Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.977
- Πόντοι
- 1.406
επιασες τιποτα τυπε?σημερα γαμησα δυο φορες και μετα πηγα και επαιξα στοιχημα
επιασες τιποτα τυπε?σημερα γαμησα δυο φορες και μετα πηγα και επαιξα στοιχημα
μπορω να σκεφθώ στα γρήγορα μια που την χρειάζεται
χλαμυδια τυπεεπιασες τιποτα τυπε?
γιατι θα παρεξηγηθει η καραπουταναρα το τσουλι η ροζυ αν δεν το κλείσουμε εκεί ?ξέρεις αγιε η πουτανα ροζυ ίσως σε είχε στο χέρι ίσως γιαυτό την υποστηριξες τόσο ίσως την φοβηθηκες. Είναι κάτι που το σκέφτηκα μόλις ο μπλιζ σε είπε επιλεκτικό. Αν δεν την γουστάρες τότε το πουτανι σε εκβιαζε. Είναι έτσι ?Δεν σας μέμφομαι. Άλλωστε πολλοί δεν γνωρίζουν ότι τραμπούκισα τον κ. Πίκη επειδή μου έστελνε σωρεία απειλητικών προσωπικών μηνυμάτων στα οποία περιέγραφε με με περισσή παραστατικότητα το τι θα κάνει εις εμέ και την οικογένειά μου ο ξάδελφος του ο μπάτσος όταν θα μπουκάρει νύχτα στο σπίτι μου, μαζί με τους συναδέλφους του.
Όσον αφορά τώρα το θήλεο, ας συμφωνήσουμε στο ότι επιθυμούσατε σφόδρα τον εκδιωγμό του από τον παρόν νήμα (όχι αναίτια, για όσους γνωρίζουν το παρασκήνιο), καθώς και δείξατε υπέρμετρο ζήλο προς αυτή την κατεύθυνση, και ας το κλείσουμε εκεί.
η ροζυ ηταν μια χαρά κοπέλα άρχισες τις μαλακιες πάλιγιατι θα παρεξηγηθει η καραπουταναρα το τσουλι η ροζυ αν δεν το κλείσουμε εκεί ?ξέρεις αγιε η πουτανα ροζυ ίσως σε είχε στο χέρι ίσως γιαυτό την υποστηριξες τόσο ίσως την φοβηθηκες. Είναι κάτι που το σκέφτηκα μόλις ο μπλιζ σε είπε επιλεκτικό. Αν δεν την γουστάρες τότε το πουτανι σε εκβιαζε. Είναι έτσι ?
Αφού απέδειξε στον Πίκερ και στα θήλεα του φόρουμ πόσο παλληκάρι με πυγμή είναι,
η ροζυ είναι μια πουτανα. (στη ψυχή)η ροζυ ηταν μια χαρά κοπέλα άρχισες τις μαλακιες πάλι
πικς ορ νεβερ χαπεντη ροζυ είναι μια πουτανα. (στη ψυχή)
ημουν εγγυος οταν τα λέγαμε αλλα απέβαλαΕ μου είπε ότι περιμένεις παιδί. Ψέματα δηλαδή. Ξεφτίλα
Πρόλαβες μωρή μποχαλομούνα να τσιμπουκώσεις τον μανάβη για να σου δώσει κάνα μπρόκολο... ή θα πας πιο βράδυ να πηδηχτείς με τον σουβλατζή για κάνα πιτόγυρο;
εντάξει τότε. Δεν είναι πουτανα είναι ηλιθια πουτανα ;)ημουν εγγυος οταν τα λέγαμε αλλα απέβαλα
χονδροτζουφιε Μπουλη.....εσυ κανεις πιπες για να σου δωσουν ενα τηλεφωνακι....
τωρα που είστε και οι δυο εδω οι πουτάνες λεω να σας γαμησω παρέα γιατι μια μια είστε λίγες και σας βαριέμαιεντάξει τότε. Δεν είναι πουτανα είναι ηλιθια πουτανα ;)
η ροζυ είναι μια πουτανα. (στη ψυχή)
τζουφιε Μπουλη.....εσυ κανεις πιπες για να σου δωσουν ενα τηλεφωνακι....
θα την αναλάβω εγω μάνατζερ και θα στρώσει θα την πάω λακη για αρχή για δόντια και μετα κόψιμο η γλώσσαΝαθαλία είσαι λαλίστατη βλέπω...
Δεν κάνει καλό στην εικόνα σου η ανοικτή αντιπαράθεση με πελάτες.
έγινες νταβας ?το περίπτερο δεν δουλεύει ? Αχαχαχαχαχαχαθα την αναλάβω εγω μάνατζερ και θα στρώσει θα την πάω λακη για αρχή για δόντια και μετα κόψιμο η γλώσσα
ειμαι άνεργος φονιάς συνειδήσεωνέγινες νταβας ?το περίπτερο δεν δουλεύει ? Αχαχαχαχαχαχα
άνεργος. Κρίμα γιατί η φιλη σου ή πουτανα κελαιδησε πολύ κ δεν θα γίνεις πιστευτος στον οαεδ.ειμαι άνεργος φονιάς συνειδήσεων