Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (1 μέλη και 45 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.839
Πόντοι
26.096
Να με συγχωρείς αγαπητή μου, αλλά έχω να ασχοληθώ με σοβαρότερα ζητήματα και υποθέσεις...

Έχω κανονίσει ένα κουιντέτο δωματίου γι' απόψε (εγχόρδων, να μην παρεξηγούμαι) να μου ερμηνεύσει το παρακάτω έργο, και πρέπει να καθαρίσω τα ακουστικά βαρηκοΐας, και να βγάλω το σμόκιν και τα παπάρια μου από τη ναφθαλίνη να αεριστούν...

Μία χαρά είσθε! Ερωτείστε εμάς που έχουμε να καθαρίζουμε και την μασέλα κάθε βράδυ ...  :headbang:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Μία χαρά είσθε! Ερωτείστε εμάς που έχουμε να καθαρίζουμε και την μασέλα κάθε βράδυ ...  :headbang:

Αφού μπορείτε και σιτίζεσθε με μασέλα, πρέπει να νιώθετε τυχερός! Τι να πώ κι εγώ, που είμαι μονίμως με ορούς στο κρεβάτι... :'(

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.839
Πόντοι
26.096
viewer.png

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
489
Να με συγχωρείς αγαπητή μου, αλλά έχω να ασχοληθώ με σοβαρότερα ζητήματα και υποθέσεις...

Έχω κανονίσει ένα κουιντέτο δωματίου γι' απόψε (εγχόρδων, να μην παρεξηγούμαι) να μου ερμηνεύσει το παρακάτω έργο, και πρέπει να καθαρίσω τα ακουστικά βαρηκοΐας, και να βγάλω το σμόκιν και τα παπάρια μου από τη ναφθαλίνη να αεριστούν...

σωστα...παντως αν θελετε μπορω να σας στειλω το σκλαβο μου να σας βοηθησει

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.839
Πόντοι
26.096

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.001
Πόντοι
25.467
Αφού απέδειξε στον Πίκερ και στα θήλεα του φόρουμ πόσο παλληκάρι με πυγμή είναι,
σκέφτηκα ότι το Γιούλα, πλέον δεν του ταιριάζει. Γιούλης, πάλι, δεν κάνει καλό συνδυασμό.
Οπότε "Μπούλης" όπως τον αποκάλεσε έτερος συνάδελφος (και όχι μόνον) ταιριάζει καλύτερα...
Θα κάνουμε θραύση ως γεροντικό δίδυμο. Όπως άλλοτε ο Φασουλής κι ο Περικλέτος
ή όπως οι Statler και Waldorf του Muppet show... :grin:

Βλέπω ότι πάλι φέρνετε στο προσκήνιο το θέμα με τον Πίκερ καθώς και τα θήλεα.

Εντύπωση μου προξενεί όμως το γεγονός ότι αιτιάστε μόνον εμένα, και κρίνετε μόνον εμένα ως υπαίτιο τέτοιων συμπεριφορών.  Δεν ξέρω αν αυτό οφείλεται στην αγαπημένη σας συνήθεια να κρίνετε με δυο μέτρα και δύο σταθμά, ή αν οφέιλεται στην αδύναμη μνήμη σας. Αν ισχύει το δεύτερο (που δεν νομίζω), να σας υπενθυμίσω ότι και ο αγαπημένος σας "ηγέτης" και "τιμημένο" μελος κ.νηματοθέτης, έχει τραμπουκίσει τον Πίκερ (ίσως και χειρότερα από εμένα), όπως επίσης έχει τραμπουκίσει και θήλεο, χαρακτηρίζοντάς το μάλιστα και "πουτάνα του δεκάρικου", και  παρά τούτα τα πραγματικά γεγονότα, βλέπω ότι χαίρει της εκτιμήσεώς σας.

Ούτως λοιπόν ερωτώ: Μήπως είστε τέρμα μεροληπτικός;  :)

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.839
Πόντοι
26.096
Βλέπω ότι πάλι φέρνετε στο προσκήνιο το θέμα με τον Πίκερ καθώς και τα θήλεα.

Εντύπωση μου προξενεί όμως το γεγονός ότι αιτιάστε μόνον εμένα, και κρίνετε μόνον εμένα ως υπαίτιο τέτοιων συμπεριφορών.  Δεν ξέρω αν αυτό οφείλεται στην αγαπημένη σας συνήθεια να κρίνετε με δυο μέτρα και δύο σταθμά, ή αν οφέιλεται στην αδύναμη μνήμη σας. Αν ισχύει το δεύτερο (που δεν νομίζω), να σας υπενθυμίσω ότι και ο αγαπημένος σας "ηγέτης" και "τιμημένο" μελος κ.νηματοθέτης, έχει τραμπουκίσει τον Πίκερ (ίσως και χειρότερα από εμένα), όπως επίσης έχει τραμπουκίσει και θήλεο, χαρακτηρίζοντάς το μάλιστα και "πουτάνα του δεκάρικου", και  παρά τούτα τα πραγματικά γεγονότα, βλέπω ότι χαίρει της εκτιμήσεώς σας.

Ούτως λοιπόν ερωτώ: Μήπως είστε τέρμα μεροληπτικός;  :)

Στο μέρος που με αφορά η ανάρτησή σας κ. The Saint, σας γνωρίζω τα παρακάτω:
α] Έχω δημόσια αναγνωρίσει ότι ήταν λάθος οι αναρτήσεις μου στο νήμα του κ. Picker και έχω δηλώσει ότι έχω μετανιώσει.
β] Αναφορικά με την κα. Wilde Rose [ χειραφετημένο θήλυ ] αφενός δεν χρησιμοποίησα την λέξη πουτάνα αλλά την λέξη εργαζομένη ή κάποια παρόμοια λέξη και αφετέρου εάν έκανα λάθος στο αντίτιμο των 10 ευρώ, τότε το αναγνωρίζω και του λοιπού θέτω ως αντίτιμο το ποσό των 20 ευρώ.
:hi:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.001
Πόντοι
25.467
Με τα έντομα δεν έχω κάτι, και ειδικά με τις μέλισσες που ως γνωστόν είναι ευλογημένες.
Με τα ερπετά και τα θρασύδειλα παράσιτα έχω ένα θεματάκι κ. Μπούλη μου...

Εγώ πάλι δεν έχω τέτοια θέματα γιατί τα ερπετά και τα θρασύδειλα παράσιτα τα πατάω.  :)

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.839
Πόντοι
26.096
Οφείλω μία διευκρίνηση όσον αφορά εμένα.
Δεν χρησιμοποίησα ποτέ αυτές τις λέξεις για το δύστυχο την κα. Wilde Rose.
Την απεκάλεσα [ στα πλαίσια της επιτρεπόμενης υπερβολής στην σάτιρα ] εργαζομένη, που παρέχει τις υπηρεσίες της σε αθίγγανους της Δυτικής Θεσσαλονίκης και σε οδηγούς φορτηγών στις Εθνικές Οδούς. Τώρα αν εσείς γνωρίζετε κάτι ακριβέστερον και γι΄ αυτό χρησιμοποιείτε τις λέξεις αυτές, εμάς δεν μας πέφτει λόγος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom