Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (5 μέλη και 37 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.981
Πόντοι
25.467
οχι λουλη ...το ΛΟουλη παραπεμπει σε κατι αερινο και λιγο ζεβζεκικο...Γιουλα εχουμε εδω στο νημα παραπεμπει σε τοφαλοειδες χωριατικο γυναιο κουτσομπολα κακια καργιολα...Γιουλα το λες και ακουγεται σα γδουπος :2funny: :2funny:

Πρόλαβες μωρή μποχαλομούνα  να τσιμπουκώσεις τον μανάβη για να σου δώσει κάνα μπρόκολο... ή θα πας πιο βράδυ να πηδηχτείς με τον σουβλατζή για κάνα πιτόγυρο;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.981
Πόντοι
25.467
Στο μέρος που με αφορά η ανάρτησή σας κ. The Saint, σας γνωρίζω τα παρακάτω:
α] Έχω δημόσια αναγνωρίσει ότι ήταν λάθος οι αναρτήσεις μου στο νήμα του κ. Picker και έχω δηλώσει ότι έχω μετανιώσει.
β] Αναφορικά με την κα. Wilde Rose [ χειραφετημένο θήλυ ] αφενός δεν χρησιμοποίησα την λέξη πουτάνα αλλά την λέξη εργαζομένη ή κάποια παρόμοια λέξη και αφετέρου εάν έκανα λάθος στο αντίτιμο των 10 ευρώ, τότε το αναγνωρίζω και του λοιπού θέτω ως αντίτιμο το ποσό των 20 ευρώ.
:hi:

Στο μέρος που με αφορά και εμένα η ανάρτησή σας, και όσον αφορά τον κ. Πίκερ, έχω αναρτήσει και εγώ κάποια δήλωση, που ορισμένοι καμώνονται ότι δεν την έχουν δεί για να εξυπηρετήσουν την μεροληπτική τους συμπεριφορά. Όσον τώρα αφορά το θήλεο, το δια ταύτα είναι ότι την τραμπουκίσατε σκληρά, και αυτό είναι κάτι που δεν νομίζω ότι αρνείστε με την παραπάνω ανάρτησή σας.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Εγώ πάλι δεν έχω τέτοια θέματα γιατί τα ερπετά και τα θρασύδειλα παράσιτα τα πατάω.  :)

Προσέξτε μόνο με το τράνταγμα του ποδιού, να μην δαγκώσετε τη γλώσσα σας... :)

Εγώ πάλι, προτιμώ να τα ανασκολοπίζω και να τους χαρίζω τη ζωή...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.830
Πόντοι
26.096
Στο μέρος που με αφορά και εμένα η ανάρτησή σας, και όσον αφορά τον κ. Πίκερ, έχω αναρτήσει και εγώ κάποια δήλωση, που ορισμένοι καμώνονται ότι δεν την έχουν δεί για να εξυπηρετήσουν την μεροληπτική τους συμπεριφορά. Όσον τώρα αφορά το θήλεο, το δια ταύτα είναι ότι την τραμπουκίσατε σκληρά, και αυτό είναι κάτι που δεν νομίζω ότι αρνείστε με την παραπάνω ανάρτησή σας.

Δεν γνωρίζω την σχετική με τον κ. Picker ανάρτησή σας ίσως επειδή δεν έχω ασχοληθεί με τις αναρτήσεις σας στο εκεί νήμα. Για εμένα καλώς έχετε κάνει τέτοια δήλωση!
Όσον αφορά την κα. Wilde Rose απλά αναφέρω ότι η λέξη < τραμπουκίσατε > είναι μάλλον παραπλανητική για αυτούς που δεν ξέρουν τα γεγονότα και είναι πολλοί πια αυτοί. Θεωρώ ότι κατέθεσα, με όρους του παρόντος ιστοτόπου, μία δημόσια περιγραφή του ρόλου του συγκεκριμένου νικ. :hi:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.830
Πόντοι
26.096
Και μια και το νήμα αυτό ξαναήρθε στην επιφάνεια ...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ιδού το μέγα αναπάντητο ερώτημα!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Χαιρετώ όλους τους άντρακλες.
Μου αρέσουν πολύ οι str8 άντρακλες και όχι οι gay, γι' αυτό και δεν θέλω να τους αλλάξω.
Έτσι προτείνω σε str8 άρσενικά να τους γλύψω τα πόδια, ή το κώλο (πράγματα που συνήθως οι γυναίκες πιο δύσκολα κάνουν) ή απλά να τους την παίξω μέχρι να με χύσουν στη μάπα.
Οπότε ήθελα να ρωτήσω τα γνήσια αρσενικά αυτού του site, εσείς θα κάνατε κάτι τέτοιο?
ή πιστεύετε ότι αν ακόμα και να σε γλύψει ένας gay γίνεσαι αυτομάτως κι εσύ?

Φιλιά σε όλους, και εκεί που θέλει ο καθένας :cheesy:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
πολυ αντριλα επεσε...κανα γκομενακι καλο ποτε θα μπει στο θρεντ  :wanker: :wanker: :wanker:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.981
Πόντοι
25.467
Προσέξτε μόνο με το τράνταγμα του ποδιού, να μην δαγκώσετε τη γλώσσα σας... :)

Εγώ πάλι, προτιμώ να τα ανασκολοπίζω και να τους χαρίζω τη ζωή...

Ευχαριστώ. Αλλά πάντα προσέχω και βγάζω την μασέλα μου από πριν.

Μερικά όμως φάινεται ότι σας ξεγλυστράνε και σας μπαίνουν στον κώλ στο ρουθούνι.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.830
Πόντοι
26.096
Αν δεν κανω λάθος, έχετε πρόβλημα και με τη μέση σας.
Οπότε δεν πρέπει να κάνετε φιγούρες, αλλα να ντυνεστε σαν φιγουρινι.

Έχω πολλά προβλήματα. Πιο να πρωτοκρύψω άλλωστε;  :headbang:
Όσο για το ντύσιμο, η αλήθεια είναι ότι προσπαθώ να είμαι στην τρίχα. Με βοηθά και στην δουλειά μου!  :grin:
3a2681a72de0f844ecde8c902ded8e23.jpg

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.450
Πόντοι
28.246
Γεια χαρά σε όλους! :coffee:

Επιτρέψτε μου μια προσωπική καλησπέρα στον Πατριάρχη Βοργία. Καιρό έχω να τον δω και να τον χαιρετήσω.  :hi: 'Εχει να μπει καιρό σην πρωινή ζώνη.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.981
Πόντοι
25.467
Δεν γνωρίζω την σχετική με τον κ. Picker ανάρτησή σας ίσως επειδή δεν έχω ασχοληθεί με τις αναρτήσεις σας στο εκεί νήμα. Για εμένα καλώς έχετε κάνει τέτοια δήλωση!
Όσον αφορά την κα. Wilde Rose απλά αναφέρω ότι η λέξη < τραμπουκίσατε > είναι μάλλον παραπλανητική για αυτούς που δεν ξέρουν τα γεγονότα και είναι πολλοί πια αυτοί. Θεωρώ ότι κατέθεσα, με όρους του παρόντος ιστοτόπου, μία δημόσια περιγραφή του ρόλου του συγκεκριμένου νικ. :hi:

Δεν σας μέμφομαι. Άλλωστε πολλοί δεν γνωρίζουν ότι τραμπούκισα τον κ. Πίκη επειδή μου έστελνε σωρεία απειλητικών προσωπικών μηνυμάτων στα οποία περιέγραφε με με περισσή παραστατικότητα το τι θα κάνει εις εμέ και την οικογένειά μου ο ξάδελφος του ο μπάτσος όταν θα μπουκάρει νύχτα στο σπίτι μου, μαζί με τους συναδέλφους του.  :)

Όσον αφορά τώρα το θήλεο, ας συμφωνήσουμε στο ότι επιθυμούσατε σφόδρα τον εκδιωγμό του  από τον παρόν νήμα (όχι αναίτια, για όσους γνωρίζουν το παρασκήνιο), καθώς και δείξατε υπέρμετρο ζήλο προς αυτή την κατεύθυνση, και ας το κλείσουμε εκεί.  :)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Βλέπω ότι πάλι φέρνετε στο προσκήνιο το θέμα με τον Πίκερ καθώς και τα θήλεα.

Εντύπωση μου προξενεί όμως το γεγονός ότι αιτιάστε μόνον εμένα, και κρίνετε μόνον εμένα ως υπαίτιο τέτοιων συμπεριφορών.  Δεν ξέρω αν αυτό οφείλεται στην αγαπημένη σας συνήθεια να κρίνετε με δυο μέτρα και δύο σταθμά, ή αν οφέιλεται στην αδύναμη μνήμη σας. Αν ισχύει το δεύτερο (που δεν νομίζω), να σας υπενθυμίσω ότι και ο αγαπημένος σας "ηγέτης" και "τιμημένο" μελος κ.νηματοθέτης, έχει τραμπουκίσει τον Πίκερ (ίσως και χειρότερα από εμένα), όπως επίσης έχει τραμπουκίσει και θήλεο, χαρακτηρίζοντάς το μάλιστα και "πουτάνα του δεκάρικου", και  παρά τούτα τα πραγματικά γεγονότα, βλέπω ότι χαίρει της εκτιμήσεώς σας.

Ούτως λοιπόν ερωτώ: Μήπως είστε τέρμα μεροληπτικός;  :)

Νομίζω ότι παίρνετε πολύ στα σοβαρά την διαδικτυακή σας περσόνα. Εντούτοις, σας διαφεύγει το γεγονός ότι ένας μεγάλος αθλητής
κρίνεται από τα επιτεύγματα και τις υψηλές στιγμές του, και όχι από τις αποτυχίες και τα αναπόφευκτα στραβοπατήματα. Εσάς, δυστυχώς
τα μόνα σταθερά "επιτευγματα" που σας χαρακτηρίζουν, είναι η εμπάθεια, η μικροψυχία, και κυρίως η Ηροστράτεια ματαιοδοξία,
την οποία δεν χάνεται ευκαιρία να επιδεικνύεται, και ιδίως στο πλέον επιτυχημένο, άνετο, χαβαλεδιάρικο, και έξυπνο νήμα.

Ούτως λοιπόν ερωτώ: Μήπως είστε τέρμα κομπλεξικός;  :)

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.830
Πόντοι
26.096
Δεν σας μέμφομαι. Άλλωστε πολλοί δεν γνωρίζουν ότι τραμπούκισα τον κ. Πίκη επειδή μου έστελνε σωρεία απειλητικών προσωπικών μηνυμάτων στα οποία περιέγραφε με με περισσή παραστατικότητα το τι θα κάνει εις εμέ και την οικογένειά μου ο ξάδελφος του ο μπάτσος.  :)

Όσον αφορά τώρα το θήλεο, ας συμφωνήσουμε στο ότι επιθυμούσατε σφόδρα τον εκδιωγμό του  από τον παρόν νήμα (όχι αναίτια, για όσους γνωρίζουν το παρασκήνιο), καθώς και δείξατε υπέρμετρο ζήλο προς αυτή την κατεύθυνση, και ας το κλείσουμε εκεί.  :)

:thumbsup:
:hi:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.830
Πόντοι
26.096
:orchestra:Ο ανιψιός σας, ομως, διαδίδει το αντίθετο για την οικονομική σας κατάσταση. Ισχυρίζεται οτι του δίνετε δώρα και επίσης ειναι ο μοναδικός σας κληρονόμος.
Μπορει να εμφανιστεί τωρα για money για την έξοδο του Σαββατόβραδου.

Ο ανεψιός μου ονειρεύεται!
Παρόλα αυτά και όπως έχω ήδη δηλώσει είναι εκ διαθήκης κληρονόμος μου και μάλιστα μόνος και αποκλειστικός.
Κληρονομεί τα δύο @@ μου, ταριχευμένα!  :grin:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Καλησπερα συνοδοιπόρε zebu :hi:
Όντως εχω απουσίες το πρωι. Ειναι η καλύτερη παρέα τοτε, κατά την ταπεινή μου γνώμη.
Παρατηρώ οτι σιγά-σιγά και άλλοι αρχίζουν τις κοπάνες. :huh:

Φυσικά, το ίδιο έκαναν και οι Εφέσιοι τότε, με το Αρτεμίσιο...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.981
Πόντοι
25.467
Νομίζω ότι παίρνετε πολύ στα σοβαρά την διαδικτυακή σας περσόνα. Εντούτοις, σας διαφεύγει το γεγονός ότι ένας μεγάλος αθλητής
κρίνεται από τα επιτεύγματα και τις υψηλές στιγμές του, και όχι από τις αποτυχίες και τα αναπόφευκτα στραβοπατήματα. Εσάς, δυστυχώς
τα μόνα σταθερά "επιτευγματα" που σας χαρακτηρίζουν, είναι η εμπάθεια, την μικροψυχία, και κυρίως η Ηροστράτεια ματαιοδοξία,
την οποία δεν χάνεται στιγμή να επιδεικνύεται, και ιδίως στο πλέον επιτυχημένο, άνετο, χαβαλεδιάρικο, και έξυπνο νήμα.

Ούτως λοιπόν ερωτώ: Μήπως είστε τέρμα κομπλεξικός;  :)

Αν έπαιρνα στα σοβαρά την διαδικτυακή μου περσόνα, θα ήμουν ίδιος εσείς.  Φανφαρόνος, εξυπνάκιας, φιγουρατζής, κουλτουριάρης της επιφυλλίδας, και κομπορήμων.  :)

Επίσης (επειδή είστε και λίγο αφελής), αν έπαιρνα στα σοβαρά τούτην εδώ την "ζωοπανήγυρη", θα προσπαθούσα να δημιουργήσω μια συμπαθητική περσόνα, άξια θαυμασμού. Έναν λεβεντομαλάκα ίσως, όπως αυτόν που έχετε δημιουργήσει εσείς.  :)

Κομπλεξικός πάλι, δεν νομίζω  ότι είμαι. Απόδειξη το ότι ενώ έχουν "θίξει" πολλοι και πολλές φορές τον ανδρισμό μου στον παρόντα ιστότοπο,  ουδέποτε το πήρα σοαβαρά και το έφερα τόσο βαρέως, ώστε να  καλέσω κωλ γκέρλ για να αποκαταστήσει την ανδρική μου τιμή στο Bou.  Τουναντίον το έβλεπα διασκεδαστικό γιατί εβρισκα αφορμή  για τρολάρισμα.  :)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Αν έπαιρνα στα σοβαρά την διαδικτυακή μου περσόνα, θα ήμουν ίδιος εσείς.  Φανφαρόνος, εξυπνάκιας, φιγουρατζής, κουλτουριάρης της επιφυλλίδας, και κομπορήμων.  :)

Επίσης (επειδή είστε και λίγο αφελής), αν έπαιρνα στα σοβαρά τούτην εδώ την "ζωοπανήγυρη", θα προσπαθούσα να δημιουργήσω μια συμπαθητική περσόνα, άξια θαυμασμού. Έναν λεβεντομαλάκα ίσως, όπως αυτόν που έχετε δημιουργήσει εσείς.  :)

Κομπλεξικός πάλι, δεν νομίζω  ότι είμαι. Απόδειξη το ότι ενώ έχουν "θίξει" πολλοι και πολλές φορές τον ανδρισμό μου στον παρόντα ιστότοπο,  ουδέποτε το πήρα σοαβαρά και το έφερα τόσο βαρέως, ώστε να  καλέσω κωλ γκέρλ για να αποκαταστήσει την ανδρική μου τιμή στο Bou.  Τουναντίον το έβλεπα διασκεδαστικό γιατί εβρισκα αφορμή  για τρολάρισμα.  :)

Είναι σαφές πότε γίνεται ένα πείραγμα (και ιδίως από το πρόσωπο που εκπορεύεται) δίνοντας τροφή για χαβαλέ και τρολάρισμα, και πότε
κάτι ξεπερνάει τα όρια και γίνεται ad hominem επίθεση και συκοφαντία με όρους παρασκηνίου που εμπλέκουν και άλλους.
Έχω τρολάρει και έχω τρολαριστεί χωρίς πρόβλημα και με καλή διάθεση. Την γνώμη σας για εμένα ουδόλως την λαμβάνω υπόψη.
Το ίδιο μπορείτε να πράξετε και εσείς για τη δική μου. Εντούτοις δεν σκοπεύω να συμμετέχω περισσότερο στον πυρπολισμό του Αρτεμισίου
για να σας κάνω τη χάρη. Όλοι κρίνουμε και κρινόμαστε από τη στάση μας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom