ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Like
- 489
Να με συγχωρείς αγαπητή μου, αλλά έχω να ασχοληθώ με σοβαρότερα ζητήματα και υποθέσεις...
Έχω κανονίσει ένα κουιντέτο δωματίου γι' απόψε (εγχόρδων, να μην παρεξηγούμαι) να μου ερμηνεύσει το παρακάτω έργο, και πρέπει να καθαρίσω τα ακουστικά βαρηκοΐας, και να βγάλω το σμόκιν και τα παπάρια μου από τη ναφθαλίνη να αεριστούν...
Μία χαρά είσθε! Ερωτείστε εμάς που έχουμε να καθαρίζουμε και την μασέλα κάθε βράδυ ...
Να με συγχωρείς αγαπητή μου, αλλά έχω να ασχοληθώ με σοβαρότερα ζητήματα και υποθέσεις...
Έχω κανονίσει ένα κουιντέτο δωματίου γι' απόψε (εγχόρδων, να μην παρεξηγούμαι) να μου ερμηνεύσει το παρακάτω έργο, και πρέπει να καθαρίσω τα ακουστικά βαρηκοΐας, και να βγάλω το σμόκιν και τα παπάρια μου από τη ναφθαλίνη να αεριστούν...
σωστα...παντως αν θελετε μπορω να σας στειλω το σκλαβο μου να σας βοηθησει
α στο καλο σου ρεντα εχεις σημερα...επεσε τηλεφωνο για ραντεβου κι εγω καθομαι εδω κολημενη ..... ...διωξτε με...
α στο καλο σου ρεντα εχεις σημερα...επεσε τηλεφωνο για ραντεβου κι εγω καθομαι εδω κολημενη ..... ...διωξτε με...
Δεν χρειάζεστε νεα μασέλα στην ηλικία σας.
Τρεφεστε με κρεμουλα, πίνετε χαμομήλι.
Τί τα θέλετε τα δόντια;
Αφού απέδειξε στον Πίκερ και στα θήλεα του φόρουμ πόσο παλληκάρι με πυγμή είναι,
σκέφτηκα ότι το Γιούλα, πλέον δεν του ταιριάζει. Γιούλης, πάλι, δεν κάνει καλό συνδυασμό.
Οπότε "Μπούλης" όπως τον αποκάλεσε έτερος συνάδελφος (και όχι μόνον) ταιριάζει καλύτερα...
Θα κάνουμε θραύση ως γεροντικό δίδυμο. Όπως άλλοτε ο Φασουλής κι ο Περικλέτος
ή όπως οι Statler και Waldorf του Muppet show...
Βλέπω ότι πάλι φέρνετε στο προσκήνιο το θέμα με τον Πίκερ καθώς και τα θήλεα.
Εντύπωση μου προξενεί όμως το γεγονός ότι αιτιάστε μόνον εμένα, και κρίνετε μόνον εμένα ως υπαίτιο τέτοιων συμπεριφορών. Δεν ξέρω αν αυτό οφείλεται στην αγαπημένη σας συνήθεια να κρίνετε με δυο μέτρα και δύο σταθμά, ή αν οφέιλεται στην αδύναμη μνήμη σας. Αν ισχύει το δεύτερο (που δεν νομίζω), να σας υπενθυμίσω ότι και ο αγαπημένος σας "ηγέτης" και "τιμημένο" μελος κ.νηματοθέτης, έχει τραμπουκίσει τον Πίκερ (ίσως και χειρότερα από εμένα), όπως επίσης έχει τραμπουκίσει και θήλεο, χαρακτηρίζοντάς το μάλιστα και "πουτάνα του δεκάρικου", και παρά τούτα τα πραγματικά γεγονότα, βλέπω ότι χαίρει της εκτιμήσεώς σας.
Ούτως λοιπόν ερωτώ: Μήπως είστε τέρμα μεροληπτικός;
Με τα έντομα δεν έχω κάτι, και ειδικά με τις μέλισσες που ως γνωστόν είναι ευλογημένες.
Με τα ερπετά και τα θρασύδειλα παράσιτα έχω ένα θεματάκι κ. Μπούλη μου...
Οφείλω μία διευκρίνηση όσον αφορά εμένα.
Δεν χρησιμοποίησα ποτέ αυτές τις λέξεις γιατο δύστυχοτην κα. Wilde Rose.
Την απεκάλεσα [ στα πλαίσια της επιτρεπόμενης υπερβολής στην σάτιρα ] εργαζομένη, που παρέχει τις υπηρεσίες της σε αθίγγανους της Δυτικής Θεσσαλονίκης και σε οδηγούς φορτηγών στις Εθνικές Οδούς. Τώρα αν εσείς γνωρίζετε κάτι ακριβέστερον και γι΄ αυτό χρησιμοποιείτε τις λέξεις αυτές, εμάς δεν μας πέφτει λόγος.