Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (4 μέλη και 31 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.209
Πόντοι
2.606
άνεργος. Κρίμα γιατί η φιλη σου ή πουτανα κελαιδησε πολύ κ δεν θα γίνεις πιστευτος στον οαεδ.  :grin:
να φοβάσαι μην κελαιδησει η μαινα γιατι το αηδόνι τα λεει γλυκά αλλα δεν καταλαβαίνεις και τι λεει  ;)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
να φοβάσαι μην κελαιδησει η μαινα γιατι το αηδόνι τα λεει γλυκά αλλα δεν καταλαβαίνεις και τι λεει  ;)
δεν κατάλαβα τι λες. Κ δεν με απασχολεί η άλλη σε έχει κάνει βουκινο κ συ κάθεσαι μου λες για πτηνά. Καλή χωνεψη κ βγες υποστηρίξε τη πουτανα. Εμένα σκασιλα μου. Στο κάτω κάτω

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.209
Πόντοι
2.606
δεν κατάλαβα τι λες. Κ δεν με απασχολεί η άλλη σε έχει κάνει βουκινο κ συ κάθεσαι μου λες για πτηνά. Καλή χωνεψη κ βγες υποστηρίξε τη πουτανα. Εμένα σκασιλα μου. Στο κάτω κάτω
η αλλη με κανε βούκινο οτι πιατσαρω στην συγγρου με δαντελωτά εσώρουχα ;τραβα στο μαξιλαράκι σου κουταβάκι γιατι ειμαι απο 14 χρόνων στο πεζοδρόμιο

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.209
Πόντοι
2.606
Φώναξε και την αλλη την ξεδοντιαρα να  προσπαθήσετε μαζί γιατι θα στεναχωρηθώ να φύγεις πάλι απ το σάιτ με κλάματα

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.970
Πόντοι
25.467
Είναι σαφές πότε γίνεται ένα πείραγμα (και ιδίως από το πρόσωπο που εκπορεύεται) δίνοντας τροφή για χαβαλέ και τρολάρισμα, και πότε
κάτι ξεπερνάει τα όρια και γίνεται ad hominem επίθεση και συκοφαντία με όρους παρασκηνίου που εμπλέκουν και άλλους.
Έχω τρολάρει και έχω τρολαριστεί χωρίς πρόβλημα και με καλή διάθεση. Την γνώμη σας για εμένα ουδόλως την λαμβάνω υπόψη.
Το ίδιο μπορείτε να πράξετε και εσείς για τη δική μου. Εντούτοις δεν σκοπεύω να συμμετέχω περισσότερο στον πυρπολισμό του Αρτεμισίου
για να σας κάνω τη χάρη. Όλοι κρίνουμε και κρινόμαστε από τη στάση μας.

Δείτε.

Κανονικά δεν θα έπρεπε να λάβω την γνώμη σας υπ΄ όψιν. Ποιός άλλωστε μπορεί να λάβει στα σοβαρά την γνώμη ενός ατόμου που θεωρεί την εικονική του ταυτότητα (το νικ του δηλαδή), τοσο πολύτιμο αγαθό για την ζωή του, που αρνείται μια προσκληση-πρόκληση προκειμένου να μην το χάσει.  :)

Επίσης ποιός εχέφρων άνθρωπός θα έπαιρνε στα σοβαρά κάποιον, που όχι μόνον κάθεται και συζητά σοβαρά με τα c.g για τις διαφορές και τα τσουτσουνομετρήματα που έχει με κάποιον άλλον (που ούτε καν τον γνωρίζει) και μάλιστα στο διαδίκτυο, αλλά και που ξεπερνά κατά πολύ αυτήν την κατινιά και ξεπέφτει στην υπέρτατη ανανδρία να τους ζητήσει να τον συνδραμουν και να καθαρίσουν για πάρτη του.  :)

Πλην όμως το γεγονός τούτο, ομού με  την συμπεριφορά αλά Ζακού ο εκδικητής που έχετε υιοθετήσει και σε συνδυασμό  με την  πρώτη πρόταση της ανωτέρω ανάρτησής σας, την οποία και παραθέτω :

"Είναι σαφές πότε γίνεται ένα πείραγμα (και ιδίως από το πρόσωπο που εκπορεύεται) δίνοντας τροφή για χαβαλέ και τρολάρισμα, και πότε κάτι ξεπερνάει τα όρια και γίνεται ad hominem επίθεση και συκοφαντία με όρους παρασκηνίου που εμπλέκουν και άλλους."

στέκονται από μόνα τους ικανά να αποδείξουν πως ηθελημένα παραμυθιάζεσται ότι η "ηρωϊκή" διαδυκτιακή  περσόνα που έχετε δημιουργήσει είναι και ο πραγματικός αντικατοπτρισμός του εαυτού σας. Ότι ο Φούλης σας δηλαδή, αυτός ο "καλλιεργημένος μπον-βιβερ ατρόμητος  κατάσκοπος" που περνά την ζωή του μεταξύ των μπουτιών ωραιοτάτων θηλυκών υπάρξεων και των τρομερών ανδραγαθημάτων του που καθορίζουν την τύχη όλης  της ανθρωπότητας, αυτό το δημιούργημα της (μεγάλης ομολογώ) φαντασίας σας,  και που είναι αυτός που ενδόμυχα θα θέλατε να είστε, συμπίπτει με τον πραγματικό σας εαυτό  :)

Δεν θα μπώ στην βάσανο να αναλύσω ότι όλοι οι καρπαζοεισπράκτορες και οι περιφρονημένοι ονειρεύονται στις φαντασιώσεις τους πως είναι σημαντικοί ήρωες που υπερασπίζονται τους φτωχούς και τους κατατρεγμένους από τους στυγνούς τους δυνάστες, τους οποίους και τελικά κατατροπώνουν. Ούτε θα ανφερθώ ενδελεχώς στο ότι το διαδίκτυο ως εικονική πραγματικότητα έδωσε διέξοδο σε κάθε πικραμένο και απόκληρο της ζωής να το παίζει Ζόρο πίσω από ένα πληκρολόγιο. Αυτά έιναι άλλωστε γνωστά.  :)  

Επιτρέψτε μου όμως να μακρυγορήσω λίγο ακόμα προκειμένου να σας διηγηθώ ένα περιστατικό (περιστατικό που άλλωστε στέκεται και η αιτία να λάβω υπ΄όψιν μου την γνώμη σας για το νικ μου):

Πάρα πολά χρόνια πρίν, είχα την μεγάλη τύχη να γνωρίσω ένα διαπρεπή ηθοποιό, λαμπρό δάσκαλο της υποκριτικής τέχνης, άλλα και εξαίρετο άνθρωπο. Τον αείμνηστο Δήμο Σταρένιο. Θυμάμαι ότι όταν τον είχα ρωτήσει αν το χειροκρότημα αποτελεί την πιο μεγάλη ανταμοιβή για έναν ηθοποιό, μου αποκρίθηκε γελώντας το εξής:

"Πράγματι! Το χειροκρότημα είναι πολύ μεγάλη ανταμοιβή για έναν ηθοποιό. Εγώ όμως με τους ρόλους που υποδύομαι σπάνια παίρνω χειροκρότημα. Οι περισσότεροι θεατές  ξέρεις είναι άνθρωποι που έρχονται να δούν το έργο, και όχι για να κρίνουν ποιός έδωσε την καλύτερη παράσταση στον ρόλο του. Έτσι, χειροκροτούν τους "καλούς" του έργου. Τον κακό δεν τον θέλει κανένας, κι αυτό άλλωστε είναι κάτι το αναμενόμενο από κάποιον που δεν έχει θεατρική παιδεία, και που συγχέοντας την διδαχή του έργου με την πραγματικότητα νομίζει πως ο άνθρωπος που υποδύεται τον κακό ή τον καλό στο παλκοσένικο είναι ίδιος και στην πραγματική του ζωή.  Η δικιά  μου μεγάλη ανταμοιβή έρχεται εκτός θεάτρου. Έρχεται όταν διαβαίνω τους δρόμους  και τα σοκάκια των πόλεων και των χωριών που πάμε "τουρνέ", και που οι απλοί απαίδευτοι στο θέατρο κάτοικοι τους που με έχουν δει στο σινεμά να υποδύομαι τον δοσίλογο, μέσα σε όλη τους την αφέλεια και τον ανεπιτήδευτο αυθορμητισμό τους, με κοιτούν απαξιωτικά  και μου λένε: "Φτού σου σιχαμένε προδότη". Αυτή είναι και η μεγαλύτερη μου ανταμοιβή, γιατί μου δείχνει ότι υποδήθηκα τόσο καλά τον ρόλο μου, που κατάφερα να τους πείσω και να τους δημιουργήσω τα απαραίτητα για την εξυπηρέτηση του έργου συναισθήματα. "

Ομοίως  και εγώ λοιπόν, λαμβάνω  υπ΄όψιν μου την γνώμη σας, και με μεγάλη χαρα μάλιστα, γιατί αυτό επιβεβαιώνει ότι η παράσταση που δίνω είναι εξαιρετική.  :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.970
Πόντοι
25.467
γιατι θα παρεξηγηθει η καραπουταναρα το τσουλι η ροζυ αν δεν το κλείσουμε εκεί ?ξέρεις αγιε η πουτανα ροζυ ίσως σε είχε στο χέρι ίσως γιαυτό την υποστηριξες τόσο ίσως την φοβηθηκες. Είναι κάτι που το σκέφτηκα μόλις ο μπλιζ σε είπε επιλεκτικό. Αν δεν την γουστάρες τότε το πουτανι σε εκβιαζε. Είναι έτσι ?

Τελικά είστε τόσο οξυδερκής που δεν μπορούμε να σας αποκρύψουμε τίποτα για πολύ, επειδή σε βάθος χρόνου η παροιμιώδης ευστροφία σας ομού με το αλάνθαστο ένστικτό σας, σας κάνει να τα καταλαβαίνετε όλα.  :-

Πράγματι με κράταγε στο χέρι η κακούργα.  :-

Είχε απαγάγει το χάμστερ μου και με απειλούσε ότι θα το σκοτώσει.  :'(

Ρε άει τράβα πάρε τα χάπια σου μωρή να ισιώσεις... Που σε έπιασε να κάνεις την Μις Μάρπλ βραδιάτικα...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.970
Πόντοι
25.467

Εεε καλά!

Άμα νυστάζετε τόσο, τραβηξτε για ύπνο. Ποιός ξέρει; Ίσως και να δείτε στον ύπνο σας κάνα καλό όνειρο. Ότι είστε π.χ.  ο υπερκατάσκοπος των δύο ηπείρων, που στο τέλος πήδηξε ντουετάκι την πρωταγωνίστρια και το μαχητικό αεροσκάφος μαζί.  :)

Πάντως με τιμά το γεγονός ότι ξενυχτήσατε για πάρτη μου.  :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.970
Πόντοι
25.467
τζουφιε Μπουλη.....εσυ κανεις πιπες για να σου δωσουν ενα τηλεφωνακι....

Μπά... Από τότε που ανακάλυψα ότι κυκλοφορούν κάτι τελειωμένες  σαν κι εσάς που δίνουν "κουλούρι" σε σιχαμένους γέρους σαν κι εμένα που δεν με καταδέχεται καμία, με αντάλλαγμα μια τυρόπιτα, εξυπηρετούμαι εύκολα.  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom