου...