Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Δύο 85χρονοι θα τρέξουν στον Αυθεντικό Μαραθώνιο :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Έλληνες είναι και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία συμμετέχοντες, στην εφετινή ιστορική διαδρομή. Είναι δύο άνδρες και γεννημένοι το 1931:orchestra:
Οι λιλιπούτειοι φίλοι του Μαραθωνίου είναι 28 άτομα, που έχουν γεννηθεί το 1998! (υπάζουν τέτοιες ηλικίες?  :grin: )

ποιος? :orchestra:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Με τιμά αγαπητέ η φιλοφρόνηση σας, τη στιγμή μάλιστα που η κριτική σας "Ο Γλάρος του Τσέχωφ" αποτελεί, κατά τη ταπεινή μου άποψη, ορόσημο.
φαντάζομαι σε τιμά που βριζει και τον φιλο σου  :tooth:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
γαμάτεεεεε?

(ερωτηση σε υφος Τζενη Καρεζη)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ντόπα δεν σου απαντάω πάλι να ξες

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.683
Πόντοι
1.406
Θαυμάστε ποιότητα γραφής!

72156673.jpg

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ο ραοπαπι μάλλον εκνευριστηκε και έφυγε από το νήμα του φερθηκατε σκληρά. Αχαχαχαχαχαχα

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.472
Πόντοι
25.467
Εγώ επειδή "πληρώνω" για τις πληροφορίες μου, δεν είμαι χαζός να τις βγάζω έτσι για πλάκα στον αέρα... :grin:
Απευθυνθείτε καλύτερα στον γνωστό, πλέον, φίλο σας, που συλλέγει και πληροφορίες (εκτός από άλλα χρησιμοποιημένα αντικείμενα) για όλους (αφού μόνο αυτό μπορεί να κάνει), μάλιστα χωρίς καν να πληρώνει, και την αξιοπιστία του οποίου αποδέχεστε πλήρως. Θα σας ενημερώσει, υποθέτω, ενδελεχώς και υπευθύνως για όλα όσα λέγονται...

Καλώς.

Επειδή πάντως είναι κρίμα να πληρώνετε γαμησιάτικα μόνον και μόνο για να συζητάτε με τις εκδιδόμενες για εμένα και για το  ποιοί σας θίγουν την αντρική υπόληψη στο Bou, αν θελήσετε κάποια στιγμή και άλλες πληροφορίες για το άτομό μου, μπορείτε να περάσετε από το γηροκομείο Αθηνών όπου και διαμένω, να σας τις δώσω δωρεάν.  :)

Ενημερώστε με και θα κοιτάξω να σελεμίσω και κάνα ρυζογαλάκι από τον κυρ Φώντα που έχει άννοια (θα του πω ότι το εφαγε και το ξέχασε), για να σας κεράσω.  :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.472
Πόντοι
25.467
βλεπω την υποκρισια σε ολο της το μεγαλειο και αναρωτιέμαι πως καταντάει ο ανθρωπος αν γερασει.  :coffee:

Εγω πάλι βλέπω ότι γεράσατε, αλλά ακόμα δεν μπορείτε  δυστυχώς να δικρίνετε τις χαώδεις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ της πραγματικής ζωης και της συμμετοχής προσωπείων στο Bou.  :)  

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Καλώς.

Επειδή πάντως είναι κρίμα να πληρώνετε γαμησιάτικα μόνον και μόνο για να συζητάτε με τις εκδιδόμενες για εμένα και για το  ποιοί σας θίγουν την αντρική υπόληψη στο Bou, αν θελήσετε κάποια στιγμή και άλλες πληροφορίες για το άτομό μου, μπορείτε να περάσετε από το γηροκομείο Αθηνών όπου και διαμένω, να σας τις δώσω δωρεάν.  :)

Ενημερώστε με και θα κοιτάξω να σελεμίσω και κάνα ρυζογαλάκι από τον κυρ Φώντα που έχει άννοια (θα του πω ότι το εφαγε και το ξέχασε), για να σας κεράσω.  :)

Μετά χαράς φίλτατε, και ένα τσαγάκι θα το έπινα από τα τρεμάμενα χεράκια σας!

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.683
Πόντοι
1.406
παιδια να γραψετε και : Ποποφ + Αγιος = B.F.FΕ   στο τοιχο μετα  :tooth:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Εγω πάλι βλέπω ότι γεράσατε, αλλά ακόμα δεν μπορείτε  δυστυχώς να δικρίνετε τις χαώδεις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ της πραγματικής ζωης και της συμμετοχής προσωπείων στο Bou.  :) 

Βέβαια την τιμούν την φιλιά τα μέλη του μπουρδελα όλα κι όλα αχαχαχαχαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom