Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.472
Πόντοι
25.467
Κάτσε εσύ ασχολήσου, μάνα μου και κάνε ζωή σου τι λέω, τι είπα και τι θα πω. Μάθε μας  ωραία πράγματα για την σκληρότητα του μπου και τα γερά στομάχια που απαιτούνται για να επιβιώσει κανείς στην δύσκολη κενωνία του μπου. Που να είχες να επιβιώσεις σε συνθήκες πείνας και αρρώστιας τι θα μας έλεγες δηλαδή. 
Κάτσε και πες και ότι πίπες επιλέξεις σχετικά με την ενασχόληση μου με το παρελθόν επειδή έκανα μια νύξη όταν έκλαιγες σαν γκόμενα για το μπούλινγκ που σου έκανα με αλίντισσα. ( το οποίο ούτε θυμάμαι) χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ  Δεν έχω θέμα.
Εδώ δεν έχεις εσυ θέμα που ολόκληρος μαντάχαλος κάνεις ζήτημα και ασχολείσαι αν ο ποποφ γαμάει η συζητάει στις ιεροδουλες.
Σε πειράζει αν γαμάει ενα νικ στο μπου και μιλάς για γερά στομάχια στον αγώνα για επιβίωση στο μπου χαχαχαχαχαχα
Το έχεις καψει πραγματικά. Νέος πίκερ θα γίνεις.  :orchestra:

Αυτό, όταν γράφεται από κάποια  που την απασχολεί και ασχολείται σχολιάζοντας συνεχώς το τι  έγραψε ο Άγιος για τον νηματοθέτη, για την Θερμή Σιτεμένη, για τον Νικοτρίβη, για τον Ποποφούλη κλπ, είναι εντελώς γελοίο.

Κατά τα άλλα μπορείτε άνετα να συνεχίσετε τον παραληρηματικό σας μονόλογο.  :)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Αυτό, όταν γράφεται από κάποια  που την απασχολεί και ασχολείται σχολιάζοντας συνεχώς το τι  έγραψε ο Άγιος για τον νηματοθέτη, για την Θερμή Σιτεμένη, για τον Νικοτρίβη, για τον Ποποφούλη κλπ, είναι εντελώς γελοίο.

Κατά τα άλλα μπορείτε άνετα να συνεχίσετε τον παραληρηματικό σας μονόλογο:)
κρακκκκκ... :2funny: μην αρχίσεις τα κλάματα μονο  :)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης

Αποδεικνύει μήπως κάτι ή λειτουργεί σαν αξίωμα; Μια απλή μεμονωμένη, γνώμη συναδέλφου, και με την "άνω τελεία" ότι "έτσι και στραβώσει κάπου το πράγμα". Φυσικά και είναι και "αυτός ένας λόγος". Εντούτοις, συζητήσεις ανάμεσα στις εργαζόμενες αναφέρουν άλλους σοβαρότερους λόγους για την κατά ριπάς απόρριψη, που όμως δεν έχουν να κάνουν με το εξαντλητικό σεξ, που ισχυρίζεστε ότι κάνετε.  :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.472
Πόντοι
25.467
το οτι εισαι εδω και γραφεις ακομα ειναι αποτελεσμα του οικτου που σου εδειξα γυρνωντας σαν την βρεγμενη γατα μετα το γαμησι που σου ριξα κι εσπασες οποτε κατσε στα αυγουλακια σου κι ασε τις μαγκιες γιατι ειναι πανευκολο να ξανασπασεις παλι

Μην της δίνετε σημασία. Εκτός από πρόβλημα με το μνημονικό της (γιατί ξεχνά ότι τον ίδιο οίκτο της είχα δείξει και εγώ, όταν επέστρεψε γατσιασμένη μετά από τις "σφαλιάρες" που της είχα ρίξει επειδή προσπαθούσε  με λύσσα να με εμπλέξει σε υπόθεση διακίνησης φωτόγραφιών και ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων μελών), έχει και πρόβλημα αντίληψης.  

Διάβασε την παρακάτω ανάρτησή μου :

(Troll mode:  OFF)

Καμία σχέση.

Απλώς αρέσκεται στο να λησμονεί τις τραμπούκες που έπραξε και πράττει η ίδια, και να κατακρίνει τις τραμπούκες των άλλων.

Και για του  λόγου μου το αληθές, αν ανατρέξετε στα πρώτα μηνύματα μου, θα διαπιστώσετε ότι ομού με την φίλη της την Άλληντίζα, μου έκαναν το "μπούλινγκ" της αρκούδας όταν ήμουν "νιούφης" στο  Bou.

Η μια έκοβε κι η άλλη έραβε. Μάλιστα η Άλληντίζα λοιδωρόντας με, μου είχε κάνει και το "προφίλ", και η κ. Βασιλόφρωνα σιγοντάριζε και χειροκροτούσε.  :)

(Troll mode:  ON)

Να τα γράφουμε αυτά!  :)

και έβγαλε το συμπέρασμα ότι  κλαίγομαι σαν γκόμενα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.472
Πόντοι
25.467
Αποδεικνύει μήπως κάτι ή λειτουργεί σαν αξίωμα; Μια απλή μεμονωμένη, γνώμη συναδέλφου, και με την "άνω τελεία" ότι "έτσι και στραβώσει κάπου το πράγμα". Φυσικά και είναι και "αυτός ένας λόγος". Εντούτοις, συζητήσεις ανάμεσα στις εργαζόμενες αναφέρουν άλλους
σοβαρότερους λόγους για την κατά ριπάς απόρριψη, που όμως δεν έχουν να κάνουν με το εξαντλητικό σεξ, που ισχυρίζεστε
ότι κάνετε.  :grin:

Λαμπρά.

Αναμένουμε λοιπόν με χαρά από εσάς  (που αντί να πληρώνετε τις πουτάνες για να τις πηδήξετε, τις πληρώνετε από την καΐλα να μάθετε και να συλλέγετε πληροφορίες για το πως είναι, το τι κάνει, με τι ασχολείται, πώς γαμάει, τι μαρκα πιεσόμετρο χρησιμοποιεί, πόσα μιλιγκράμ είναι τα αντιρευματικά φάρμακα που παίρνει, και γιατί εν τέλει κρίνεται απορριπτέος  από αυτές, ο Άγιος), να μας διαφωτίσετε.  :)

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Επίσης, θα καθάριζε το τζάκι και θα κουβαλούσε τα ξύλα. Λογικά χθες θα ξεπόρτισε να δει τον αγώνα στο γήπεδο.

Δίνει τώρα την μάχη του και αναπτύσσει αιτιολογημένα τα επιχειρήματά του... Πάντα σε κόσμιο ύφος ...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Λαμπρά.

Αναμένουμε λοιπόν με χαρά από εσάς  (που αντί να πληρώνετε τις πουτάνες για να τις πηδήξετε, τις πληρώνετε από την καΐλα να μάθετε και να συλλέγετε πληροφορίες για το πως είναι, το τι κάνει, με τι ασχολείται, και γιατί εν τέλει κρίνεται απορριπτέος  από αυτές ο Άγιος), να μας διαφωτίσετε.  :)

Εγώ επειδή "πληρώνω" για τις πληροφορίες μου, δεν είμαι χαζός να τις βγάζω έτσι για πλάκα στον αέρα... :grin:
Απευθυνθείτε καλύτερα στον γνωστό, πλέον, φίλο σας, που συλλέγει και πληροφορίες (εκτός από άλλα χρησιμοποιημένα αντικείμενα) για όλους (αφού μόνο αυτό μπορεί να κάνει), μάλιστα χωρίς καν να πληρώνει, και την αξιοπιστία του οποίου αποδέχεστε πλήρως. Θα σας ενημερώσει, υποθέτω, ενδελεχώς και υπευθύνως για όλα όσα λέγονται...

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Άψογο το νεορομαντικό σας ύφος στην πρόσφατη κριτική σας.  Δεν σας κρύβω ότι νύξατε κάποιες καταχωνιασμένες εθαίσθητές μου χορδές.

Επιτρέψτε μου να σας δώσω τα συγχαρητήριά μου.
Με τιμά αγαπητέ η φιλοφρόνηση σας, τη στιγμή μάλιστα που η κριτική σας "Ο Γλάρος του Τσέχωφ" αποτελεί, κατά τη ταπεινή μου άποψη, ορόσημο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom